04 / 05 / 2024

Yedi Mavi ne zaman teslim

Yedi Mavi ne zaman teslim

Şubat 2019 tarihinde tamamlanacak olan Yedi Mavi Evleri İstanbul Zeytinburnu'na bağlı Kazlıçeşme'de sahil yolu üzerinde inşa ediliyor. Yedi Mavi Projesi Zeytinburnu fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Yedi Mavi Evleri teslim tarihi!

Dairelerin deniz manzarasına cephesi bulunacak olan projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Yedi Mavi Evleri teslim tarihi olarak 3 yıl içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Zeytinburnu Yedi Mavi Evleri iletişim!

Toplam 650 adet daireden meydana gelecek olan projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Zeytinburnu Yedi Mavi Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 034 olarak belirlendi.

Yedi Mavi Evleri ne zaman teslim?

Toplam 650 adet daireden meydana gelen Yedi Mavi Evleri projesinde daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Yedi Mavi Evleri ne zaman teslim?

Konuta erişim zorlaştı: Beyaz yakadan, mavi yakaya herkes toprak alıyor! Bunlara aman dikkat edin!

Konuta erişim zorlaşınca beyaz yakadan, mavi yakaya, orta gelirli herkes toprak yatırımına yöneldi. Peki imarlı arsa fiyatları ne kadar? Arsa alacaklar nelere dikkat edilmeli?

Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı!

Suryapı tarafından, İstanbul’un en değerli lokasyonlarından biri olan Maltepe'de yükseliyor. Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı için satışlar devam ediyor. Peki Suryapı Yeşilmavi 1+1 konut fiyatı ne kadar?

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neşe Rengin Aloğlu ve Yelda Tepeli ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da plaj ücretleri cep yakıyor! İstanbul'da plaj ücreti ne kadar kaç TL?

Tatil sezonun açılmasıyla birlikte plaj ücretleri de gündemde yer almaya başladı. Bu kapsamda sadece bir mavi bayraklı plajın bulunduğu İstanbul'da sahillerde hareketlilik başladı. Peki İstanbul'da plaj ücretleri ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Atakent Didim Mavi lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Ataseven Group imzasıyla hayata geçirilen Atakent Didim Mavi projesi, lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. Peki Atakent Didim Mavi projesindeki konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar... 

Arnica Violet Ütü en uygun nereden alınır, fiyatı ne kadar? 9 Mart 2023 fiyat listesi...

Ergonomik tasarımıyla ütüleme işini kolaylaştıran Arnica Violet 2600 Plus Şok Buharlı Mavi Ütü, sahip olduğu fonksiyonlarla güçlü buhar ve uzun süre kullanım sağlıyor. Peki, Arnica Violet, seramik tabanlı mı? Arnica Violet özellikleri ne? İşte detaylar...

Profilo Yedi Çekmeceli Derin Dondurucu en uygun fiyata nerede satılıyor? İşte Profilo 9 Mart 2023 fiyat listesi

Dondurucu arayışı içinde olanlar için Profilo yedi çekmeceli derin dondurucu Hepsi burada internet sitesinde en uygun fiyatıyla meraklılarını bekliyor. Peki yedi çekmeceli derin dondurucu ne kadara satılıyor? 

Yumurta, süt, un, ayçiçeğe zam gelmişti! Bir ürüne zam bu sefer zam gelmeyecek, hemen gidip alın

Ülkemizde birçok gıda ürününe gelen zamdan sonra herkesin yediği başka bir ürünle ilgili güzel haber geldi. Yetkili isim, ürüne Ramazan ayına kadar zam yapılmayacağını dile getirdi.

Teno Pova 4 ve Tecno Pova 4 Pro fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

TECNO, merakla beklenen yeni telefonu POVA 4 ve POVA 4 Pro’yu Meteor Gri, Lav Turuncusu ve Siber Mavi olmak üzere üç renk seçeneğiyle ile geçtiğimiz günlerde satışa çıkardı. Peki, Teno Pova 4 ve Tecno Pova 4 Pro fiyatları ne kadar? İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Mavi Jeans’den büyük kış indirimi! Hangi ürünler kaç TL'ye düştü?

Mavi Jeans, yılın son günlerinde kışlık ihtiyaçlarını henüz tamamlayamamış olanlar için büyük indirim kampanyası başlattı. Mavi Jeans’de sezon ürünleri için indirim oranı ne kadar? İşte fiyatlar…

Mavi’de fiyatlar indi: net yüzde 30 indirim fırsatı! Mavi 23 Ekim 2022 fiyat listesi

Hazır giyim markası Mavi fiyatlarında indirime giderek Hepsiburada üzerinden yapılan alışverişlerde tam yüzde 30 indirim yaptı. Peki hangi ürünler ne kadar oldu? İşte Mavi 23 Ekim 2022 fiyat listesi

Pırlantacılar kafayı yedi! Pırlantada yüzde 55'e varan indirimler

Pırlantacılar adete birbiri ile indirim yarışına girdiler. Yüzde 55'e varan indirim yapan pırlantacılar resmen kafayı yedi. Peki Zen, Koçak, Atasay ve Blue Diamond'ta pırlanta kolye, yüzük, bileklik ve küpe fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül  2022 fiyat listesi...

''Ne zaman altın almalıyım?'' sorusuna ünlü ekonomistten hemen yanıt geldi! Alım için işte bu seviye

Altın almak isteyenler '' Ne zaman altın almalıyım'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Ünlü ekonomist  Belgin Maviş yatırımcılar için altında alım seviyesini açıklayarak rakam verdi...

Yedi Mavi ne zaman teslim Haberi

Yedi Mavi ne zaman teslim

17 katlı 6 blok şeklinde yükselen Yedi Mavi Konutları toplam 1.047 bağımsız birimden meydana geliyor.  Yedi Mavi Evleri  İstanbul Zeytinburnu'na bağlı Kazlıçeşme'de sahil yolu üzerinde inşa ediliyor. 


Şubat 2019 tarihinde tamamlanacak olan Yedi Mavi Evleri, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire alternatifleri sunuyor.  Projede daire büyüklükleri 75 ile 400 metrekare arasında değişiyor.


Kalkavan, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Yedi Mavi Evleri fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor ve 10 milyon TL'ye kadar çıkıyor.


Yedi Mavi Evleri'nde daire sahiplerine sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu gibi olanaklar sağlanıyor. 


Adres: Kazlıçeşme Mah. Kennedy Cad. 62/1 Zeytinburnu-İstanbul


Tel : 444 7 034

Web:  http://www.yedimavi.com.tr/


Pınar DOĞAN...