02 / 05 / 2024

Yediemin lisans başvuru şartları

Yediemin lisans başvuru şartları

Lisanslı yediemin depoları yönetmeliğine göre lisans almak isteyen kişiler, şahsen veya temsilcileri ya da vekilleri aracılığıyla ilanda belirtilen usule uygun olarak Bakanlığa başvuruda bulunur. Peki yediemin lisans başvurusu nasıl yapılır?

İşsizlik ödeneğine başvuru yapan üniversite mezunu sayısı belli oldu!

İşsizlik ödeneği başvurularına ilişkin veriler paylaşıldı. Bu kapsamda, işsizlik ödeneğine başvuru yapan üniversite mezunu sayısı, 2023 yılının ilk 6 ayında 6 bin 290’ı yüksek lisans ve doktora mezunlarından oluşmak üzere 187 bin 871’e yükseldi.

2023 KPSS başvuruları bitti mi? KPSS ÖABT, alan bilgisi, lisans başvuru ücreti ne kadar?

KPSS başvurularu ücretlerinin ne kadar olduğu merak konusu oldu. Peki, 2023 KPSS başvuru ücreti ne kadar? KPSS ÖABT, alan bilgisi, lisans başvuru ücreti kaç TL?

KPSS başvuru ücreti ne kadar? 2023 KPSS başvuru ücreti kaç TL? KPSS başvuruları nereden yapılıyor?

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)'nin ilk KPSS oturumu lisans için başvuru işlemleri başladı. Peki,KPSS başvuru ücreti ne kadar? 2023 KPSS başvuru ücreti kaç TL? KPSS başvuruları nereden yapılıyor? İşte detaylar... 

Kamu İhale Kurumu memur alımı! Detaylar ve başvuru linki burada!

Kamu İhale Kurumu KPSS puanı ile memur alımı gerçekleştireceğini paylaştı. 26 Nisan 2023’de Resmi Gazete’de yayımlanan ilan doğrultusunda, ön lisans ve lisans mezunu adaylar arasından memur alımı yapılacağı duyuruldu. Peki, son başvuru tarihi ne zaman, başvuru şartları neler? İşte merak edilenler...

AFAD’dan çok sayıda şoför, temizlik personeli ve güvenlik görevlisi alımı! Son başvuru günü 8 Şubat! Acele edin!

AFAD ‘ın yapacağı sözleşmeli personel alımı için başvurularda sona gelindi. Lise, ön lisans ve lisans mezunu sözleşmeli personel alımı gerçekleştirileceği duyuruldu. Konuyla ilgili başvuracak adaylarda aranan şartlar, kontenjan bilgisi ve başvuru detayları da paylaşıldı.

2022 DGS başvuru ücreti ne kadar? Harç ödemeleri hangi banka üzerinden yapılacak?

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) 2022 başvuru kılavuzu yayımlandı. Meslek Yüksekokulları ile açıköğretim ön lisans programlarından mezun olanların gireceği DGS 2022 sınav tarihi ve başvuru ücreti belli oldu. Sınav için başvurular, 13 - 23 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Akkuyu Nükleer Santrali inşaat ve üretim lisansı için başvuru yapıldı!

Akkuyu Nükleer Güç Santrali inşaat lisansı için 3 Mart'ta Türkiye Atom Enerjisi Kurumuna ve elektrik üretim lisansı için de 28 Şubat'ta Enerji Piyasası Düzenleme Kurumuna başvuru yapıldı.

MBA in Real Estate 2016 programı son başvuru tarihi 25 Ağustos!

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliği ile Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilen gayrimenkul sektörüne yönelik işletme yüksek lisans programı "MBA in Real Estate" için son başvuru tarihi 25 Ağustos olarak belirlendi.

Yediemin lisans başvurusu nasıl yapılır?

Lisanslı yediemin depoları yönetmeliğine göre lisans almak isteyen kişiler, şahsen veya temsilcileri ya da vekilleri aracılığıyla ilanda belirtilen usule uygun olarak Bakanlığa başvuruda bulunur. Peki yediemin lisans başvurusu nasıl yapılır?

Sincan'daki santralin lisansını sona erdirmek için başvuru yapıldı!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Ankara Sincan'daki santralin elektrik üretim lisansını sona erdirmek için başvuru yapıldı...

9. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması'na son başvuru tarihi 22 Temmuz!

9. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda genç yeteneklerini arıyor. Üniversitelerin Endüstri Ürünleri Tasarımı, İç Mimarlık ve Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği bölümlerinden 2., 3. ve 4. sınıf lisans öğrencileri katılabileceği yarışmaya son başvuru

Güneş enerjisi üretim lisansı için 496 şirket başvuru yaptı!

Güneş enerjisinden elektrik üretimi için yerli yabancı 496 şirket Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'na lisans başvurusu yaptı...

Güneş enerjisi üretimi lisansı için 1 günde 98 başvuru yapıldı!

Başvuruları dün başlayan güneş enerjisinden elektrik üretimi lisansı için 1 günde toplam 98 başvuru yapıldı...

Yediemin lisans başvuru şartları Haberi

Yediemin lisans başvuru şartları

Yediemin lisans başvurusu nasıl yapılır?

Lisanslı yediemin depoları yönetmeliğinde,  2004 sayılı İcra ve İflâs Kanunu uyarınca muhafaza altına alınmasına karar verilen malların muhafaza edileceği gerçek veya tüzel kişilere ait lisanslı yediemin depolarının kuruluşuna, bu depolarda bulunması gereken asgari niteliklere, depolar için alınacak teminata, muhtemel rizikolara karşı yapılacak sigortaya, Adalet Bakanlığı tarafından lisans ve işletme belgesinin verilmesine, işletme yetkisinin devrine; Adalet Bakanlığının lisanslı işletmelerle ilgili görev ve yetkilerine, faaliyetin durdurulması ya da iptali gibi idarî tedbir ve tasarruflara, bu depoların denetimine, depolarda tutulması gereken kayıtlara ve muhafaza işlemlerine ilişkin usul ve esaslar düzenleniyor. Peki, yediemin lisans başvurusu nasıl yapılır?


Yönetmeliğe göre lisans almak isteyen gerçek veya tüzel kişiler, şahsen veya temsilcileri ya da vekilleri aracılığıyla ilanda belirtilen usule uygun olarak Bakanlığa başvuruda...