12 / 05 / 2024

Yedikıta İnşaat Yapı Malzemeleri Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Nerede

Yedikıta İnşaat Yapı Malzemeleri Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Nerede

Yedikıta İnşaat Yapı Malzemeleri Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Gürcan Akyel imzasıyla 200 bin TL sermaye ile bugün Ataşehir'de kuruldu.

Suudi Arabistan'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'nın yapımı IC İçtaş İnşaat'a emanet!

Suudi Arabistan King Khalid Uluslararası Havalimanı’nın mühendislik ve yapım ihalesini kazanan şirket IC İçtaş İnşaat oldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neco Öztürk tarafından kuruldu.

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Ali Taşkın tarafından kuruldu.

Dilova İnşaat Yapı Malzemeleri Kimya Tekstil Otomotiv Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dilova İnşaat Yapı Malzemeleri Kimya Tekstil Otomotiv Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Aziz Samet Altunnar tarafından kuruldu.

Mrn Group İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrn Group İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Ümraniye’de  105 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Bayrambaş, Ahmet Hakan Bayrambaş tarafından kuruldu.

Soyaklar İnşaat Yapı Malzemeleri Polyester Kimya Züccaciye Hediyelik Eşya Reklam Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Soyaklar İnşaat Yapı Malzemeleri Polyester Kimya Züccaciye Hediyelik Eşya Reklam Taşımacılık Limited Şirketi Sancaktepe’de  620 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aksoy tarafından kuruldu.

Esm Taş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Esm Taş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Esm Taş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Avcılar’a yapıldı. 

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Talip Yılmaz tarafından kuruldu.

Mia Grup İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mia Grup İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karagöz tarafından kuruldu.

Fiba Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiba Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Buğdaycı tarafından kuruldu.

SMB Turizm İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

SMB Turizm İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Oktay ve Nazlı Alev Özgenç tarafından kuruldu. 

BTY İnşaat Yapı Malzemeleri ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BTY İnşaat Yapı Malzemeleri ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tayfun Yıldız tarafından kuruldu.

Türkkan İnşaat Yapı Malzemeleri İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkkan İnşaat Yapı Malzemeleri İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Şahin tarafından kuruldu.

Yedikıta İnşaat Yapı Malzemeleri Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Nerede Haberi

Yedikıta İnşaat Yapı Malzemeleri Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Nerede


Yedikıta İnşaat Yapı Malzemeleri Petrol Ürünleri Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Gürcan Akyel imzasıyla Ataşehir'de kuruldu. 


Yedikıta İnşaat Yapı Malzemeleri Petrol Ürünleri Anonim Şirketi iş konusu; a-Her türlü inşaat malzemeleri alım satım toptan ve perakende ticareti b-Her türlü yapı prefabrik konut veya işyerleri inşaa etmek, almak, satmak, pazarlamak, inşaat ile ilgili harfiyat işleri yapmak,  c-Her türlü kara veya deniz yolu ile nakliyat işleri yapmak d-Her türlü İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak,  e-Her türlü İnşaat işlerinde kullanılan demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum, malzemeleri alım satım toptan ticareti yapmak d-Her türlü inşaat yapımı işlerinde kullanılan elektrik malzemeleri alım satım toptan ticaret  e-Her türlü akaryakıt ( motorin, benzin, gaz, fuel oil vb) toptan ve perakende alım ve satımı 



Yedikıta İnşaat...