28 / 04 / 2024

Yedikule Bostanları projesi

Yedikule Bostanları projesi

Yedikule bostanları için hazırlanan eski proje kamuoyunda çok eleştiri almıştı. Yedikule Bostanları projesinde revize yapıldı. Peki, Yedikule Bostanları nasıl olacak?

Yedikule bostanları planı reddedildi!

Yedikule surları bulunan bostanlık alanı ile ilgili imar planını Kadir Topbaş'ın gelen büyük tepkileri nedeniyle veto etmesi üzerine yeniden Meclis'e gelen planı bu kez oybirliği ile ilçesine iadesine karar verildi.

Yedikule Bostanları imara açılıyor!

Hürriyet'ten Fatma Aksu'nun haberine göre; İstanbul'daki tarihi surların dibinde yer alan Yedikule Bostanları'nın dönüşümü için Koruma Kurulu kararı doğrultusunda İBB Meclisi'nce Uygulama İmar Planf na işlendi.

Yedikule Bostanları’na yapılması planlanan süs havuzu durduruldu!

TARİHİ İstanbul Surları’nın dibindeki sur hendeği içinde yer alan Yedikule Bostanları’na yapılması planlanan park projesi içindeki süs havuzu yapımı için geçtiğimiz günlerde kepçe vuruldu.Yapılması planlanan süs havuzu durduruldu.

İstanbul'da bostanlar nerdeydi?

Binlerce yıldır kendi kendine yetebilen bir şehir olan İstanbul’da sebze ve meyve ihtiyacı bostanlar aracılığı ile sağlanıyordu. Bu bostanlardan geriye sadece Piyalepaşa ve Yedikule Bostanları ayakta kalabildi.

Cer İstanbul'a ‘Az Katlı Konut Projesi’ ödülü!

Uluslararası mimari ödüllü projelerin markasıhaline gelen Ege Yapı’nın Yedikule sahil hattında hayata geçirdiği Cer İstanbul projesi Dubai Cityscape Awards’ta ‘Az Katlı Konut Projesi’ kategorisinde ödülünün sahibi oldu.

Yedikule'de devam eden inşaat projesi TBMM gündeminde!

İstanbul'un Fatih ilçesine bağlı Yedikule bölgesinde devam eden inşaat projesi için gerekli izinlerin alınıp alınmadığı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Real Konaklar Yedikule fiyatları!

Zeytinburnu'na bağlı Yedikule'de hayata geçirilen Real Konaklar projesi dün satışa çıktı. İşte Real Konaklar Yedikule fiyatları...

Real Yedikule fiyatları!

2019 yılının Aralık ayında teslim edilecek Real Konaklar Yedikule projesi 120 bağımsız birimden meydana geliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadardan başlıyor?

15 soruda Real Konaklar Yedikule!

Lansmanı bugün yapılan ve Real Gropu imzası ile hayata geçirilen Real Konaklar Yedikule projesi "Tarihle iç içe doğanın içinde" sloganıyla tanıtıldı. Peki projenin fiyatları ne kadar, kaç konut var, ödeme planı nasıl, kat planları var mı? İşte tüm detaylar...

Real Konaklar Yedikule geliyor! Yeni proje!

Real Group, Real Konaklar Yedikule projesi için hazırlanıyor. Real Konaklar Yedikule 120 tane bağımsız birimden meydana geliyor.

Yedikule Cer İstanbul nerede?

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Cer İstanbul projesi satışa çıktı. İstanbul'un Yedikule bölgesinde yükselen proje "Nesilden nesile aktarılacak paha biçilemez bir eser" olarak basına tanıtılıyor. 

Yedikule Bostanları Rehabilitasyon Projesi'ne onay!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, 4 yıl önce Kadir Topbaş tarafından iptal edilen 'Yedikule Bostanları Rehabilitasyon Projesi'ne onay verdi..

Ege Yapı Yedikule Cer İstanbul projesi!

Yaklaşık 120 adet dairenin yer alması planlanan Ege Yapı Yedikule Cer İstanbul projesi yakın zamanda satışa çıkacak. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

Yedikule Cer İstanbul teslim tarihi!

Yaklaşık 120 konut bulunan Ege Yapı Cer İstanbul projesi İstanbul Avrupa yakası Fatih Yedikule'de inşa edilecek. ..

Yedikule Bostanları nasıl olacak?

Yedikule bostanları için hazırlanan eski proje kamuoyunda çok eleştiri almıştı. Yedikule Bostanları projesinde revize yapıldı. Peki, Yedikule Bostanları nasıl olacak?

Ege Yapı Yedikule projesi 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Ege Yapı'nın Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçireceği Fatih Yedikule projesinin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Yedikule Bostanları projesi Haberi

Yedikule Bostanları projesi

Gazete Habertürk'ten Mehmet Demirkaya'nın haberine göre; Yedikule’deki tarihi bostanlar için yeni proje hazırlanıyor. Eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’ın 2014 yılında planlarını veto ettiği Osmanlı Sarayı’na ait tarihi bostanlık alanla ilgili planlar, geliştirilerek yeniden Büyükşehir Meclisi gündemine konu oldu. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yeni planlara göre hazırlanan çevre düzenleme işini ise yaklaşık 12 milyon TL’ye ihaleye çıkardı. Daha önce veto edilen Yedikule Bostanları projesinde, bostanlık alanların azaltılması, kafe, otopark, teşhir alanlarının artırılması çok tartışılmıştı. 

UNESCO tarafından Dünya Miras Listesi’ne alınan Yedikule Bostanları ile ilgili olarak hazırlanan “Yedikule Belgradkapı Arası Çevre Düzenleme ve Peyzaj Avan Projesi’ne ilişkin Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Tadilatı” teklifi, İBB Planlama Müdürlüğü tarafından hazırlandı. Meclis tarafından İmar ve Kentsel Yenileme Komisyonları’na havale edilen teklif, komisyonların...