19 / 05 / 2024

Yel Değirmeni Evleri nerede

Yel Değirmeni Evleri nerede

İştirak Gayrimenkul Ortaklığı tarafından projelendirilen, Güzelbahçe Yelki'de konumlandırılan, mimarisiyle olduğu kadar kendi ortamında yarattığı doğa hayat ile ön plana çıkan Yel Değirmeni Evleri, ideal yaşam sunuyor.

TOKİ evleri kaç senede ödeniyor?

TOKİ sosyal konut başvuruları duyurulduğu ilk günden beri büyük bir ilgi gördü. Vatandaşlar, bu konuya dair pek çok soru soruyor. Onlardan biri de “TOKİ evleri kaç senede ödeniyor?” İşte merak edilen yanıtlar!

Ayder'de yayla evleri mimarisiyle ilgi çekiyor!

Rize'nin Ayder Yaylası'nda inşa edilen yayla evler herkesin beğenisini kazanıyor. Bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları da hızla devam ediyor.

Balıkesir'de 250 yıllık manastır yıkıldı!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Cunda Adası'nın ilk yerleşim yeri olarak kabul edilen yel değirmenleri yakınında bulunan Ai Dimitri Manastırı'nın ardından içindeki 250 yıllık şapel defineci kazıları nedeniyle yıkıldı.

Kovid-19 talebi! Fiyatları 2 bin TL ile 12 bin TL arasında!

Yılbaşında 4 gün sürecek olan sokağa çıkma kısıtlamasıyla beraber İçişleri Bakanlığı’nın otellerde yemekli ve müzikli programları yasaklaması, tatil planlarını bungalov evlere yöneltti. Airbnb’de dağ evleri ve villaların fiyatları 4 gece için; 2 bin TL ile 12 bin TL arasında.

İstanbul Örnektepe ve Sulukule'de mahalle evleri açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim vaatlerinden biri olan mahalle evlerinin ilk ikisi Beyoğlu Örnektepe ve Fatih Karagümrük Sulukule'de açıldı. 

Balıkesir Yel Değirmeni Sosyal Tesisleri 2018'de tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Yel Değirmeni Sosyal Tesisleri’ni 2018'de tamamlayacak.

Ordu Mesudiye'de Safranbolu Evleri örnek oldu!

Ordu'nun Mesudiye ilçesine bağlı Yeşilce Mahallesi'ndeki binalar evler Safranbolu evleri örnek alınarak boyandı. Bin 600 nüfuslu Yeşilce Mahallesi, turistlerin ilgi odağı oldu.

Balıkesir Yel Değirmeni Sosyal Tesisi'nin temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Yel Değirmeni Sosyal Tesisinin temeli atıldı. Temel atma törenine Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da katıldı.

Gaziantep Kadıdeğirmeni 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde dava!

Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi, Kadıdeğirmeni 2. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı nazım ve uygulama imar planı revizyonuna dava açtı.

Hvar Adası'ndaki yel değirmeni eve dönüştürüldü!

Adriyatik Denizi'ndeki Hvar Adası'nda, Franciscan rahipleri tarafından inşa edilmiş tarihi yel değirmeni eve dönüştürüldü. İşte tarih kokan o ev...

TOKİ Niğde Çamardı Evleri başvuruları!

TOKİ Niğde Çamardı Evleri başvuruları 8 Ağustos'ta başlayacak. Projede daire tipleri 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Murat Altuntaş: Ankaralılar konutları oturum amaçlı alıyor!

Beytepe'de Parktepe Evleri'ni hayata geçiren Şahika Grup Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, Ankaralıların satın aldığı konutu yatırım için değil, oturmak için aldığını belirterek, "Yatırım amaçlı satışları daha çok Ankara dışından gelen yabancılara yapıyoruz" dedi.

TOKİ Emekli Zonguldak Çaydeğirmeni Evleri kurası!

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni Evleri kurası 1 Ağustos'ta yapılacak. Toplamda 324 adet konutun emekliye özel satışta olduğu projede başvuru dönemi sona erdi.

Yel Değirmeni Evleri nerede Haberi

Yel Değirmeni Evleri nerede

İştirak Gayrimenkul Ortaklığı tarafından projelendirilen, Güzelbahçe Yelki'de konumlandırılan, mimarisiyle olduğu kadar kendi ortamında yarattığı doğa hayat ile ön plana çıkan Yel Değirmeni Evleri, ideal yaşam sunuyor. Sosyal alanları ve konumuyla dikkat çeken, 90 konuttan oluşan Yel Değirmeni Evleri, kentin içinde köysel dönüşüm projesi olarak havasıyla, suyuyla gerçek bir köy hayatı vaat ediyor.


Posta...