05 / 05 / 2024

yeliz yeşilmen ali uğur akbaş çukurova adaylığı

yeliz yeşilmen ali uğur akbaş çukurova adaylığı

MHP Adana Çukurova Belediye Başkan adayı Ali Uğur Akbaş, Çukurova Belediyesi Kültür Merkezi’nde göreve seçilmesi halinde yapacaklarını anlattı. Akbaş, "Çukurova’nın noteri yok, vergi dairesi yok, bunların hepsini burada kuracağım." dedi...

KİPTAŞ Doğakent Evleri'nde kira yardımı 7 bin TL'ye çıktı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ederken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan kira yardımı paylaşımı geldi. Ali Kurt yaptığı paylaşımda KİPTAŞ Doğakent Evleri'nde kira yardımının 7 bin TL'ye çıktığını açıkladı.

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ın teslim tarihi açıklandı!

İstanbul Büyükşehir iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un yaptığı o son dakika paylaşımı...

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika paylaşımı geldi!

İstanbul Büyükşehir iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un yaptığı o paylaşım...

Yeşilmen Mimarlık Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilmen Mimarlık Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Semih Yeşilmen tarafından kuruldu.

Yeşilmen Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilmen Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yeşilmen tarafından kuruldu.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Ali Kurt'tan Kadem Ekşi'ye kentsel dönüşüm yanıtı!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın Genel Müdürü Ali Kurt, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dönemlerinde 1 milyar TL'den fazla kaynağın kentsel dönüşüme aktarıldığını belirten Kurt, "Bizim riskli yapıları dönüştürmemiz ve önlem almamız lazım diyoruz" dedi.

Sebahattin Girgin: Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık beni dolandırdı!

Son zamanlarda yaşadığı mağduriyetle gündeme gelen İş insanı Sebahattin Girgin yaptığı açıklamada, Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık tarafından dolandırıldığını iddia ederek, “4.5 milyon TL’ye bana ev sattılar. Tapuyu bir türlü alamadım. Ev daha sonra başkasına satıldı.” dedi.

Ali Uğur Özderici, Özderici Holding'e 63.6 milyon TL'lik payını sattı!

Ali Uğur Özderici tarafından, sahibi olduğu Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin borsada işlem görmeyen hisse senetlerinin tamamını, 63 milyon 597 bin 754,204 TL nominal değerli pay satış pazarında Özderici Holding A.Ş.'ye satıldı.

KİPTAŞ Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinde yeni gelişme!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm projesinde yıkım çalışmaları tamamlandı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt kısa zaman içerisinde temel atma işleminin gerçekleşeceğini dile getirdi.

KİPTAŞ Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinde sevindiren haber!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, bir süredir gerginliklere neden olan Eyüpsultan Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinde hak sahiplerinin tamamıyla uzlaşma sağlandığını dile getirdi. 

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul projesi açıklaması!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kanal İstanbul'la ilgili "Bekamız için önemli olan Montrö de risk edilir. Türkiye'ye damga vuracağız diye çok büyük bir riske giriliyor" dedi.

yeliz yeşilmen ali uğur akbaş çukurova adaylığı Haberi

yeliz yeşilmen ali uğur akbaş çukurova adaylığı


MHP Adana Çukurova Belediye Başkan adayı Ali Uğur Akbaş, ilçeyi Türkiye’nin cazibe merkezi haline getireceklerini söyledi.


Akbaş, Çukurova Belediyesi Kültür Merkezi’nde göreve seçilmesi halinde yapacaklarını anlattı. Seçilmesi halinde vatandaşın en kolay ulaşacağı başkan olacağını dile getiren Akbaş, "Çukurova’nın 'bizim Ali'si olmaya geliyorum." dedi. Akbaş, vatandaşın hakkını koruyacağını, belediye bütçesini kesinlikle çarçur etmeyeceğini ifade etti. İlçede yeni evlenecek çiftleri konut sahibi yapacaklarını anlatan Akbaş, kuracakları teleferik hattı ile Kabasakal’dan Balcalı’ya 10 dakikada ulaşımı sağlayacaklarını vurguladı. Vatandaşın rızasını öne alarak kentsel dönüşüm yapacaklarını ifade eden Akbaş, "Belediye bünyesinde kreş, etüt merkezi, kültür evleri kuracağım. Engelsiz bir Çukurova oluşturacağım. Rehabilitasyon merkezi kuracak, kadın, konuk ve yaşlılar için bakımevleri, sığınma evleri oluşturacağız." dedi.


Her mahalleye bir sosyal tesis yapma sözü de veren Akbaş, "Bu tesislerde...