28 / 04 / 2024

Yellow Medya ürünleri

Yellow Medya ürünleri

Yerel arama, dijital haritalar, lokasyon bazlı etkileşim gibi alanlarda marka ve KOBİ'lere dijital bulunabilirlik hizmeti veren Yellow Medya, çağrı merkezi sektörünün dinamik şirketi Callpex ile önemli bir işbirliği yaptı.

Ambar İnşaat Demir Orman Ürünleri Medikal Medya Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ambar İnşaat Demir Orman Ürünleri Medikal Medya Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Toper tarafından kuruldu.

Bükücü İnşaat Demir Orman Ürünleri Medya Reklam Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bükücü İnşaat Demir Orman Ürünleri Medya Reklam Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Toper tarafından kuruldu.

Özgen Medya İnşaat Tekstil Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Özgen Medya İnşaat Tekstil Ürünleri Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Beyzanur Özgen tarafından kuruldu.

Aks Medya Yapı İnşaat Ve Reklam Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Medya Yapı İnşaat Ve Reklam Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Taner Akyel tarafından kuruldu.

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Özkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Gazipaşa Caddesi'nde kuruldu.

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Plastik Petrol ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Rıza Benli, Kemal Benli, Adıgüzel Benli, Mustafa Benli Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mehmet Özyıldız tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Çiftçi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de Ümraniye, Yukarı Dudullu'da kuruldu.

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemile Yontaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Otomotiv Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habib Arı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Merhali Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de kuruldu.

Yellow Medya ürünleri Haberi

Yellow Medya ürünleri

Gerçekleştirilen projede Callpex, deneyimli ve profesyonel ekibi ile Yellow Medya’nın mevcut veritabanını güncelleştirip yeni verilerle büyümesini sağladı.


Lokasyon bazlı pazarlama çözümlerinde sektör lideri Yellow Medya ile çağrı merkezi sektörünün dinamik şirketi Callpex, ortak bir proje gerçekleştirdiler. Yellow Medya, Calpex desteğinde veri tabanındaki mevcut firma bilgilerini güncelledi. Aktif olmayan numaraların Callpex’in kullandığı altyapı ve sistemler sayesinde hızlı bir şekilde temizlenip yenilendiği proje; Yellow Medya’ya firmalara ulaşma ve hizmetlerini tanıtma fırsatı da sağladı. Çözüm alternatifleri ile  ilgili değerli geri bildirimler alıp daha geniş bir hedef müşteri kitlesi ile yakın bir iletişim fırsatı yakalayan Yellow Medya, yeni satış fırsatları da elde ederek karlılığını arttırdı.

Büyük ve dinamik pazarlarda işyeri verilerin güncel tutulması çok önemli 


Projeye hangi ihtiyaç doğrultusunda işbirliği yaptığı hakkında bilgi veren Yellow Medya...