06 / 07 / 2024

yem fuarcılık burcu başer

yem fuarcılık burcu başer

Yapı Fuarı, bu yıl Konuk Ülke Projesi'nde Kazakistan'ı ağırlayacak. 17 milyon nüfusa karşılık 216 milyar dolarlık milli geliri bulunan Kazakistan, ülkesindeki yatırımları artırmak için Türk işadamlarıyla buluşacak.

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Mıraculous Global Sağlık Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mıraculous Global Sağlık Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Yüksel tarafından kuruldu.

Al Safa İnternational Mühendislik Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Safa İnternational Mühendislik Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Aksu tarafından kuruldu.

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Fatih’te 2 milyon 250 bin TL sermaye ile Hadi Selimoğlu Ve  Muhammet Masum Tumaç tarafından kuruldu.

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi kuruldu!

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi Maltepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Necat Doğacan Işıkhan, Selimcan Erkan ve Taylan Özgür Topal ortaklığında kuruldu.

Akset İnşaat Tarım Gıda Hayvancılık Yem Enerji Lojistik Tarım Aletl.Oto Mad.İth.Ve İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akset İnşaat Tarım Gıda Hayvancılık Yem Enerji Lojistik Tarım Aletl.Oto Mad.İth.Ve İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Kılıç tarafından kuruldu.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı evlerini ayırdı!

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı ayrı evlere çıktı. Sinan Akçıl, 'Evdeki tedirginlikten ötürü eskisi gibi şarkı yapamamaya başladım' dedi.

Drc Otelcilik Ve Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

Drc Otelcilik Ve Sağlık Turizmi Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Yıldırım tarafından kuruldu. 

Genom Turizm Sağlık Hizmetleri Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genom Turizm Sağlık Hizmetleri Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Aksoy ve Burcu Işık ortaklığında kuruldu. 

ÇATIDER ve Demos Fuarcılık bir ilke imza atıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği ÇATIDER ve Demos Fuarcılık ‘Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nı hayata geçirecek. 

Hekim Yapı 41. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Hekim Yapı AŞ, Yem Fuarcılık tarafından 41'incisi düzenlenen41. İstanbul Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı.

40. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul kapılarını açtı!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin ilk ihtisas fuarı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul bu yıl 40. kez kapılarını açtı.

Asb Doğru İnşaat Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asb Doğru İnşaat Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ali İhsan Doğru, Burcu Doğru ve Süheyla Doğru ortaklığında kuruldu.

yem fuarcılık burcu başer Haberi

yem fuarcılık burcu başer

Yapı Fuarı TurkeyBuild İstanbul, 21-25 Nisan tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 38'inci kez düzenlenecek. Fuar, bu yıl Konuk Ülke Projesi'nde Kazakistan'ı ağırlayacak. Proje kapsamında fuar öncesinde ve sırasında düzenlenecek etkinliklerde Türkiye ve Kazakistan'dan üst düzey yetkililer bir araya gelecek.


İnşaat sektörünün yüzde 4.2 oranında büyüdüğü Kazakistan, 2014'te inşaata 15 milyar dolar harcadı ve 6,9 milyar dolarlık inşaat malzemesi ithal etti. Kazakistan ortaya koyduğu 2050 yılı vizyonu ile dünyanın en büyük ekonomisine sahip 30'uncu ülke olmayı hedefliyor.


Petrol, doğalgaz ve metal-mineral bakımından doğal kaynaklara sahip olan Kazakistan'ın, hızlı büyüme oranı ve hız verdiği kamu inşaat yatırımlarıyla Türk yapı sektörü için güçlü bir potansiyel oluşturduğunu söyleyen YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, "Hızla büyüyüp gelişen Kazakistan, Türk inşaat sektörü bakımından ciddi potansiyel"...