28 / 04 / 2024

Yem Fuarcılık yapı sektörü toplantı 2015

Yem Fuarcılık yapı sektörü toplantı 2015

YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer’in, en son veriler ışığında Türk yapı sektörüne dair gelişmeleri, sektörün 2014 yılındaki genel seyrini, 2015 yılına dair beklentilerini aktaracağı toplantı 8 Ocak'ta House Hotel'de gerçekleşecek..

Meksa Taşımacılık Yapı Malzemeleri Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meksa Taşımacılık Yapı Malzemeleri Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Sadıç tarafından kuruldu.

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gökhan Başar tarafından kuruldu.

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi kuruldu!

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi Maltepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Necat Doğacan Işıkhan, Selimcan Erkan ve Taylan Özgür Topal ortaklığında kuruldu.

Hollanda Lahey'de emlak ofislerinin yüzde 57'si göçmen kökenlilere ayrımcılık yapıyor!

Hollanda Lahey'deki emlak ofislerinin yarısından çoğunun göçmen kökenlilere ayrımcılık yaptığı belirtildi.

Mesc İnşaatçılık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesc İnşaatçılık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Ceylancı ve Erkan Ceylancı ortaklığında kuruldu.

2k Hayvancılık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2k Hayvancılık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Kotan tarafından kuruldu.

Erçağ Taşımacılık Yapı Malzemeleri ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erçağ Taşımacılık Yapı Malzemeleri ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli Tahir Baysan tarafından kuruldu.

İBB'den 2B arazileri için dolandırıcılık uyarısı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) vatandaşları, 2B arazilerine kadastro işlemi başlatacaklarını söyleyerek dolandırıcılık yapılmak isteyen kişilere karşı uyardı.

İmar Bankası'ndan ödeme yapılırken ayrımcılık yapıldığı iddiası TBMM'de!

2003 yılında kapatılan İmar Bankasında hesabı olanlara ödeme yapılırken ayrımcılık yapıldığı iddiası TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Altunkaynak Restorasyon Yayıncılık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altunkaynak Restorasyon Yayıncılık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Altunkaynak tarafından kuruldu. 

ÇATIDER ve Demos Fuarcılık bir ilke imza atıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği ÇATIDER ve Demos Fuarcılık ‘Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nı hayata geçirecek. 

Hekim Yapı 41. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Hekim Yapı AŞ, Yem Fuarcılık tarafından 41'incisi düzenlenen41. İstanbul Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı.

Yem Fuarcılık yapı sektörü toplantı 2015 Haberi

Yem Fuarcılık yapı sektörü toplantı 2015

YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer’in, en son veriler ışığında Türk yapı sektörüne dair gelişmeleri, sektörün 2014 yılındaki genel seyrini, 2015 yılına dair beklentilerini aktaracağı toplantı 8 Ocak'ta House Hotel'de...