29 / 04 / 2024

yeni dönme dolap otopark

yeni dönme dolap otopark

İstanbul’ un en büyük sorunlarının başında gelen otopark sorununa çözüm arayışında olan İspark, dünyadaki otopark teknolojilerini yakından izliyor. İspark, Kadıköy’e dönme dolap otopark inşa edecek...

Kamu ihalelerine yeni düzenleme!

Kamu ihaleleri için yeni düzen yapılması planlanıyor. Kamu İhale Yasası’nda yapılması planlanan yeni düzenleme ile aşırı düşük teklif veren istekliler sigorta şirketi teminatıyla ihaleye katılabilecek.

BES'te yeni dönem! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Bireysel Emeklilik Sistemi hakkında yönetmelikte değişiklik yapıldı ve yeni döneme ait maddeler tek tek açıklandı.

Libya'dan iş insanlarına ve şirketlere yeni dönem daveti!

Yeni hükümetin kurulmasıyla, Libya yeniden istikrarlı zamanlarına dönüyor. Libya Food Expo 2019'un organizatörleri Al-Dawlia ve ICF Fuarcılık, iş insanlarını ve şirketleri Libya'nın yeni dönemine davet ediyor.

Kentsel dönüşümde yeni dönem!

Hükümet kentsel dönüşüme hız kazandıracak yeni düzenlemeler yaptı. 'kendin yık kendin yap' modelinde KDV yüzde 18'den yüzde 1'e çekilirken, destek kredisi üst limitleri de yükseltildi.

İnşaatta yeni düzenleme! Kanun teklifi verildi!

TBMM'ye sunulan 3194 Sayılı İmar Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi kapsamında inşaat sektöründe yeni düzenlemeler yapıldı...

Mağaza kiralama koşulları için yeni düzenleme önerisi!

BMD Başkanı Sinan Öncel, pandemi döneminde mağaza kiralama koşullarında yaşanılan sıkıntıların devam ettiğini belirterek kiralama koşullarında yeni düzenleme yapılması gerektiğini dile getirdi. 

Faizsiz konut sisteminde yeni dönem!

Faizsiz konut ve taşıt sistemine düzenleme ve denetim getiriliyor. Yeni düzenlemeyle şirsgari sermayesi 100 milyon TL olarak belirlendi. Fon havuzunda bulunan para ise amacı dışında kullanılamayacak. Müşteriye 14 gün içinde cay hakkı tanınacak. İşte detaylar...

Devletten kiralamalarda yeni dönem başlıyor!

Devletten kiralamalarda yeni dönem resmen başlıyor. Yeni sisteme göre, orman sınırları dışına çıkarılan ve komisyon tarafından ‘yayla’ olarak kullanılabileceği bildirilen alanlar Başbakanlık değil Cumhurbaşkanı’nın onayıyla yayla vasfını kazanabilecek...

Tapuda yeni dönem! Herkesi ilgilendiriyor!

Tapuda yeni dönem başladı. 81 ilde yaşayan herkesi ilgilendiriyor. Resmi Gazete'de yayınlanan yeni yönetmeliğe göre, arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerine ilişkin değişiklik yapıldı.

Yeni dönemde emlak danışmanlığı profili nasıl olacak?

Gayrimenkul Danışmanı Mehmet Adak, bugünkü yazısında ''Yeni Dönemde Emlak Danışmanlığı Profili Nasıl Olacak?'' konusunu kaleme aldı....

OSB'lerde yeni dönem!

OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın altını çizdiği ekonomide yeni dönemde OSB'ler kritik rol oynayacak. İşte bizim bu kritik sürece, altyapılarımızla, yatırımcı dostu bakış açımızla, yeni tahsis alanlarımızla hazır olmamız lazım" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'ekonomideki yeni dönem' açıklamalarıyla TL varlıklar hızla değerlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "ekonomideki yeni dönem" açıklamaları sonrası borsa rekor tazelerken, dolar ve altın sert düştü.

Zeynep Tandoğan: Taşınmaz ticaretindeki yeni düzenleme için hazırız!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari işlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, emlak alanında uzmanlaşmış en büyük internet sitesi olarak yeni düzenleme için hazır olduklarını belirtti.

yeni dönme dolap otopark Haberi

yeni dönme dolap otopark

İspark, otopark kapasitesi yetersiz olan alanlarda en verimli sonuç alabileceği teknolojik otoparkları hayata geçirmeye devam ediyor. 


İstanbul’un en büyük sorunlarının başında gelen otopark sorununa çözüm arayışında olan İspark, dünyadaki otopark teknolojilerini yakından izliyor. Carlift, combilift, dönme dolap gibi otopark teknolojilerini hizmete sunan İspark son olarak yatay dönme dolap otoparkı Kadıköy Açık Otoparkı’nda hizmete sokmaya hazırlanıyor. 12 araç kapasiteli yatay dönme dolap otopark sistemi diğer otoparklarda da kademeli olarak hizmete girecek. İspark yetkilileri, 24 araç kapasiteli yatay dönme dolap otoparklarla ilgili çalışmaların sürdüğünü kaydetti. Elektromekanik mobil yatay polipark sistemiyle sürücüler araçlarını kendileri park edebilecek. Daha seri araç park etme ve çıkış yapabilme özelliklerine sahip olan yeni otopark sisteminde 45 saniyede 6 aracın aynı anda parklanabilme ve araç verebilme avantajına sahip olduğu...