09 / 05 / 2024

Yeni Hal Kompleksi

Yeni Hal Kompleksi

Yarın (25 Ekim Cumartesi) Kayseri'ye gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Raylı Sistem Talas Hattı ve Yeni Hal Kompleksi'ni hizmete açacak.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Mersin Merkez Hal Kompleksi yenileniyor! 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 1500 iş yerinin yer aldığı Merkez Hal Kompleksi'ni baştan aşağı yeniliyor. 

Manavgat'ta toptancı hali inşaat ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından  Manavgat Toptancı Hal Kompleksi inşaatı çalışmaları başladı. Projenin ihale bedelinin 43 milyon TL olduğu belirtildi.

Alanya Toptancı Hal Kompleksi'nin yüzde 70'si tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Toptancı Hal Kompleksi Projesi inşaatında yüzde 70’lik kısmı tamamlandı. Yaklaşık 100 milyon TL yatırım bedelli projede 159 işyeri bulunacak.

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'ne yeni tribün yapılıyor! 

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'nde tribün inşaatı sona eriyor. Çift yönlü tribünün inşaatı yüzde 85 tamamlandı. Şimdi ise, doğal çimli sahanın karşısına yapılacak olan yeni bir tribün için harekete geçildi...

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nceki çalışmalar tamamlandı!

Hal Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Çuhadar, 4 Şubat Pazartesi günü itibariyle eski halde bulunan tüm esnafların Toptan Sebze ve Meyve Hali’ne geçişlerinin tamamlanacağını belirtti.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor!

6 bin metrekarelik alan üzerinde 80 dükkanın yer aldığı Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor...

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi’nde incelemeler yapan Zeki Toçoğlu, “Yap-İşlet–Devret modeli ile hayata geçirdiğimiz bölge halimiz bir ilk olma özelliğini taşıyor. Projemizde sona yaklaştık” dedi.

Adana Yeni Müze Kompleksi'nin ikinci etabı tamamlanıyor!

Ortadoğu ve Türkiye’nin en büyük müze kompleksleri arasında bulunan toplam 68 bin 500 metrekare alana sahip Adana Yeni Müze Kompleksi'nin ikinci etabında çalışmalara devam ediliyor.

İkitelli'ye yeni spor kompleksi inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İkitelli Spor Kompleksi'nin ihalesini 17 Aralık'ta gerçekleştirecek.

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi tamamlanıyor!

Arifiye’de inşa çalışmaları devam eden Yeni Bölge Hali Kompleksi’nde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehri Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “96 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve bölgenin en büyük hali olma özelliğini taşıyan tesisimizi inşallah kısa süre içerisinde tamamlayacağız." dedi.

Yalova yeni hal projesi için yer tahsisi yapıldı!

Yalova Belediyesi tarafından Kazimiye Köyü civarında 131 bin 440 metrekare alanda inşa edilecek olan yeni hal projesi için bakanlıktan onay alındı. 

Sakarya Yeni Hal Kompleksi tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Yeni Hal Kompleksi'nde incelemeler yaptı.

Yeni Hal Kompleksi Haberi

Yeni Hal Kompleksi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başbakanlığı döneminde Kayseri'yi ilk kez ziyaret edecek olan Ahmet Davutoğlu'nu iki dev yatırım ile karşılıyor. Başbakan Davutoğlu, yarın saat 13.30'da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Raylı Sistem Talas Hattı ve Yeni Hal Kompleksi'nin açılış törenine katılacak. Raylı Sistem Talas Hattı'nın son durağı olan Cemil Baba Mezarlığı önünde yapılacak açılış törenine katılmak isteyenler için aynı gün saat 10.30 ile 16.30 arasında ücretsiz raylı sistem seferleri düzenlenecek. Başbakan Davutoğlu saat 17.00'de ise Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecek. Başbakan'ın Büyükşehir'i ziyaretinde Başkan Mehmet Özhaseki Kayseri'deki yatırımlarla ilgili bir brifing verecek.


ANADOLU'NUN EN BÜYÜK HAL KOMPLEKSİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açılışı yapılacak olan iki yatırımdan biri olan Yaş Sebze ve Meyve Hali, Argıncık Tanpınar Mahallesi'nde bulunuyor. Kuzey Çevreyoluna paralel...