25 / 07 / 2024

yeni istanbul nerede olacak

yeni istanbul nerede olacak

Tarihi yarımada 'Eski İstanbul' diye adlandırılarak, Prag veya Roma gibi tamamen turistik bölge olacak. İstanbul'un iki yeni şehir projesi Silivri ve Kartal projeleriyle ortaya çıkmaya başladı.

Yeni Levent nerede?

Yeni Levent nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Yeni Levent nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Optimum Yenişehir nerede?

Optimum Yenişehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Optimum Yenişehir nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019!

İstanbul Havaalanı faaliyete geçti. Vatandaşlar da İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019 gibi soruları araştırmaya başladı. İşte İstanbul Havalimanı ulaşım bilgileri...

İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim 2018 tarihi itibariyle açıldı. Havalimanın açılışı ile birlikte en çok merak edilen şey ulaşımı oldu. Peki İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Benna İnşaat Yeni İstanbul Evleri nerede?

Yeni İstanbul Evleri 4 blok halinde hayata geçiriliyor. Arsa alanı 10 bin metrekareden oluşan projede fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor. Peki Benna İnşaat Yeni İstanbul Evleri nerede?

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri nerede?

Yeni İstanbul Evleri'nde teslimlerin 2018 yılı başında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 10 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Hadımköy Yeni İstanbul Evleri nerede?

Keleşoğlu projesi Deniz İstanbul nerede?

4 bin 500 adet daireden meydana gelen Deniz İstanbul projesinde Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Keleşoğlu projesi Deniz İstanbul nerede?

Adım İstanbul nerede?

Toplamda 7 bloktan meydana gelen Adım İstanbul 26 milyon 307 bin 525 TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek. Proje 573 daire ve 34 dükkan bulunuyor. Peki Adım İstanbul nerede?

Fikirtepe Concord İstanbul nerede?

Concord İstanbul ödeme planı kapsamında 60 aya varan vade imkanı sunuluyor. Toplam 1.175 adet konuttan oluşan proje 11 bin 504 metrekarelik arsa alanına sahip. Peki Fikirtepe Concord İstanbul nerede?

Marina Evleri Deniz İstanbul nerede?

Toplam 87 adet villadan meydana gelen Marina Evleri projesi Deniz İstanbul'un etabı olarak yükseliyor. Projede teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Marina Evleri Deniz İstanbul nerede?

Atakent Tema İstanbul nerede?

1 milyon 500 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Tema İstanbul Atakent projesinde daire büyüklükleri 68 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor. Peki Atakent Tema İstanbul nerede?

Yeni İstanbul Silivri'ye kuruluyor!

1997 yılında yeni İstanbul Silivri'de 17 bin dönümlük alan üzerine kurulacakmış. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi 'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o özel haber...

1997 yılında yeni İstanbul Silivri'ye kurulacakmış!

1997 yılında yeni İstanbul Silivri'de 17 bin dönümlük alan üzerine kurulacakmış. Uydu kent 35 milyar dolara mal olacakmış ve bu arazinin 5 bin dönümlük bölümü Singapur benzeri olarak kurulacakmış.

yeni istanbul nerede olacak Haberi

yeni istanbul nerede olacak


Tarihi yarımada  'Eski İstanbul' diye adlandırılarak, Prag veya Roma gibi tamamen turistik bölge olacak İSTANBUL'un iki yeni şehir projesi Silivri ve Kartal projeleriyle ortaya çıkmaya başladı. Kanal İstanbul projesine ev sahipliği yapacak olan Avrupa Yakası'ndaki Silivri'ye yakın olan Çatalca başta olmak üzere buraya bağlı onlarbölen iki şehir meydana getireceği biliniyordu. Tarihi Yarımada'nın kentsel dönüşümle yeniden şekillenecek olması akıllara, "Yeni İstanbul'un merkezi nerede kurulacak?" sorusunu getiriyor. 


İstanbul'un iki yakasında devca beldeyle Anadolu Yakası'nda hızla değişen Kartal ve çevresinin İstanbul'u Doğu ve Batı olarak şehir kurulması beklenirken, İstanbul Büyiikşehir Belediyesi'nin 2023 vizyonuyla hazırladığı 1/100 binlik planına göre dönüşüm hızla devam ediyor. İstanbul'un gelişim aksının doğu-batı yönünde olması için sürdürülen çalışmalar kapsamında kentin iki değil, üç parçaya bölünmesi de öngörülüyor. Buna göre Avrupa...