30 / 07 / 2024

yeni istanbul projesinde neler olacak

yeni istanbul projesinde neler olacak

2 kıtayı birbirine bağlayacak Yeni İstanbul projesi, Karadeniz'in İstanbul Boğazı'na yakın kıyısında, 74 kilometre alan üzerinde kurulacak...

DAP Yeni Levent projesinde 120 aya varan vade fırsatı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme vizyonu ve Emlak Konut güvencesi ile hayata geçen Yeni Levent projesinde yüzde 1,39 faizli 60 ay ya da yüzde 1,89 faizli 120 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Emlak Konut GYO ve THY’nin Kanal İstanbul projesinde kura krizi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın Kanal İstanbul güzergahındaki projesinde kura krizi çıktı. İşte Arnavutköy Yenişehir Evleri'ndeki kura krizi ile ilgili detaylar...

TOKİ İstanbul projesinde son dakika! Bir ilçeye daha 381 yeni konut geliyor! Bu tarihi kaçırmayın!

Yeni konut projelerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tuzla 2023 projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ İstanbul projesinde son dakika! O ilçeye 621 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul projesi için son dakika müjdesi geldi. O ilçeye 621 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ İstanbul projesinde son dakika müjdesi! 627 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul projesinde son dakika müjdesi geldi. İstanbullular dikkat! 627 yeni konutu sakın kaçırmayın...

Kanal İstanbul projesinde yeni gelişme!

Gündemin odağında yer alan Kanal İstanbul’un çevresine kurulacak “Yenişehir”in planlarında, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı değişiklik yaptı. Yenişehir’de yer alması planlanan 'teknoloji geliştirme alanı' ile 'fuar ve kongre alanı'ndan vazgeçilerek ilgili plan notları iptal edildi.

İstanbul Yeni Havalimanı'na NG Kütahya Seramik imzası!

Tasarımı ve geliştirdiği projeleriyle uluslararası arenda ödüller alan İstanbul Yeni Havalimanı projesinde yerli üretim tercih edildi. NG Kütahya Seramik, İstanbul Yeni Havalimanı’nı seramikleriyle donattı. 

Başakşehir Yeni Merkez ve Botanik Park projesinde son durum!

Başakşehir Yeni Merkez projesinde üst yapı planlama çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı ve proje aşamasına geçildi. 2017'de açılacak olan Botanik Şehir Parkı projesi ise henüz ihale aşamasında.

DKY Yeni Sahra projesinde ön talep toplanıyor!

DKY İnşaat'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği DKY Yeni Sahra projesinde ön talep toplanıyor. Proje 230 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Yeni İstanbul Sitesi Hadımköy teslim tarihi!

Yeni İstanbul Sitesi Hadımköy projesinde 3+1 daire tipleri 300 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 162 dairelik Yeni İstanbul Evleri'nde teslimler Ocak 2018'de yapılıyor...

Benna İnşaat Yeni İstanbul Evleri teslim tarihi!

Benna İnşaat Yeni İstanbul Evleri teslim tarihi 2018 yılı olarak belirtiliyor. Hadımköy'de yer alan Yeni İstanbul Evleri projesinde konut fiyatları 300 bin liradan başlıyor...

Nlogo İstanbul projesinde taksitler 2017'de ödenmeye başlanacak!

Özyurtlar İnşaat devrim niteliğinde yeni bir kampanyaya başladı. Özyurtlar İnşaat’ın Esenyurt’ta inşa edilen Nlogo İstanbul projesinde geçerli olan kampanyası "60 ay 0 Faiz. Taksitleri 2017'de ödemeye başlayın” adını taşıyor.

Yeni Karesi projesinde 540 daire satışta!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki BALTOK, 2.400 konutluk projeye başlıyor. Kentleşme hamlesi olarak görülen ‘Yeni Karesi’ projesinde 540 daire satışa çıktı.

yeni istanbul projesinde neler olacak Haberi

yeni istanbul projesinde neler olacak

İçerisinde otel, üniversitesi, ticari alanla, ofis alanları, sosyal alanlar ve parkların yer alacağı Yeni İstanbul projesinde, 55 kilometre uzunluğunda metro hattı yer alacak. Projenin tasarımı New York, Londra, Hong Kong, Tokyo gibi dünya şehirlerinden örnekler alınarak gerçekleştiriliyor.



21 kilometrelik tren hattının bulunacağı Yeni İstanbul'da, 43 metrekare istasyon yer alacak. 2 kıtayı birbirine bağlayacak proje, Karadeniz'in Boğaz'a yakın kıyısında kurulacak projesi, Yeniköy, Akpınar, Ağaçlı, Çiftalan, Kısırkaya, Gümüşdere ve Kilyos bölgelerini kapsıyor. 


Türkiye'yi küresel ve bölgesel olarak lider konuma getirmesi planlanan Yeni İstanbul projesinin diğer amaçları ise, eski İstanbul sorunlarını hafifletmek, nüfus dağılımını dengelemek, finans, sanat kültür merkezleri ve ticari alanları ile İstanbul'u dünya merkezi yapmak.




3 milyon 500 bin gündüz nüfusu olması beklenen Yeni İstanbul'da, 30 kilometre geliştirilebilir arazi alanı, 1...