05 / 05 / 2024

yeni istanbul yeniköy

yeni istanbul yeniköy

Yeni İstanbul projesinin ilk detaylarını emlakkulisi.com ele geçirdi. Yeni İstanbul Projesi Karadeniz kıyısında Yeniköy, Akpınar, Ağaçlı, Çiftalan, Kısırkaya, Gümüşdere gibi bölgeleri kapsıyor. Yeni İstanbul Projesi'nin toplam alanı 74 kilometrekare...

Borsa İstanbul yeni güne yükselişle başladı!

Yatırımcıların merakla takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yeni güne yüzde 0,26 yükselişle 5.200,23 puandan başladı.

Vitrin Yeniköy lansman özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Vitrin Yeniköy projesinde satışlar başladı. Projede yer alan villalar, lansmana özel avantajlı fiyatlarla sunuluyor. Peki Vitrin Yeniköy'de villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Yeniköy’den ev kiralayacak!

9 yaşındaki oğlu Pars’ı geçtiğimiz nisan ayında kaybeden Ebru Şallı, Yeniköy’den yeni kiralık ev arayışı içerisinde...

Hümeyra Yeniköy’e taşınacak!

Ünlü sanatçı Hümeyra, Yeniköy’de Boğaz manzaralı, 3 oda+1 salon bir eve taşınmaya karar verdi. Yaz aylarını Bodrum-Gümüşlük’te geçiren sanatçı, İstanbul’a eylül ayında dönüp yeni evine taşınacak.

Yeniköy Konakları İstanbul 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Yeniköy Konakları İstanbul projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı...

Yeniköy Konakları İstanbul 2. Etap satışa çıktı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Yeniköy Konakları İstanbul 2. Etap bugün satışa çıktı. Projede 3 bin 410 TL taksitle daire sahibi olma imkanı sunuluyor.

Yeniköy Konakları İstanbul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yeniköy Konakları İstanbul projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Yeniköy Konakları’nda 84 ay vade farksız kampanya!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Yeni Yapı, Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği Yeniköy Konakları’nda çok avantajlı bir kampanyaya başlyor. 

Yeniköy Konakları'nda 60 ay sıfır faiz fırsatı!

Yeni Yapı İnşaat imzasıyla 30 bin 856 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Yeniköy Konakları'nda 60 ay sıfır faiz fırsatı devam ediyor. 

Yeniköy Konakları Yeni Yapı İnşaat teslim tarihi!

Yeniköy Konakları projesi 362 daire ve 12 dükkandan meydana geliyor. Yeniköy Konakları Yeni Yapı İnşaat teslim tarihi ne zaman?

Yeniköy Konakları'nda Şimdi Al 2019'da Öde kampanyası!

İstanbul Eyüp Alibeyköy Güzeltepe bölgesinde yükselen Yeniköy Konakları projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle ve yeni Yapı İnşaat imzasıyla hayata geçirildi. Projede Şimdi Al 2019'da Öde kampanyası uygulanıyor...

Alibeyköy Yeniköy Konakları daire fiyatları!

Yeniköy Konakları projesi Emlak Konut GYO güvecesiyle İstanbul Eyüp Alibeyköy Güzeltepe'de inşa ediliyor. Teslimleri 24 ay sonra yapılacak olan proje Yeni Yapı İnşaat imzası taşıyor...

Yeniköy Konakları Eyüp fiyatları!

Yeni Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Yeniköy Konakları Eyüp projesi 362 daire ve 12 dükkandan meydana geliyor. Yeniköy Konakları Eyüp fiyatları 660 bin TL'den başlıyor.

yeni istanbul yeniköy Haberi

yeni istanbul yeniköy


Michigan Üniversitesi Kentsel Tasarım Yüksek Lisans Programı tarafından İstanbul Konut A.Ş.ye hazırlanan Yeni İstanbul Projesi, Yeniköy, Akpınar, Ağaçlı, Çiftalan, Kısırkaya, Gümüşdere ve Kilyos bölgelerini kapsıyor. Tasarım ekibinin başında Roy Strickland'in olduğu Karadeniz kıyısına kurulacak olan Yeni İstanbul Projesi konsepti Tokyo, New York, Londra, Hong Kong gibi dünya şehirlerindeki örnekler incelenerek oluşturuldu.


Karadeniz'de İstanbul Boğazı'nın yakın kıyısına kurulacak olan Yeni İstanbul Projesi ile nüfus dağılımının dengelenmesi, Eski İstanbul'un sorunlarının hafifletilmesi, finans merkezleri, ticari alanları, kültür ve sanat alanları ile İstanbul'un dünyanın merkezi haline getirilmesi hedefleniyor.


Karşılaştırma yapılması gerekirse, gündüz nüfusu 3,5 milyon kişi olan Manhattan'ın yeni şehri 60 kilometrekare toplam alana sahip iken, gündüz nüfusu 3,5 milyon kişi olacak olan Yeni İstanbul Projesi 74 kilometrekare alanda kurulacak. 


Geliştirilebilir arazi alanı 30 kilometrekare olan...