24 / 07 / 2024

yeni konut yatırımları

yeni konut yatırımları

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, konut satışlarının yaz ayları nedeniyle durağanlaştığı şu günlerde yatırımcılar için uygun koşullarda alım yapma olanağı doğduğunu dile getirdi.

Ceylan İnşaat Türkçe isim geleneğini sürdürüyor!

Ceylan İnşaat, geçmişte olduğu gibi hayata geçireceği yeni projelerinde de de kullanacağı isimlerin Türkçe olması konusunda hassasiyet göstereceğini açıkladı.

Konut projelerinde yaşam alanı aranıyor!

Yöryapı Kentsel Dönüşüm Müdürü Sedat Yıldız, ailelerin artık başını sokacak bir yerden çok bir yaşam alanı aradıklarını söyledi. Yıldız, ''Lokasyonlarda yer alan projelerden yer almak daima caziptir" dedi.

Uğur Dumankaya: Dövizdeki hızlı yükseliş, konut yatırımı için risk!

DUMANKAYA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, " Villa Gizli Bahçe' nin Tuzla - Aydınlı bölgesinde, yatırımcıların en çok ilgi gösterdiği bölgede olduğunu " söyledi...

Başakşehir Avrupa yakasının yeni yaşam alanı!

Başakşehir, gerçekleştirilen konut yatırımlarıyla birlikte yaşanan nüfus artışı ve konumu itibarıyla İstanbul genelinde hayata geçirilen ulaşım altyapısına uygun lokasyonu nedeniyle Avrupa yakasının yükselen yaşam alanları arasında öne çıkıyor...

Emlak yatırımlarında yeni dönem! Yüzde 40 indirimle konut sahibi olacaksınız!

Emlak yatırımlarında blockchain ile yeni bir dönem başlıyor. Miracle Estate’in blockchain temelli emlak satışı projesi, 2 yılda, yaklaşık yüzde 40 indirimle konut sahibi olma ve yatırım yaparak kazanma fırsatı sunuyor.

Emlak yatırımında en çok kazandıran şehir hangisi? Enflasyona karşı konut yatırımları yükseldi...

Emlak yatırımında en çok kazandıran iller belli olduğu açıklandı. Buna göre, yüksek enflasyonda konut yatırımında artış görüldü. yaşandı. Konutta en çok kazandıran şehirler hangileri oldu?

Dünyada otel yatırımı sadece Asya’da arttı! İşte rakamlarla yeni otel yatırımları!

Açıklanan resmi rakamlara göre yeni otel yatırımları başını Çin’in çektiği Asya kıtası dışında dünya genelinde azalma gösterdi. İşte rakamlarla yeni otel yatırımları...

'Yeni nesil sosyal arsa projeleri' konut yatırımının cazibesini sarsıyor!

Konut fiyatlarının yükselmesi yatırımcıları farklı alternatif eğilimlere yöneltiyor.   Sektörde ‘yeni nesil yatırım’ olarak bilinen sosyal arsa projelerine talebin artması konut yatırımının  cazibesini sarsıyor. 

Bu yıl konut yatırımı kazandıracak mı? Uzmanlar tek tek sıraladı altın, dolar, borsa, konut...

2023 yılında rekor değer artışları yaşayan yatırım araçlarının 2024'teki seyri merak ediliyor. Uzman isimler altın, dolar, borsa, konut yatırımlarını değerlendirdi.  

Dolarla kira iştah kabarttı: Türkler konut yatırımı için rotayı ABD'ye çevirdi!

Türk yatırımcılar dolarla kira almak için konut yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı. Türkler konut yatırımında özellikle Miami ve Baltimore başta olmak üzere rotayı Amerika'ya çevirdi. İşte detaylar...

Müteahhitler yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini beklediklerini kaydederek, konut kredi faizlerinin düşmesiyle beraber yeni konut yatırımları için düğmeye basacaklarını söyledi.

Konutta bekleyen yatırımlar devreye alınıyor: Markalı konut hareketlendi! 

KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova, konut sektörüne ilişkin açıklamasında, bekleyen yatırımların devreye alındığını belirterek "Yılın ilk yarısında arzda istenen seviyeye ulaşılamasa da bundan sonraki süreçte arz hızlanacak" açıklamasında bulundu.

Ulaştırma ve haberleşmede yeni dönem: Demir yolları, otoyol projeleri, havalimanı yatırımları peş peşe geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, yeni görevini devralarak bakanlık yatırımlarına ilişkin ilk planlarını duyurdu. İşte yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar...

Essa Konut Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Essa Konut Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erman Şen ve Serkan Sarpdağ ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den İstanbul'a 9 projede tam 4 bin 851 yeni konut geliyor! Bu tarihleri Sakın kaçırmayın!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden TOKİ İstanbul projelerinin ihalelerini yeni yılın Ocak ve Şubat ayları içerisinde gerçekleştirecek. İstanbul'a 9 projede tam 4 bin 851 yeni konut geliyor! Bu tarihleri Sakın kaçırmayın...

Lüks konut yatırımında rota Türkiye ve KKTC gibi gelişen ülkelere çevrildi!

Pandemi öncesi yıldızı parlak finans merkezi küresel kentler lüks konut yatırımında geriye düşüyor. Emlak profesyoneli Aylin Pelin Onar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada lüks konut yatırımlarının gelişen ülkelere kaydığını söyledi.

TOKİ'den Aydın'ın o ilçesine 228 yeni konut geliyor!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın'da 228 konutluk yeni proje hayata geçirecek. Projede ayrıca 3 dükkan ve 1 cami de yer alıyor.

yeni konut yatırımları Haberi

yeni konut yatırımları

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, konut satışlarının yaz ayları nedeniyle durağanlaştığı şu günlerde yatırımcılar için uygun koşullarda konut alımı yapma olanağı olduğunu söyledi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Tanyer, firmaların öncelikle ellerindeki konut stoğunu eritmek istediğini belirtti, hükümetin uyguladığı düşük faiz politikasının da etkisiyle yatırım yapmak için uygun bir dönem olduğunu dile getirdi. 

Artan dövizle birlikte inşaat firmalarının girdi maliyetlerinin de arttığını, buna rağmen konut fiyatlarında önemli bir yükselme olmadığını dile getiren Tanyer, seçimlerin ardından konut fiyatlarının da tekrar yükselebileceğini ve yatırımcıların harekete geçmesi gerektiğini söyledi. 

Yapımı devam eden BulutOrman Evleri projesinin de ilgi gördüğünü belirten Taylan Tanyer, konutların yüzde 90’ının satıldığını ve anahtarları 2019 yılının ilk aylarında sahiplerine teslim edeceklerini açıkladı.