06 / 05 / 2024

Yeni Mamak kura çekiliş sonuçları

Yeni Mamak kura çekiliş sonuçları

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura çekilişi kapsamında 380 adet konut satışa çıkarılıyor. Toplamda 11 etap halinde hayata geçirilen proje 7 milyon metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için son dakika müjdesi geldi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için beklenen müjdeyi vererek, “Yeni dönemde inşallah Ankara’da ve Mamak’taki ilk önceliklerimizden bir tanesi konutları hak sahiplerine teslim etmek olacak” dedi.

TOKİ arsa kura sonuçlarında son dakika! İl İl TOKİ kura sonuç takvimi resmen açıklandı!

TOKİ arsa kura sonuçları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekiliş heyecanı hız kesemden devam ediyor. Peki TOKİ arsa sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? TOKİ yeni arsa kura tarihleri 2023!

TOKİ kura tarihleri açıklandı mı? TOKİ yeni etap kura çekimi ne zaman? Başvuranlar hemen bakın!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği TOKİ kura tarihleri açıklandı mı? TOKİ yeni etap kura çekimi ne zaman? Başvuranlar hemen bakın!

TOKİ yeni ay kura tarihleri peş peşe açıklandı! Şubat'ın ilk haftası o illerde kura çekilecek! İşte günü gününe kura...

TOKİ  İlk Evim İlk İş Yerim projesinde kura çekiliş heyecanı sürüyor. TOKİ yeni ay kura tarihleri peş peşe açıklandı. Şubat ayının ilk haftası yapılacak kura takvimleri belli oldu. İşte detaylar...

TOKİ yeni ay kura tarihleri güncellendi! Şubatta hangi ilde kuralar ne zaman çekilecek? İl il günü gününe kura takvimi

TOKİ  İlk Evim İlk İş Yerim projesinde kura çekiliş heyecanı devam ediyor. TOKİ yeni ay kura tarihleri güncellendi. Şubatta hangi ilde kuralar ne zaman çekilecek? İşte il il günü gününe kura takvimi...

TOKİ yeni ay kura takvimi belli oldu! Şubat ayında o illerde kura çekilecek! İşte il il kura takvimi...

TOKİ 7. etap kura takvimi belli oldu. Peki, bu hafta hangi illerde kura çekilişi yapılacak? İşte detaylar....

TOKİ'den Ankara'ya bir yeni proje daha geliyor! 50 konut ve 6 dükkanı kaçırmayın!

Hayata geçireceği 250 bin yeni konutun kura çekilişlerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

TOKİ Afyon projesi için son dakika müjdesi! 578 yeni konutu sakın kaçırmayın!

81 ilde hayata geçireceği 250 bin yeni konutun kura çekilişlerini hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon'da da 578 konut inşa edecek.

TOKİ'den Denizliye 448 konutluk yeni proje müjdesi! Bu tarihi kaçırmayın!

Hayata geçireceği 250 bin yeni konutun kura çekilişlerine hız kesmeden devam eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Çankırılılara 806 konutluk 3 yeni proje müjdesi! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 81 ilde hayata geçireceği 250 bin yeni konutun kura çekimlerine Pazartesi günü itibarıyla başlamıştı. Çankırılıların da yüzünü güldüren TOKİ, Çankırı'da 806 konutluk 3 yeni proje in

TOKİ'den Bartınlılara büyük müjde! 176 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

81 ilde hayata geçireceği 250 bin yeni konutun kura çekimlerine Pazartesi günü itibarıyla başlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bartın'da 176 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Yenişehir kura sonucu açıklandı mı? Bursa Yenişehir kura sonucu 28 Temmuz 2022!

TOKİ Yenişehir kura sonucu açıklandı mı sorusunun yanıtı ve Bursa Yenişehir kura sonucu 28 Temmuz 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Yenişehir projesi detayları...

Yeni Mamak kura çekiliş sonuçları Haberi

Yeni Mamak kura çekiliş sonuçları

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde 100 metrekare ve 120 metrekare olarak dizayn edilen toplam 380 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor. 


Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura çekilişi bugün saat 14.00 itibariyle Necmettin Erbakan Kongre Salonu’nda, noter huzurunda yapıldı. 


Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hak sahiplerine kura çekimi sonrası teslim edilecek olan Ankara Yeni Mamak Konutları 7 milyon metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. 


11 etaptan meydana gelen Yeni Mamak Evleri kura çekilişi, 6. etapta yer alan konutlar için gerçekleşti. Kura satışları kapsamında sonuçlar henüz...