04 / 05 / 2024

yeni Meksika yemekleri zinciri

yeni Meksika yemekleri zinciri

Densa Denizcillik’in ortaklarından Hacı Sabancı, yeme içme sektörüne girmeye hazırlanıyor. Adana’ya uzanan köklerinin damağında bıraktığı lezzetlerin izdüşümünü okyanus ötesinde bulan Hacı Sabancı Meksika yemekleri zinciri Chipotle’ı getirecek...

Meksika'da inşaat sektörünün yeniden açılmasına izin verecek talimatlar yayımlandı!

Meksika'da tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını konusunda başdanışma kurulu olan Genel Sağlık Kurulu, inşaat, madencilik, otomobil ve kamyon imalatı sektörünün yeniden açılmasına izin verecek talimatları yayımladı.

Meksika'da yeni havalimanı projesi iptal edildi!

Meksika'da başkent Mexico City'de yapılması planlanan 13,3 milyar dolarlık yeni havalimanı projesi referandumla iptal edildi.

Meksika'nın yeni devlet başkanı Obrador havalimanı projesini iptal etti!

Meksika'nın yeni devlet başkanı seçilen solcu lider Obrador, 13 milyar dolarlık yeni havalimanı projesini iptal etti.

Mustafa Süzer, Dominik ve Meksika'ya yatırım yapacak!

ABD'de gayrimenkul, Hırvatistan'da finans, Arnavutluk'ta da enerji yatırımı yapan Süzer'in yeni rotaları Dominik ve Meksika olacak. Grubun dikkati ağırlıkla yurtdışı projelerde.

Standard Profil 10. fabrikasını Meksika’da açtı!

Standard Profil Üst Yöneticisi Semizer "Son teknoloji ile donatılan Meksika fabrikamız, Volkswagen ve Audi markaları için üretime başladı. Yeni müşteriler ve projelerle büyümeye devam edecek" dedi.

Hacı Sabancı, yeme içme sektörüne girmeye hazırlanıyor!

Densa Denizcillik’in ortaklarından Hacı Sabancı, yeme içme sektörüne girmeye hazırlanıyor. Adana’ya uzanan köklerinin damağında bıraktığı lezzetlerin izdüşümünü okyanus ötesinde bulan Hacı Sabancı Meksika yemekleri zinciri Chipotle’ı getirecek...

Hotpoint yeni mutfak ürünleri ile geniş alan sağlıyor!

Kalabalık ailelerin tüm yiyecek ve içeceklerini saklamak için tasarlanan 492 lt. net hacimli XXL yeni Hotpoint buzdolaplarıyla sebze ve meyveleri taptaze saklamak ve yemekleri tencereleriyle buzdolabına sığdırmak artık çok kolay.

DeLonghinin yeni ürünü: Pangourmet Elektrikli Fırın!

İtalyanın dünyaca ünlü markası DeLonghinin yeni ürünü Pangourmet Elektrikli Fırın mutfaklarda çığır açıyor. Lezzetli yemekleri sofralara taşıyan Pangourmet ile evde sıcacık ekmekler, pizza, reçel hatta marmelatlar yapmak çok kolay

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Yeni Nesil Evleri'nde 130 bin TL'ye!

PLS4M İnşaat'ın Gebze Şekerpınar'da inşa ettiği Yeni Nesil Evleri'nde dairelerin fiyatları 130 bin YTL'den başlıyor, 342 bin YTL'ye kadar çıkıyor.

1/100.000'lik yeni plana yargı yolu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edilen yeni planın, iptal edilen eski planın sakıncalarını daha da artırdığını savunan 10 meslek odası yargıya gitmeye hazırlanıyor.

yeni Meksika yemekleri zinciri Haberi

yeni Meksika yemekleri zinciri

Densa Denizcillik’in ortaklarından Hacı Sabancı, yeme içme sektörüne girmeye hazırlanıyor. Adana’ya uzanan köklerinin damağında bıraktığı lezzetlerin izdüşümünü okyanus ötesinde bulan Hacı Sabancı Meksika yemekleri zinciri Chipotle’ı getirecek. 



Yiyecek içecek sektöründeki hızlı büyüme genç patronların da ilgisini çekiyor. Hacı Sabancı, Densa Denizcilik’in ortaklarından...


22 gemisi bulunan Densa kuru yük ve petrol taşımacılığı yapıyor. İşlerin başındaki üçüncü kuşak temsilci Hacı Sabancı yaşının da verdiği enerji ile yeni sektörlerin kapısını çalıyor. Onlardan birisi yurtdışı gayrimenkul diğeri de yiyecek içecek sektörü.


Hedefinde ise çok beğendiği restoran zinciri Chipotle var. New York’ta adım başı her köşede gördüğümüz, Meksika yemeği burrito ve taco üzerine uzmanlaşmış Meksika restoranı.


1500 şubesi var

Manhattan bölgesindeki şubelerinde öğle saatlerinde yüzlerce kişilik sıra oluyor. Tavuk veya et dürümünüzü, pilav üstü tavuğunuzu, mısır, Meksika fasülyesi gibi...