20 / 05 / 2024

yeni okmeydanı resimleri

yeni okmeydanı resimleri

86 bin kişinin yaşadığı Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm seçimlerden sonra başlıyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı kentsel dönüşüm projesi için "Daireye daire, dükkana dükkan vereceğiz." dedi.

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz!

Beyoğlu’nda Okmeydanı’nı sağlıklı bir yaşam alanı haline getirmek için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yeni döneme geçildi. 

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yeni gelişme!

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor. Proje kapsamında iş yeri sahipleriyle uzlaşmalar başlarken, hak sahipleri için kira yardımı ve kiracılar için taşınma desteği ödemeleri başladı...

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesi Van Blokları’ndan başladı!

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesinin birinci etap startı Van Blokları’ndan verildi. 2 milyon 300 bin metrekare yeni yapı yapacaklarını belirten Başkan Demircan, “Buranın yüzde 80'ini vatandaşa veriyoruz'' dedi.

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm süreci hızlandı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Piripaşa İlköğretim Okulu’nu ziyareti sırasında “Yeni Okmeydanı için adım adım yürüyoruz. Dönüşüm tamamlandığında Okmeydanı herkesin yaşamak isteyeceği bir semt olacak.“ diye konuştu.

Okmeydanı projesinde KİPTAŞ'la anlaşıldı!

Okmeydanı projesinde KİPTAŞ'la anlaştıklarını, yakında detayları kamuoyuyla paylaşacaklarını söyleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, yeni yılda Beyoğlu'nda da büyük dönüşümün yaşanacağını ifade etti.

Okmeydanı Eğitim Hastanesi'nin Çocuk Yoğun Bakım Servisi açıldı!

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde revize edilen Çocuk Acil ile yeni Çocuk Yoğun Bakım Servisi hizmete açıldı.

Okmeydanı Hastanesi Çocuk Hematoloji Kliniği binası kaydı!

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hematoloji Kliniği binasında, devam eden yeni hastane inşaatındaki istinat duvarının çökmesi nedeniyle kayma meydana geldi.

Okmeydanı Hastanesi'nin istinat duvarı çöktü!

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hematoloji Kliniği binasında, devam eden yeni hastane inşaatındaki istinat duvarı çöktü. Çökmenin ardından klinik binasında kayma meydana geldi.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde son durum!

Leed Gold (Yeşil Bina) Sertifikasına aday ilk kamu hastanesi olan Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nin bazı bölümlerinin yıkılmaya başlandı, 1.000 yataklı yeni Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nin 2017 Ocak'ta hizmete açılması planlanıyor.

Okmeydanı tarihi sit alanına yeni plan onaylandı!

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, mahkeme tarafından 3 kez iptal edilen Okmeydanı tarihi sit alanı için yeni hazırlanan plan onaylandı.

İstanbul Okmeydanı sit alanına yeni plan!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, mahkemenin 3 kez iptal ettiği Okmeydanı Tarihi Sit Alanı'yla ilgili yeni planı oy çokluğuyla kabul etti. Plana, CHP ret oyu verdi.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları resimleri!

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları projesinde toplam 192 adet daire yer alıyor. Daire alanları 91 ile 204 metrekare arasında değişen projede 9 ofis de bulunuyor. İşte Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları resimleri...

Okmeydanı'na yeni okul müjdesi!

“Okulda Buluşalım” sloganıyla 11 yıldır Beyoğlu’ndaki okulları dönemi içerisinde tek tek ziyaret edip eksikliklerini gideren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Piripaşa İlköğretim Okulu için yeni bir okul müjdesi verdi.

yeni okmeydanı resimleri Haberi

yeni okmeydanı resimleri


86 bin kişinin ikamet ettiği Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm seçimlerden sonra Nisan'da başlıyor. Başbakan Erdoğan'ın 1 Şubat'ta yapılan tapu dağıtım töreninde ilan ettiği Okmeydanı kentsel dönüşüm projesi 10 yıl sürecek.


Yeni Okmeydanı'nda arazinin yüzde 56'sı spor, kültür, eğitim, dinlenme alanları, tarihi alanlar, konut olarak, yüzde 44'ü konut ve ticaret alanı olarak belirlendi. Projede 3 büyük yeşil alan, 1 üniversite ve 6 ilk ve ortaokul kampüsü olacak.


Binaların 3 - 4 katlı olarak inşa edildiği Okmeydanı'nda dönüşümle birlikte binaların kat sayısı 9 - 10'a çıkacak. Okmeydanı kentsel dönüşüm projesi 10 yıl içerisinde etaplar halinde tamamlanacak.


Piyalepaşa, Kaptanpaşa, Fetihtepe, Keçecipiri Mahallelerinin yer aldığı Okmeydanı kentsel dönüşüm alanı toplam 1 milyon 650 bin metrekare. Proje kapsamında 5 bin 300 bina ve 4 bin 500 dükkan...