07 / 05 / 2024

yeni saat uygulaması elektrik faturası

yeni saat uygulaması elektrik faturası

Enerji Komisyonu Başkanı Bilgin Akbal, bu yıl kış saati uygulamasına geçilmeyecek olması nedeniyle elektrikte üç zamanlı tarife abonesi olan tüketicilerin faturalarının "kabarmaması" için dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.

Yeni kentsel dönüşüm yasasında rezerv alan uygulaması nasıl işleyecek?

CHP’li Belediye Meclis üyesi Egemen Ergun, yeni kentsel dönüşüm yasasında rezerv alan uygulamasının nasıl işleyeceğini tek tek açıkladı. İşte yeni yasa ile ilgili değişenler ve merak edilenler...

Evde bakım maaşı alanlara yeni destek uygulaması: Ek 1500 TL daha dağıtılacak!

Evde bakım maaşı alan vatandaşlar için sevindirici bir haber geldi. Hükümet, evde bakım hizmeti veren kişilere ek olarak 5.855 TL'ye kadar destek sağlama kararı aldı. İşte ayrıntılar...

DASK'tan yeni uygulama! Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), yeni uygulamasını resmen duyurdu. Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Doğal gaz zamları ve yeni tarife uygulaması tüketimi azalttı

PALMET Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Doğanay Samuray, Türkiye'nin en önemli sanayi merkezlerinden olan Gebze ve Kocaeli'de doğal gaz zamları sonrasında tüketimin azaldığını bildirdi.

Google Pixel Watch’un fiyatı belli oldu! İşte 20 Eylül 2022 fiyat listesi...

Google'ın ilk akıllı saati olma özelliğini taşıyan Pixel Watch modelinin fiyat ve renk seçenekleri belli oldu. Yeni saat 6 Ekim 2022'de tanıtılacak.

Huawei akıllı saat indirimli yeni fiyatıyla satışta! İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Huawei akıllı saat indirime girdi. Peki, Huawei akıllı saat kaç TL oldu? Yeni fiyatı ne kadar? İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Toplu taşımada indirimli saat uygulaması başlıyor! Toplu ulaşım hangi saatlerde indirimli olacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş toplu ulaşım ile ilgili yaptığı açıklamada “Sabah trafiğini rahatlatmak ve Ankaralının bütçesine katkı sağlamak için sabah 06.00-06.45 saatleri arasında toplu taşıma ücretlerinde indirim yapacaklarını söyledi.

İstanbul Yenişehir Rezerv Yapı Alanı imar uygulaması askıda!

İstanbul İli, Yenişehir Rezerv Yapı Alanı, 1. 2. ve 3. Etap Planlama Sahasına İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına Ait Askı Tutanağı yayınlandı.

Elektrik faturalarında yeni tarife uygulaması!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez tarafından, elektrik faturalarında kademeli tarife uygulamasının devreye alınacağı aktarıldı.

'Yeni Dijital: Sürdürülebilirlik' webinarı 1 Mayıs'ta!

ULI ve GYODER iş birliğinde Yeni Dijital : Sürdürülebilirlik webinarı düzenleniyor. Etkinlik zoom uygulaması üzerinden online olarak, 1 Mayıs tarihinde saat 17:30'da gerçekleştirilecek...

Yeni Nesil Teşvik Uygulaması'yla yaklaşık 12 milyar lira destek sağlandı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, Yeni Nesil Teşvik Uygulaması'na ilişkin, "Ocak 2018-Haziran 2020 tarihleri arasında yaklaşık 12 milyar lira sigorta prim teşviki aktardık." dedi.

Beren Saat ve Kenan Doğulu yeni ev arıyor!

Boşanma dedikodularıyla sık sık gündeme gelen Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti yeni ev arıyor...

Keşan’a yeni imar planı uygulaması!

Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ali Ünal, Keşan’da imar planında yeni gelişme alanı olarak açıklanan yaklaşık 300 hektarlık alanda imar uygulaması yapılacağını açıkladı.

yeni saat uygulaması elektrik faturası Haberi

yeni saat uygulaması elektrik faturası

Tüketici Başvuru Merkezi (TBM) Enerji  Komisyonu Başkanı Bilgin Akbal, bu yıl kış saati uygulamasına geçilmeyecek olması  nedeniyle elektrikte üç zamanlı tarife abonesi olan tüketicilerin faturalarının  "kabarmaması" için dikkat etmeleri gerektiğini söyledi. 

 Akbal, "Tüketiciler, yarından itibaren ucuz elektrik dilimini saat  22.00'den değil 23.00'ten itibaren alabilecek. Çünkü Türkiye kış saati  uygulamasına geçmiyor. Bu yüzden tüketicilerin ağır elektrik tüketen cihazlarını  buna göre çalıştırmaları gerekiyor." dedi.

   Aynı zamanda elektrik yüksek mühendisi de olan Akbal, elektrik  tüketiminde üç zamanlı tarife abonesi olan vatandaşlara bazı uyarılarda bulundu.

 Konuya ilişkin AA muhabirine açıklamalarda bulunan Akbal, bu yıl kış  saati uygulamasına geçilmeyecek olması nedeniyle bu tarifeyi kullanan kişi ve  kuruluşların yüksek fatura sürprizi ile karşılaşmamaları için dikkatli olmaları  gerektiğini, aksi takdirde yüksek fatura ile karşılaşabileceklerini söyledi.

 "Yüzde 45'e varan tasarruf...