15 / 05 / 2024

Yeni T-Roc Nisan 2022 fiyat listesi

Yeni T-Roc Nisan 2022 fiyat listesi

Volkswagen Yeni T-Roc, gelişmiş teknik özellikleriyle araba alacak kişileri cezbediyor. Yeni T-Roc'un Nisan 2022 fyatları belli oldu. İşte Volkswagen Yeni T-Roc 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Dacia Duster'dan bile ucuza Volkswagen Yeni T-Cross ve Taigo fırsatı! Fiyatı görenler bayilere koşuyor!

Volkswagen, Türkiye'deki pek çok SUV tutkunun gözde modelleri arasında yer alan Yeni T-Cross ve Taigo modellerinin fiyatlarını açıkladı. Yeni T-Cross ve Taigo'nun bazı Dacia Duster modellerinden bile ucuz olduğu görüldü.

Yapı Kredi Nisan 2024 emekli promosyonunda son dakika! Yeni paketle emekliye tam 18 bin TL yatırılıyor!

SSK ve Bağkur emeklilerinin yüzünü güldüren maaş promosyonları peş peşe açıklanırken  Yapı Kredi'den de müjdeli haber geldi. İşte Yapı Kredi yeni promosyon paketi Nisan 2024...

Çiftçiler dikkat! Başak Traktör Nisan 2024 fiyatlarını peş peşe açıkladı! Tarla, bahçe, kompakt yeni fiyat listesi!

Başak Traktör çiftçilerin merak ettiği ve araştırdığı Nisan 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımladı. İşte Başak Traktör tarla, bahçe, kompakt yeni fiyat listesi...

Opel'den tüm modellerde "Nisan" ayına özel kredi seçenekleri!

Opel Türkiye nisan ayına özel kredi seçeneklerini açıkladı. Hangi Opel modelinde ne kadar kredi kullanılacağı ve vade süreleri belli oldu.

A101 4 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Kataloğunu paylaştı! Bu perşembe A101'e Elektrikli Bisiklet geliyor!

A101 4 Nisan 2024 katoloğunu internet üzerinden paylaştı! 4 Nisan 2024 Perşembe günü A101'de beyaz eşyadan, televizyona, elektrikli bisikletten, kahve makinesine kadar birçok seçili üründe indirim sunuluyor. 

Volkswagen T-Roc'ta Mart kampanyası! 60 ay vadeye kadar kredi veriliyor! Volkswagen T-Roc 27 Mart 2024 fiyat listesi 

Araba almak isteyenler için Volkswagen'den Mart ayı fırsatı geldi. Volkswagen, Mart ayına özel tüm arava modellerinde 60 aya kadar vade imkanı sunuyor. Volkswagen T-Roc fiyatı ne kadar? T-Roc Mart 2024 fiyatı kaç TL? Volkswagen T-Roc 27 Mart 2024 fiyat listesi.

Bankalar kredi musluklarını açtı, yeni uygulama Nisan’da başlıyor… Resmen açıklandı!

Vatandaş bankalardan eli boş dönmeyecek. Krediye başvurup da alamayanlara müjdeli haber geldi. Bankalar kredi musluklarını açtı, Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu yeni uygulamanın Nisan’da başlayacağını duyurdu. İşte ayrıntılar

Volkswagen açıkladı! Volkswagen T-Roc 2023 yeni fiyat listesi...

Türkiye'de en çok satan otomobillerden biri olan Volkswagen T-Roc, rakipleri arasından başarı ile karşımıza çıkıyor. Buna göre, Volkswagen T-Roc 2023 Ocak 2024 fiyat listesi de belli olduğu kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

TÜİK Nisan 2023 dış ticaret endekslerini açıklandı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), nisan ayına ilişkin dış ticaret endekslerini tek tek açıkladı. İhracat birim değer endeksi Nisan ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 1,1 artarken, ithalat birim değer endeksi yüzde 16,7 geriledi.

İhtiyaçlarınıza uygun güç ve performans Volkswagen T-Roc'ta! 

Keskin hatları, dinamik duruşu ve renk seçenekleriyle Volkswagen T-Roc, Doğuş Finans’tan %4,44 peşinatlı kredili avantajlı faiz oranıyla kredi imkanı sizleri bekliyor. İşte 08 Haziran 2023 fiyat listesi

Türkiye Nisan ayında 2,7 milyon ton ham çelik üretti!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'nin ham çelik üretimi Nisan ayında 2,7 milyon ton, nihai mamul tüketimi de 3,5 milyon ton şeklinde oldu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı açıkladı! Bütçe Nisan'da ne kadar açık verdi?

Hazine ve Maliye Bakanlığı Nisan ayı için geçerli olmak üzere bütçe verilerini verilerini paylaştı. verilerine göre merkezi yönetim bütçesi Nisanda 132,5 milyar TL açık verdi.

Türkiye Nisan ayında 235,7 milyon dolarlık yaş meyve sebze ihraç etti!

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Ferhat Gürüz yaptığı açıklamada Türkiye'nin bu yılın nisan ayında 235,7 milyon dolarlık yaş meyve sebze ihraç ettiğini kaydetti.

Yeni T-Roc Nisan 2022 fiyat listesi Haberi

Yeni T-Roc Nisan 2022 fiyat listesi

En şık ve stil sahibi kompakt SUV'ler arasında yer alan Volkswagen Yeni T-Roc, gelişmiş teknik özellikleriyle dikkat çekiyor. 

Gösterişli aydınlatma sistemleri, güçlü ön ve arka tampon dizaynı ile ön plana çıkan Volkswagen Yeni T-Roc, üstün IQ.LIGHT – LED Matrix farlarıyla her şartta daha iyi bir görüş ve sürüş imkanı sunuyor. Tamamıyla yenilenmiş iç tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Yeni T-Roc, iç tasarımındaki krom ve parlak siyah yüzeylerle kaliteyi yükseltiyor. 

Volkswagen Yeni T-Roc, direksiyonunun arkasında kalan 8” Dijital Gösterge Paneli “Digital Cockpit” ve 10,25” Dijital Gösterge Paneli “Digital Cockpit Pro” ekranıyla kişiselleştirme imkanı sunuyor. Panoramik açılır cam tavanıyla gün ışığını ve temiz havayı otomobilin içine dolduran Yeni T-Roc, UV filtreli renkli cam ve yüksek kaliteli gölgeliğiyle iç mekan sıcaklığının kolayca ayarlanması fırsatı veriyor. 

Peki...