03 / 05 / 2024

yeni tekne park

yeni tekne park

Yoğun talep üzerine tekne parklara yenileri eklenecek. Bebek, Kuruçeşme, Beykoz ve Paşabahçe gibi noktalarda yapılacak yeni tekne parklarla kapasite 2 bin adete çıkarılacak...

Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde hayata geçirilen Park Mozaik Konutları projesinin yeni etabı Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Trabzon'da hobi bahçesi ve park inşa edilecek!

Trabzon'da, Ortahisar Belediyesince hayata geçirilen proje kapsamında, yaklaşık 3 dönüm arazi üzerine "Ekopark" tarzında, yanında meyve ve hobi bahçesinin de yer alacağı yeni bir park inşa edilecek.

Tarihi Yarımada'da yeni imar planı değişikliğine onay!

Tarihi Yarımada'ya yeni bir park kazandıracak imar planı değişikliği, İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Meclisi tarafından kabul edildi.

Antalya Yeşildere'nin imar sorunu çözüldü!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yeşildere Mahallesi’ne yeni bir park kazandırmak için çalışmalara başladıklarını söyledi. 

İzka İnşaat'ın yeni projesi: Park Yaşam Santorini!

İzmir'de yaptığı yatırımlar ile adından söz ettiren İzka İnşaat son projesi Park Yaşam Santorini ile de fark yaratmak istiyor. 

Kayaşehir Bölge Parkı Ticarileri satış ofisi!

Dükkan ve ofislerden meydana gelen Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri Kayaşehir'de Yeni Şehir Parkı'nın içerisinde yapılacak. Kayaşehir Bölge Parkı Ticarileri satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Kumkapı Tekne Parkı Projesi 12 ayda inşa edilecek!

Fatih’teki Kumkapı Balıkçı barınağı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından, 30 milyon liralık yatırımla yenileniyor.

Kuzey Yakası Ticarileri teslim tarihi!

Ön talep alımları başlayan Kuzey Yakası Ticarileri İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir'e bağlı Kayaşehir bölgesinde yeni Şehir Parkı'nın içerisinde inşa edilecek. Kuzey Yakası Ticarileri teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Kuzey Yakası Ticarileri satış ofisi!

Başakşehir Yeni Şehir Parkı'nın içerisinde Emlak Konut'un hayata geçireceği Kuzey Yakası Ticarileri projesinde detaylar henüz netleşmedi.

Ünye Belediyesi'nden 3 yeni park!

İlçeye yeni parklar kazandırmaya devam eden Ünye Belediyesi 3 yeni çocuk parkı daha inşa etti.

Kayseri'ye yeni raylı sistem tesisi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi raylı sistem araçları için yeni bir park alanı yapacak

Macera İzmir'in inşaatı başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği yeni nesil park projelerine iki ilçede daha start verdi.

yeni tekne park Haberi

yeni tekne park
İstanbul Boğazı'nı düzene sokan marina parkların sayısı arttırılıyor. Tarabya'da 4 ay önce açılan 388 tekne kapasiteli parkların yanında Bebek, Kuruçeşme, Beykoz ve Paşabahçe gibi noktalarda yapılacak yeni tekne parklarla kapasite 2 bin adete çıkarılacak. 2 bin kapasiteli tekne parklar yapmak için imar plan tadilat çalışmaları...