29 / 04 / 2024

yeni titanic otelleri

yeni titanic otelleri

Mardan Palace nisan ayında yeniden tatilcileri ağırlamaya başladı. Otel, Titanic Otelleri tarafından Halk Bankası'ndan kiralanarak resort konseptiyle yeniden hizmete girdi.

Titanic Hotels her yıl 5 yeni otel açmayı planlıyor!

Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Avrupa ve Türkiye'de her yıl beş yeni otel açmayı planladıklarını söylüyor.

Titanic Port Hotel Turizm Konaklama tesisi için start verildi! Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Kerasus Tur. San ve Tic. A.Ş. tarafından, Giresun İli, Bulancak İlçesi, Yalıköy Mahallesi, 114 Ada, 6 No'lu parsel üzerinde turizm konaklama tesisi yapılarak yerli ve yabancı turistlere hizmet verilmesi planlanıyor. Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor. İşte detaylar...

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Martı Grubu'ndan yeni 'borç' hamlesi! Flaş gelişme!

Martı Grubu'nun Denizbank'a olan borcuyla ilgili yeni açıklama geldi. Grubun otelleri bankaya satılırken, işletme hakkı ise kendinde kaldı....

Titanic Grup'un yeni oteli 2021'de açılacak!

Titanic Grup, bugün, İstanbul’da 6, Antalya’da 3, Bodrum’da 1, Berlin'de 3 olmak üzere toplam 13 oteliyle faaliyetlerini yürütüyor. 4 bin 272 oda ve 9 bin 517 yatak kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük turizm gruplarından olan Titanic, 5 bini aşkın çalışanıyla da önemli bir istihdam yaratıyor...

AYG Şirketler Grubu 100 milyon Euro'luk yeni otel yatırımı için düğmeye bastı!

Titanic Hotels ve Hasır Gastronomi markalarını bünyesinde barındıran AYG Şirketler Grubu, 2020’de 100 milyon euro bütçeyle yeni otel yatırımlarına hazırlanıyor...

Titanic Otel Türkiye’de 12, Almanya’da 3 yeni otel açacak!

Gurbetçi işadamı Mehmet Aygün’ün kurduğu Titanic Otel Grubu, yeni otel yatırımlarına imza atacak. Şirket, Türkiye’de 12, Almanya’da 3 yeni otel açacak.

Titanic Otel Grubu'ndan Mardan Palace'a 25 milyon Euro'luk yatırım!

Mardan Palace nisan ayında yeniden tatilcileri ağırlamaya başladı. Otel, Titanic Otelleri tarafından Halk Bankası'ndan kiralanarak resort konseptiyle yeniden hizmete girdi.

Titanic Hotels her yıl 5 yeni otel açmayı planlıyor!

Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Avrupa ve Türkiye'de her yıl beş yeni otel açmayı planladıklarını söylüyor.

Antalya Titanic Mardan Palace açıldı!

Antalya'da Titanic Hotels'in 15 yıllığına kiraladığı Titanic Mardan Palace yeniden hizmete açıldı. Yaklaşık 20 milyon euroluk yeni yatırım yapılan Titanic Mardan Palace,her şey dahil ultra lüks dahil sistemini uygulayacak. 

Kervansaray Otelleri Anadolu'da 2 yeni otel açacak!

Kervansaray Otelleri hedef büyüttü. Kervansaray Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Tümer, ''Sorunlu dönemi geride bıraktık. Turizmde yeniden atağa kalkacağız'' dedi.

Titanic Downtown Beyoğlu açıldı!

Titanic Hotels'in İstanbul'daki yeni oteli Titanic Downtown Beyoğlu hizmete açıldı. 25 bin metrekarelik kullanım alanına sahip yeni otel 15 günde yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.

Titanic Otelleri’nden Mardan Palace'a yılda 8 milyon Euro!

Almanya ve Türkiye’de toplam 13 otel ile hizmet veren Titanic Otelleri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Mardan Palace ile ilgili bazı detayları paylaştı.

yeni titanic otelleri Haberi

yeni titanic otelleri

Rus işadamı Telman İsmailov tarafından Antalya Kundu’da açılan yaklaşık 1.4 milyar dolar yatırıma sahip Mardan Palace, borçları nedeniyle icralık olmuştu. Geçtiğimiz dönemde Titanic grubu tarafından otel kiralandı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan haberde, Nisan ayında Titanic Mardan Palace ismiyle yeniden hizmete giren otel ile ilgili son gelişmeleri Titanic Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün anlattı. Halk Bankası’ndan kiraladıkları otel için yıllık 8-10 milyon Euro arasında kira ödeyeceklerini ve 10 yıllık bir anlaşmaları olduğunu söyleyen Aygün, kiraladıklarından bu yana otele 25 milyon Euro’luk yatırım yaptıklarını belirtti.

Mardan’ın açıldığından bu yana bir yılda kazanamadığı parayı kira olarak ödemeyi taahhüt ettiklerini vurgulayan Aygün, otelde yaptıkları değişiklikler hakkında bilgi verdi. Grup olarak tesisi nasıl Türk turizmine yeniden kazandırırız diye çalıştıklarını söyleyen Aygün, "Tesisin açılışı çok muhteşemdi....