02 / 05 / 2024

Yeni Trend Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

Yeni Trend Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

Yeni Trend Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bekir Sakıb Şahinoğlu, Korkmaz Altıntaş ve Hayati Arslan 2 milyon 4 bin TL sermaye ile bugün tarafından kuruldu.

İstinyePark'a yeni katlar yapılıyor! Boyu uzatılacak AVM için Bakanlıktan gerekli izinler alındı! 

2020'de Katar devletinin yaklaşık 300 milyon dolar bedelle ortak olduğu İstinyePark AVM'nin çatısında hummalı bir çalışma yapılıyor. 2007 yılında kapılarını açan AVM'nin üst kısmına yeni katlar ilave ediliyor. İşte ayrıntılar...

e-Devlet'ten başvurana PTT'den anında veriliyor! Çocuk destek parasına yeni zam yapılacak mı? Şimdi bakın! 

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına sosyal destek ödemesi sağlıyor. Peki çocuk yardımı 2023 kaç lira? Çocuk destek parasına yeni zam yapılacak mı?

Aile Bakanlığı'ndan sosyal destek alanlar şimdi bakın! Başvuran 3 bin 38 lira alıyor! SED yardımına yeni zam yapıldı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, yoksul ailelere çocuklarının masraflarının giderilebilmesi için SED yardımı sağlanıyor. Peki SED yardımına yeni zam yapıldı mı? 

Eg Yeni Mavi Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Yeni Mavi Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Gök tarafından kuruldu.

Yeni Ekoloji Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Ekoloji Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Akaluk ve Mehmet Salih Taşdemir ortaklığında kuruldu.

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

Türkiye'de 3 yıl içinde 36 yeni cezaevi yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayınlanmış olan 2022 senesi yatırım programlarına göre 36 yeni ceza infaz kurumu yapılacak. Yeni yapılacak olan ceza infaz kurumunun sonuncusu 2025 yılında bitecek. 

Volumetrik modüler yapılar yeni trend oldu!

Modüler inşaatın türleri arasında yer alan volumetrik modüler yapı, yeni trend haline geldi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti için yeni ihale yapıldı!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yapılacak olan ikinci pist gündemden düşmüyor. Sabiha Gökçen'in 2'nci pisti için yeni bir ihale yapıldı...

İnşaat sektöründe yeni trend modüler yapılar!

Modern bir inşaat yöntemi ve teknolojiyle evirilmiş sürdürülebilir ve yenilikçi bir yapım metodu olan modüler Dorçe Prefabrik tarafından yerel ve uluslararası projelerinde başarıyla hayata geçiriliyor. 

Kültürpark'ta yeni binalar yapılacak mı?

Mimarlar Odası Kültürpark'ta yer alan Ahmet Piriştina zamanında yapılan iki hangarın yıkılmasını ve yerine yeni yapılar yapılmamasını talep ediyor. Belediye ise hangarları yıkıp yeni binalar inşa etme taraftarı. Peki ne olacak?

19 Mayıs Stadyumu'nun yerine yeni stadyum yapılacak mı?

Ankara'daki 19 Mayıs Stadyumu'nun yıkımının ardından yeni bir stadyum yapımına başlanmaması meclis gündemine taşındı. CHP'li Yeşil, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Afyon Müzesi inşaatı 10 yıldır tamamlanamadı! Yeni bir ihale daha yapıldı!

2011 yılında temeli atılan ve ancak 10 yıldır bitirilemeyen Afyon Müzesi için yeni ihale yapıldı. İhaleyi 50 milyon 555 bin TL bedelle daha önceden inşaatı yarım bırakan Kançul İnşaat firması aldı.

Yeni Trend Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Yeni Trend Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

Yeni Trend Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyon 4 bin TL sermaye ile Bekir Sakıb Şahinoğlu, Korkmaz Altıntaş ve Hayatı Arslan tarafından kuruldu. 


Yeni Trend Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat işleri ile iştigal etmek, inşaat taahhüt işleri inşaatları yapmak, arsa payı karşılığı veya kar paylaşımlı inşaat işleri yapmak. b.Kendi hesabına aldığı her türlü arsa ve arazilerin yanında başkalarına ait her türlü arsa ve araziler ve benzeri gayrimenkuller üzerinde binalar, apartmanlar, konutlar ,iş yerleri, ofisler, siteler,iş hanları,fabrikalar,sanayi tesisleri, plazalar, marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, otel ,motel, pansiyon, ve benzeri konaklamaişletmeleri ile kamping gibi turistik tesisler,okul ve üniversite gibi eğitimkurumları, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri ve benzeri gayrimenkuller inşa...