29 / 04 / 2024

yeni yayınlanan key listesi

yeni yayınlanan key listesi

Yeni key ödemeleri 2014 listesi, 28 Nisan 2014 tarihinde (bugün) mükerrer sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni key ödemeleri sorgulama TC kimlik numaraları ile yapılabiliyor. İşte yeni yayınlanan key listesi...

İŞKUR, Ekim ayında 810 yeni TYP personel alımı için duyuru yaptı! 

Valilik tarafından yayınlanan ilan, aranan şartları ve ilan numarasını içermekte. Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz. İŞKUR, Ekim ayında yeni iş ilanlarıyla karşımızda. 810 kişilik bir kadro için TYP personel alım ilanı yayımlandı. İşte TYP personel alımı hakkında detaylar…

Trafik sigortasında yeni dönem! Sistem sil baştan değişiyor! Kimi, nasıl ilgilendirecek? Detaylar tek tek açıklandı!

Trafik sigortasına yönelik Resmi Gazete'de yayınlanan yönetmelikle sistemde değişiklik yapıldı. Yeni sisteme göre trafik sigortasından prim teklifi alamayanlar için ortak bir havuz oluşturulacak. Aynı zamanda, prim tutarı SEDDK tarafından belirlenecek.

Çeyiz düzecekler dikkat! ŞOK'ta Altus çamaşır makinesi satışta! 31 Mart 2023 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi 

ŞOK market aktüel ürünlerini duyurdu. indirim listesinde çamaşır makinesi ve çamaşır kurutma makinesi yeni yayınlanan listede en çok rağbet edilenler arasına girdi.

SGK’lılara yeni müjde! En az 6 bin TL hesaplara yatacak! Resmi Gazete’de yayımlandı! Bu parayı hemen alın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’yle beraber depremden etkilenen ve OHAL kapsamında bulunan 11 il için belli şartlar altında işten çıkarma yasağı ve kısa çalışma ödeneği uygulaması başlatıldı.

Elektrikli Kia Niro’ya 55 bin TL zam geldi! İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi…

Güney Koreli otomotiv devi Kia’nın elektrikli modeli Niro’nun ekim ayı fiyat listesi açıklandı. Yeni yayınlanan listede Kia’nın bazı modellerine zam yaptığı görüldü. İşte, Kia Niro’nun 7 Ekim 2022 fiyat listesi…

Honda Civic’e 17 bin liraya var zam yapıldı! İşte 5 Ekim 2022 fiyat listesi…

Japon otomobil üreticisi Honda’nın Türkiye’de de çok satılan modeli Civic’in ekim ayı fiyat listesi yayımlandı. Yeni yayınlanan listede Honda bazı modellerine zam yaptı. İşte, Honda Civic’in 5 Ekim 2022 fiyat listesi…

BİM yeni kataloğunu yayınladı! İşte BİM 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri önümüzdeki hafta için yeni bir katalog yayınladı. 4 Ekim Salı günü için yayınlanan katalogda yepyeni aktüel ürünler sizleri bekliyor. İşte Bim 4 Ekim 2022 fiyat listesi..

A101 29 Eylül kataloğu yayınlandı! A101 29 Eylül 2022 fiyat listesi

A101 marketler her hafta olduğu gibi bu haftada yeni ürünlerin yer aldığı aktüel kataloğunu yayınladı. 29 Eylül Perşembe günü için yayınlanan katalogda pek çok ürün uygun fiyatlarla sizleri bekliyor.

Ek ödeme yolda! 1 Eylül’de 2022’de geliyor!

Yeni yayınlanan Resmi Gazete'ye göre aile hekimlerine, halk sağlığının geliştirilmesine katkı sağladıkları ve halkın sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırdıkları için destek ödeme geliyor. İşte haberin devamı…

Evinizin tüm ihtiyacı yeni ürünleriyle BİM’de! BİM 12 Ağustos fiyat listesi..

BİM market yeni haftada yeni ürünlerin yer aldığı katalogla karşımızda. 12 Ağustos Cuma gününden itibaren yayınlanan katalogda evinizin tüm ihtiyacı olan yepyeni ürünler BİM marketlerde yer alacak.

28 Temmuz 2022 A101 kataloğu! 28 Temmuz Perşembe A101 kataloğu yayınlandı mı?

A101 merak edilen yeni yayınlanan aktüel ürün kataloğu yayınlandı. İşte 28 Temmuz Perşembe A101 ürün kataloğu!

27 Temmuz 2022 A101 kataloğu! 27 Temmuz Çarşamba A101 kataloğu yayınlandı mı?

A101 yeni yayınlanan aktüel ürün kataloğu yayınlandı. İşte 27 Temmuz Çarşamba A101 ürün kataloğu!

21 Temmuz 2022 A101 kataloğu! 21 Temmuz Perşembe A101 kataloğu yayınlandı mı?

A101 yeni yayınlanan aktüel ürün kataloğu ile karşınızda. İşte 21 Temmuz Perşembe A101 ürün kataloğu!

yeni yayınlanan key listesi Haberi

yeni yayınlanan key listesi

Yeni KEY listesi yayınlandı!

Yeni key ödemeleri 2014 listesi, 28 Nisan 2014 tarihinde (bugün) mükerrer sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni key ödemeleri sorgulama TC kimlik numaraları ile yapılabiliyor. 


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin hazırladığı Konut Edindirme Yardımı Hak Sahipleri Listesine http://www.keyodemeleri.com/ adresinden ulaşabiliyor. KEY ödemelerinde de T.C. kimlik numarasının ibrazı zorunlu oluyor.


KEY ödemeleri nasıl alınır?

Yardıma müstehak Devlet memurları ile diğer kamu personelinin konut edindirme yardımı kurumlarınca aylıklara ilişkin hükümler dairesinde tahakkuk ettirilerek, yardımın ait bulunduğu ayın sonuna kadar Türkiye Emlak ve Kredi Bankasında Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı adına açılacak ” Devlet Memurları ve Emeklileri Konut Edindirme Yardımı Hesabı”na ödenir.


Yardıma müstehak emekli, adi malul ve vazife malullerinin kanut edindirme yardımı, T.C. Emekli Sandığı’nca aylıklara ilişkin hükümler dairesinde...