04 / 05 / 2024

Yenibiris.com İnşaat

Yenibiris.com İnşaat

İstihdam piyasası 2012 ikinci çeyrekte hareketliliğini sürdürdü. İkinci çeyreğin en çok eleman arayan sektörü yapı-inşaat olurken, ikinci ve üçüncü sıralarda perakendecilik-toptancılık ile turizm-otelcilik sektörleri yer aldı!

Mimar Gelsin Com İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mimar Gelsin Com İnşaat Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Gizem Bal tarafından kuruldu.

Tedarikci Com İnşaat Temizlik Tekstil Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tedarikci Com İnşaat Temizlik Tekstil Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Selim Demirtaş tarafından kuruldu.

Etkinliktur Com Turizm Acenteliği İnşaat Mobilya Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etkinliktur Com Turizm Acenteliği İnşaat Mobilya Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Özay Çolak ve Tuncay Çolak ortaklığında kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Comıns Mıddle East İnşaat Mühendislik Madencilik İthalat İhracat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Comıns Mıddle East İnşaat Mühendislik Madencilik İthalat İhracat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Comıns Global Corporatıon tarafından kuruldu. 

Jana Com İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jana Com İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Mohammad Al Nasur Ala, Assem Alnasser Allah, Omar Al Nasset Allah ve Sulaıman Hasan ortaklığında 124 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Görgülü İnşaat kentsel dönüşüme odaklandı!

Emlakkulisi.com olarak Görgülü İnşaat Genel Müdürü Bülent Kalkan ve Marmara Loft Satış Müdürü Betül Akyürek'le gelecek hedeflerini konuştuk. İşte o röportaj...

Bodur İnşaat Daire Kartal www.dairekartal.com web sitesi açıldı!

Bodur İnşaat Daire Kartal www.dairekartal.com web sitesi açıldı. 28 katlı tek blok halinde inşa edilecek projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Erguvan İnşaat’ın anketine rekor katılım gerçekleşti!

Teknopark’a komşu çok özel konumdaki arazide geliştireceği proje için buradaneolsun.com üzerinden müşteri tercihlerini belirleyen Erguvan İnşaat’ın anketine rekor katılım gerçekleşti.

Erguvan İnşaat Kurtköy'deki 5. projesi için ön talep topluyor!

Erguvan İnşaat, Kurtköy'deki 5. projesi için ön talep toplamaya başladı. Yeni projeyi müşterilerin önerilerine göre şekillendirecek olan Erguvan İnşaat, www.buradaneolsun.com internet sitesinden ön talep topluyor.

DKY İnşaat DKY On www.dkyon.com web sitesi açıldı!

DKY İnşaat DKY On www.dkyon.com web sitesi açıldı. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim fırsatı sunulan projenin ödeme planı kapsamında 60 ay vade farksız taksit avantajı sağlanıyor.

Aradığın ev nasıl olursa olsun dumankaya.com'da mutlaka bulursun!

"Aradığın ev nasıl olursa olsun dumankaya.com'da mutlaka bulursun" sloganıyla satışlarına devam eden Dumankaya İnşaat, İstanbul'da hayata geçirdiği 4 projesinde yeni bir kampanya başlattı.

En fazla eleman arayan sektörler inşaat ve turizm!

Yenibiris.com verilerine göre bu yıl en fazla eleman aranan sektörler yapı-inşaat, turizm ve perakende oldu. Bütün sektörlerde en çok satış temsilcisi arandı...

Yenibiris.com İnşaat Haberi

Yenibiris.com İnşaat

İş ve insan kaynakları sitesi Yenibiris.com’un işverenlerin ilanları ve iş arayanların başvuruları doğrultusunda hazırladığı Yenibiris.com İstihdam Raporu’nun 2012 ikinci çeyrek sonuçları açıklandı. Rapora göre iş ilanları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 27 artarken, ilanlara yapılan başvurular da yüzde 40 civarında artış gösterdi. Yayınlanan ilanlar ilk çeyreğe göre de yüzde 7 oranında yükseldi.

Yapı-inşaat yine en çok ilan yayılanan sektör oldu!


2012 yılının ikinci çeyreğinde en fazla ilan yayınlayan sektörlerin başında, ilk çeyrekte olduğu gibi yüzde 10’luk oranla yapı-inşaat geldi. Perakendecilik-toptancılık (yüzde 7) ve turizm-otelcilik (yüzde 6) sektörleri ilk çeyrek sonuçlarına göre üst sıralara çıkarak ikinci ve üçüncü oldu. Bu alanları sağlık-tıp (yüzde 6), tekstil (yüzde 6), eğitim (yüzde 5), üretim-imalat (yüzde 5), bilişim (yüzde 4), gıda (yüzde 3), hizmet (yüzde...