14 / 05 / 2024

yenibosna kuleli parkı

yenibosna kuleli parkı

Yeni Bosna Kuleli Parkı'nın alt kısmına 470 araç kapasiteli otopark yapılacak

Trabzon'da seyir kuleli park inşa edilecek!

Trabzon'da, Ortahisar Belediyesince inşa edilen proje kapsamında, yaklaşık 5 bin metrekare alan üzerine "Ekopark" tarzında, seyir kuleli, ahşap yürüyüş platformu ile kafe tarzında ünitelerin bulunacağı park hayata geçirilecek.

Antalya Kumluca'ya saat kuleli park!

Antalya Kumluca Belediyesi tarafından 'Her Mahalleye Bir Park Projesi' kapsamında Karşıyaka Mahallesi'nde içerisinde saat kulesinin de yer aldığı parkın inşaasına başladı.

1996 yılında Yenibosna'ya Türkiye'nin en büyük parkı inşa edilecekmiş!

1996 yılında Bahçelievler Belediyesi, Yenibosna'da Türkiye'nin en büyük parkını yapıyormuş. Belediyeye ait 92 bin metrekarelik arazide yer alacak park dünyanın sayılı parkları arasında yer alacakmış.

Yenibosna'da 2.9 milyon TL'ye satılık ticaret ve hizmet alanı!

Bahçelievler Yenibosna Kuleli Mevkii'nde yer alan arsa İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satışa çıkıyor. Arsanın ihalesi 28 Mayıs tarihinde yapılacak.

İstanbul Vizyon Park'ta 36 ay kira garantisi fırsatı!

KUYAŞ Gayrimenkul, Yenibosna'daki İstanbul Vizyon Park'ta sınırlı cadde dükkânları ve AVM birimleri için yeni bir kampanya başlattı. 60 ay vade imkanı sunuluyor. Fiyatlar 1 milyon 442 bin dolardan başlıyor.

İstanbul Vizyon Park'ta 36 ay kira garantisi!

Kuyaş Gayrimenkul, Yenibosna'daki İstanbul Vizyon Park'ta sınırlı cadde dükkânları ve AVM birimleri için yeni bir kampanya başlattı...

İstanbul Vizyon Park'ta 60 ay vade, peşinde yüzde 20 indirim!

Kuyaş Gayrimenkul, Yenibosna'daki İstanbul Vizyon Park'ta sınırlı cadde dükkânları ve AVM birimleri için yeni bir kampanya başlattı. Mağazaların fiyatları 1 milyon 442 bin dolardan başlıyor.

Kuyaş Gayrimenkul Kuyumcukent ile Yenibosna'yı altın merkezi yaptı!

Kuyumcukent, İstanbul Vizyon Park gibi projelerle gayrimenkul sektörüne güçlü bir giriş yapan, Kapalıçarşı’yı Kuyumcukent’te toplayan Kuyaş Gayrimenkul, şimdi de Yenibosna’da altın merkezi yaparak Türkiye’de bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Yenibosna Şubesi açıldı!

Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Yenibosna Şubesi, Necati Edege Şube Müdürlüğü'nde 965 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım'da İstanbul Vizyon Park'ta kuruldu.

Yago İnşaat Mimarlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yago İnşaat Mimarlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Davul Denkel, Lyudmyla Akay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Ekim'de Yenibosna, Vizyon Park Ofis'te kuruldu.

Kayseri’ye 160 metrelik seyir kuleli park yapılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, kente prestij kazandıracak ve değer katacak projelerinden içerisinde 160 metrelik seyir kulesinin de yer alacağı Hava İkmal Şehir Parkı projesini iki yılda bitirmeyi planladıklarını kaydetti...

Başiskele Belediyesi yeni sosyal alanlar inşa ediyor!

Kentsel dönüşüm projeleri, sosyal projelerle Başiskele'ye yeni bir çehre kazandıran Başiskele Belediyesi, Mehmetağa Mahallesi'de yapılması planlanan Kız Kuleli park ile vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedefliyor.

Kuleli Parkı'nın altı otopark olacak!

Yeni Bosna Kuleli Parkı'nın alt kısmına 470 araç kapasiteli otopark yapılacak

yenibosna kuleli parkı Haberi

yenibosna kuleli parkı

Yeni Bosna'da yer alan 15 dönümlük Kuleli Parkı'nın yedi dönümü Bahçelievler Belediyesi tarafından otoparka dönüştürülecek. Park'ta yer alan ağaçlar sökülüp başka yere nakledilecek.Bahçelievler Belediyesi'nin hazırladığı projeye göre otopark 470 araç kapasiteli...