05 / 05 / 2024

Yeniden Maltepe

Yeniden Maltepe

Rüya Yaşam Evleri'nde erken teslim heyecanı yaşanıyor. Tapuların hemen verildiği projede konutlar 2012 yılının Aralık ayından daha önce teslim edilecek

Maltepe'de toprak kayması nedeniyle 5 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Maltepe'de, kentsel dönüşüm sebebiyle yıkılarak yeniden inşa edilen binanın temelinde toprak kayması yaşandı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bu esnada yan taraftaki binanın bahçe duvarı da çökünce, tedbir amaçlı 5 katlı binada kalanlar boşaltıldı.

Maltepe Medine Cami ibadete açıldı!

Maltepe Belediyesi’nin de katkılarıyla yeniden inşa edilen Medine Cami Maltepeli vatandaşların hizmetine açıldı. Açılışa Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da katıldı.

Maltepe'deki 3 köprü yenileniyor!

İBB İstanbul’un en işlek yerlerinde yer alan köprülerde bakım ve onarım çalışmaları yaptı. Maltepe Altıntepe Köprüsü, Maltepe Küçükyalı Kadir Has Durağı Köprüsü, Maltepe Bostancı Köprüleri yeniden elden geçirilerek tüm İstanbulluların hizmetine sunuldu.

Çankaya Maltepe Park AVM 91 milyon TL'ye yeniden satışta!

Çankaya Belediye Başkanlığı, Maltepe Park AVM'yi satışa çıkardı. 29 Mart 2016 tarihinde ihale edilip satılamayan AVM 91 milyon TL'ye tekrar satışta.

Maltepe Belediye Meclisi’nde M’Expo konuşuldu!

Maltepe Belediye Meclisi, bir aylık aranın ardından Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Başkanlığı’nda yeniden çalışmalarına başladı.

Kapıkıranlar İnşaat Maltepe'de kentsel dönüşüme devam ediyor!

Maltepe'de yaptığı butik projelerle adından sıkça söz ettiren Kapkıranlar İnşaat, Maltepe'nin kentsel dönüşüm sürecinde yeniden yapılanmasında aktif rol oynayacak.

Maltepe'de kurbanlık alan kent parkı olacak!

Göreve geldiği tarihten itibaren, mahalle toplantılarıyla sık sık Maltepelilerle bir araya gelip, sorunlarını dinleyen Maltepe Başkanı Ali Kılıç,sabah toplantılarına yeniden start verdi. Kurbanlık alanın parka dönüştürülmesini de halkın onayına sundu.

Maltepe Gülsuyu ve Gülensu'da yerinde dönüşüm!

Maltepe Belediyesi’nin Gülsuyu ve Gülensu mahalleleri için hazırladığı imar planı, ‘yerinde dönüşüm’ modeli ile mahalleliyi göçe zorlamayacak. Başkan Kılıç’ın talimatıyla, yeniden revize edilen Gülsuyu-Gülensu imar planlarında sona gelindi.

Yeniden Maltepe projesinde ön talep süreci başladı!

DKY İnşaat'ın Tekel Evleri'nin yerinde inşa edeceği Yeniden Maltepe projesinde ön talep süreci başladı. 2015'in ikinci yarısında satışa çıkacak projede tüm bloklar ada ve deniz manzaralı tasarlandı.

Maltepe Başıbüyük Mahallesi imar planı değişikliği yeniden askıya çıktı!

Maltepe İlçesi Başıbüyük Mahallesi 1766 Ada 4, 22, 23 ve 24 parsellere ilişkin hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği yapılan itirazlar sonucunda bugün yeniden askıya çıktı...

Başkentgaz Maltepe abone merkezini taşıdı!

Başkentgaz’ın, Ankara GMK Bulvarı üzerindeki Maltepe Çok Katlı Otopark’ın altında uzun yıllardır hizmet veren Maltepe abone merkezi, Başkent Doğalgaz Genel Müdürlüğü kampüsü içinde yeniden düzenlenen binaya taşındı...

DKY İnşaat Yeniden Maltepe için görüşmeler sürüyor!

DKY İnşaat, Maltepe Bağlarbaşı'nda Tekel Evleri'ni yıkarak yerine Yeniden Maltepe Evleri'ni inşa edecek. 2/3 çoğunluğunun sağlanması gerektiği Yeniden Maltepe Evleri için hak sahipleriyle görüşmeler sürüyor...

Braas Çatı Sistemleri ve Maltepe Üniversitesi mimarlık sempozyumu gerçekleştirdi!

Braas Çatı Sistemleri, Maltepe Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ve Fen-Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü ile birlikte, alanında çok değerli isimlerin katıldığı Mimarlık ve Felsefe: Mimarlığı Yeniden Düşünmek sempozyumunu düzenledi...

Yeniden Maltepe Haberi

Yeniden Maltepe

 

Esenyurt'ta konumlandırılan Rüya Yaşam Evleri, 4 bin 800 metrekare arsa alanına sahip. 14 katlı 2 bloktan meydana gelen Rüya Yaşam Evleri'nde 39-49-53 metrekare stüdyo daireler, 56-62-66-77-88 metrekare 1+1 daireler, 86-101-106-114 metrekare 2+1 daireler, 142 metrekare 3+1 daireler bulunuyor.

Aralık 2012'de tamamlanması hedeflenen Rüya Yaşam Evleri'nde erken teslim heyecanı yaşanıyor. Tapuların hemen verildiği projede konutlar 2012 yılının Aralık ayından daha önce teslim edilecek.

Rüya Yaşam Evleri'nde;

stüdyolar 70 bin 200 TL'den,

1+1'ler 109 bin 200 TL'den,

2+1'ler 149 bin TL'den,

3+1'ler ise 231 bin TL'den başlayan fiyatlarla müşteriye sunuluyor.

Projeden konut sahibi olmak için konut bedelinin tamamını peşin ödeyenler için yüzde 20 indirim uygulanıyor. Rüya Yaşam Evleri'nde 36 aya kadar...