02 / 05 / 2024

yeniden mi inşa ediliyor

yeniden mi inşa ediliyor

Sayıları 400’e yaklaşan alışveriş merkezlerinin kurgusu gitgide birbirine benzerken, bu durum hem ziyaretçiler hem de yatırımcılar için yeni konseptler oluşturmaya itiyor. Bezci, Galleria AVM’yi “Strip Mall” kurgusuyla yeniden inşa ettikleri belirtti.

Bilim insanları peş peşe açıkladı! Deprem bölgeleri 1 yılda yeniden inşa edilebilir mi? 

İngiliz Financial Times gazetesi, geçtiğimiz hafta meydana gelen depremlerde yıkılan binaların yeniden inşa edilmesi ile ilgili çarpıcı bir habere yer verdi. Bilim insanları peş peşe açıkladı! Deprem bölgeleri 1 yılda yeniden inşa edilebilir mi? 

Rızabey Apartmanı'nın yerine bina inşa edilmesine tepki!

İzmir'de 118 kişinin yaşamını yitirdiği 30 Ekim depreminin simgelerinden olan Rızabey Apartmanı'nın yerine yeniden bina inşa edilmedi tepkilere neden oldu.

Rize Fındıklı’daki millet bahçesi banka kredisiyle mi inşa edildi?

Rize'nin Fındıklı ilçesinde inşa edilen ve daha sonra CHP'li belediye başkanı tarafından “100’üncü Yıl Atatürk Parkı” ismi değiştirilen millet bahçesinin Halkbank ve İller Bankası'ndan alınan krediyle yapıldığı belirtildi.

Suriye yeniden imar ve inşa edilecek!

Karadeniz Vakfı Genel Kurulu'nda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Suriye yeniden imar, inşa ve ihya edilecek. Irak yeniden inşa, imar ve ihya edilecek'' dedi.

Samsun'da park alanına kültür merkezi mi inşa edildi?

Samsun'un Atakum ilçesinde 'bölge parkı' yapılması şartıyla izin verilen alana kültür merkezi inşa edildi.

Ordu'da yıkılan binalar ve yollar yeniden inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sel felaketinin ardından Ordu'da incelemelerde bulundu. Kurum, bölgede yıkılan yol ve binaların yeniden inşa edileceğini ve iki ayda tamamlanacağını söyledi.

Nepstadion Stadyumu yeniden inşa ediliyor!

UEFA Avrupa 2020 için hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Zor, farklı tasarımıyla yeniden inşa edilen Népstadion Stadyumu Doka’nın mühendislik bilgisi ile ilerliyor..

Kocaeli Demirciler Konağı yeniden inşa ediliyor!

Kocaeli Dilovası Demirciler Mahallesi’nde yer alan tarihi konak aslına uygun olarak yeniden inşa ediliyor.

Mehmet Tutal: Konya Seydişehir yeniden inşa edildi!

Konya Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bölgedeki yatırımlardan bahsetti. İlçelerin kamulaştırma çalışmalarıyla yeniden inşa edildiğini söyleyen Tutal, gelecekteki yatırımları anlattı.

Haydarhane Camii yeniden inşa edilecek!

Fatih Sultan Mehmet’in alemdarlarından Ali Haydar Dede tarafından Sultan II. Bayezid Han devrinde, mescit olarak inşa ettirilen, günümüzde sadece temel kalıntıları bulunan Haydarhane Camii yeniden inşa edilecek. 

Çankaya Mülkiye Kültür Merkezi yeniden inşa edildi!

Çankaya'da yer alan Mülkiye Kültür Merkezi, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katkılarıyla aslına sadık kalınarak yeniden inşa edildi.

Somali Parlamento binası yeniden inşa edilecek!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), iç savaş sebebiyle hasar gören Somali Parlamento binasını yeniden inşa edecek. 

Manisa Yunusemre kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm hamlesini başlatan Yunusemre Belediyesi çalışmalarına hızla devam ediyor. Manisa Yunusemre kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek.

yeniden mi inşa ediliyor Haberi

yeniden mi inşa ediliyor

Sayıları 400’e yaklaşan alışveriş merkezlerinin kurgusu gitgide birbirine benzerken, bu durum hem ziyaretçiler hem de yatırımcılar için yeni konseptler oluşturmaya itiyor. Dünya trendlerini yakından takip etmeye gayret gösteren yatırımcı firmalar da yeni konseptleri Türkiye’yle buluşturarak, alışveriş algısını bir adım öne taşımak istiyor.


Yaklaşık yarım asırdan bu yana Ankara başta olmak üzere çok sayıda kentte başarılı projeler üreten Bezci ailesi de, bu doğrultuda Türkiye’yi ‘Strip Mall’ kültürüyle tanıştırmak için ilk adımları attı.


Ankara’nın 3’üncü alışveriş merkezi olarak 20 yıl gibi bir süre hizmet veren Galleria AVM’yi yenileme çalışmalarına başladıklarını kaydeden Bezci ailesinin temsilcisi Efe Bezci, yenilenen Galleria’nın Türkiye’nin ilk “Strip Mall”u olacağını vurguladı.


Bezci, “Yurt dışında oldukça yaygın olan “Strip Mall” kültürünü özetle, belirli bir çizgide sıralanmış açık hava alışveriş olanağı sunan alışveriş...