02 / 05 / 2024

Yeniden yapılandırma başvuruları

Yeniden yapılandırma başvuruları

Maliye Bakanı Naci Ağbal, bazı alacakların yeniden yapılandırılması çalışmalarına ilişkin, “Şu ana kadar yaklaşık 5,3 milyon başvuru aldık ve yeniden yapılandırdığımız tutar da 46 milyar liraya çıktı. Bu bir rekor.” dedi.

Deprem bölgesindeki illerde yeniden yapılandırma yükümlülükleri düzenlendi...

Deprem illerindeki yeniden yapılandırma yükümlülüklerinde mücbir sebep halinin düzenlendiği açıklandı. Yapılan açıklamada, bölgede bulunan iller için mücbir sebep durumuna yönelik düzenleme yapıldığı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Deprem bölgelerinde yapılandırma için son günler

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi altında bulunan ve mücbir sebep durumu sona eren illere yeniden yapılandırma imkanı sunuluyor. Bu iller arasında Adana, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Kilis, Osmaniye ve Şanlıurfa illerindeki vatandaşlar ile Sivas'ın Gürün ilçesi yer alıyor.

Yapılandırma ve ek MTV ödemelerini yapacaklar dikkat! Son 4 gün! Aman kaçırmayın!

Yeniden yapılandırma çerçevesinde, borcunu ödeyecekler için son dönemece gelindi. Son tarih 31 Ağustos. İşte ayrıntılar...

Deprem bölgesi için yapılandırma süresi uzatıldı!

Mücbir sebep devam eden bölgelerde yeniden yapılandırma başvuru süresi uzatıldı. İşte ödeme takvimi ve başvuru süresi...

Vergi borcu yapılandırma başvuru süresi yarın sona eriyor! Borcu olanlar dikkat...

Vergi borcu yapılandırma başvuru süresi 3 Temmuz yani yarın sona ererken, borçların ilk taksit ödeme süresi de 31 Temmuz’da sona erecek. Peki hangi borçlar yapılandırılma kapsamına dahil edildi? Ödemeler peşin mi yapılacak? İşte ayrıntılar...

127.7 milyar TL’lik borç yeniden yapılandırıldı

Türkiye Bankalar Birliği firmaların borçlarının yeniden yapılandırıldığını duyurdu. Finansal Yeniden Yapılandırma Çerçeve Anlaşması doğrultusunda toplam 381 firmanın 127.7 milyar lira kredisi yapılandırıldı.

Kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor! İşte son dakika detayları!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor. Cumhurbaşkanı kararıyla yapılandırma için başvuru süresi bir ay uzatılarak 30 Haziran 2023 tarihine çekilecek. Böylelikle ilk taksit ödeme süresi de bir ay uzamış olacak.

Son Fırsat! Otomobil Sahiplerine Yapılandırma İmkanı Sadece 19 Gün İçinde Başvurularını Tamamlamalı! 

Yapılandırma Fırsatı: Otomobil Sahiplerine Yüzde 90 İndirim ve İlk Taksitte Ödeyenlere Katsayısız Avantaj! İşte ayrıntılar...

SGK borç yapılandırma devam ediyor mu? SGK borç yapılandırma başvurusu nasıl yapılır?

SGK borç yapılandırma işleminin gündemdeki konulardan biridir. Vatandaşlar borç yapılandırmasının ne zaman sona ereceğini sorguluyor. Mayıs ayına girilmesi ile birlikte son başvuru tarihi ygittikçe aklaşıyor. İşte detaylar!

Borç yapılandırma 50 milyarı aştı! Elinizi çabuk tutun

Kamu borçlarına yapılandırmak isteyen vatandaşların başvuruları devam ediyor. Şu zamana kadar 1,5 milyon mükellef yapılandırma için başvurusunu yaptı.  Toplam yapılandırma bedeli 50 milyar TL'nin üstünde seyrederken 1,6 milyarlık tahsilat olduğu açıklandı.

Yapılandırmada başvuru tarihi belli oldu mu, yapılandırma başvurusu nereye yapılacak? İşte yapılandırmada son dakika

Beştepe’de dün yapılan Kabine Toplantısı’nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni yapılandırma paketinde detaylar da belli olmaya başladı. Peki bu yapılandırma başvurularıyla ilgili tarih açıklandı mı, yapılandırma başvurusu nerelere yapılacak? İşte yanıtı.

Çiftçilere yapılandırma müjdesi! Başvurular ne zaman?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım Kredi Kooperatifleri, çiftçilikle uğraşan vatandaşlara yapılandırma müjdesi verdi. Peki bu yapılandırmadan kimler yararlanacak? Söz konusu yapılandırma ne zaman başlayacak? İşte merak edilen detaylar...

SGK'ya 61 milyar liralık yapılandırma başvurusu yapıldı!

1 milyon 190 bin borçlu, 61 milyon liralık yeniden yapılandırma için Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) başvurdu.

Yeniden yapılandırma başvuruları Haberi

Yeniden yapılandırma başvuruları

Maliye Bakanı Naci Ağbal, bazı alacakların yeniden yapılandırılması çalışmalarına ilişkin, “Şu ana kadar yaklaşık 5,3 milyon başvuru aldık ve yeniden yapılandırdığımız tutar da 46 milyar liraya çıktı. Bu bir rekor.” dedi.


Maliye Bakanı Naci Ağbal, CNN Türk televizyonunda katıldığı programda, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 


Bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin son rakamları açıklayan Ağbal, başvuru süresinin vatandaşlardan gelen yoğun talep nedeniyle 25 Kasım’a kadar uzatıldığını anımsattı.


Şu ana kadar yaklaşık 5,3 milyon başvuru aldıklarını ve yeniden yapılandırılan tutarın 46 milyar liraya ulaştığını aktaran Ağbal, "Bu bir rekor. En son 2011 yılında yapılan yeniden yapılandırma yasasında başvuruların sonunda elde edilen rakam 39 milyar liraydı. Daha biz bugünden 46 milyar liralık bir başvuruyu almış olduk." dedi.


"Farklı oranlarda vergilendirilmesi lazım"

Otomotiv sektörü için getirilen Özel Tüketim Vergisi...