01 / 05 / 2024

yenikapı aksaray arası kaç dakika

yenikapı aksaray arası kaç dakika

Yenikapı Aksaray metrosu 2014 yılının ilk metro projesi olarak hizmete alınacak. Yenikapı Aksaray metro hattı ile 0,7 kilometre olan hat uzunluğu bir dakikalık sürede katedilebilecek...

1957 yılında Aksaray civarındaki bina ve dükkanlar yıkılmış!

1957 yılında,  Aksaray civarındaki binalarla, Saraçhane ile Beyazıt arasındaki binaların ve dükkanların yıkımına karar verilmiş.

Yenikapı-Bandırma Feribotlarında Uygun Fiyatlar!

2023 yılında Bandırma-İstanbul feribot seferlerinin fiyatları açıklandı. Yenikapı Bandırma feribotları promosyon sınıftaki biletler 320 TL'den başlamaktadır. İDO'nun sunduğu hizmetler arasında online bilet satışıyla birlikte en uygun fiyatlar da bulunmaktadır. İşte feribot fiyatları…

Aksaray-Mersin arasına yapılacak demiryolu projesi mecliste!

Aksaray-Mersin arasında yapılması planlanan demiryolu projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aksaray-Çakmak demiryolu projesinin inşası ne zaman başlanacak?

Aksaray-Çakmak arası demiryolu projesinin inşasının ne zaman başlayacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aksaray Binicilik Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, meclis üyeleri ile beraber Aksaray Belediyesinin sosyal projeleri arasında yer alan  At Binicilik Tesisinde incelemeler yaptı. Başkan Yazgı, At Binicilik Tesisi ve Kafeterya inşaatının tamamlandığı belirtti.

Niğde-Aksaray arasındaki yol TBMM'de konu oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Çiftlik ilçesi ile Aksaray'ın Güzelyurt ilçesi arasındaki karayolunu TBMM gündemine taşıdı..

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda sona gelindi!

Aksaray’da çok uzun yıllar boyunca şehirler arası otobüs terminali olarak hizmet veren eski terminal binası Piri Mehmet Paşa Çarşısı'na dönüştü.

Aksaray'da kentsel dönüşüm devam ediyor!

Aksaray’da uzun yıllar boyunca şehirler arası otobüs terminali olarak hizmet veren, daha sonra ilçe, kasaba ve köylere yolcu taşımacılığı yapılan Eski Terminal, Aksaray Belediyesinin kentsel dönüşüm projesiyle tamamen yenilendi.

Bu bölgelerde gayrimenkul yatırımcısı için fırsat var!

Yenikapı-Aksaray-Laleli hattı ve Sultanahmet bölgesindeki ticari gayrimenkullerin değerinin yeniden canlanması bekleniyor. Laleli Ordu Caddesi üzerindeki ticari gayrimenkuller, hala popüleritesini koruyor.

Aksaray'da arsa yatırımları artacak!

Aksaray'ın merkez ve ilçelerinde arsa fiyatları ucuzladı. Bölgeye yatırım yapmak isteyenler kat artışını bekliyor. Arsalarda metrekare fiyatları 250 ile 500 lira arasında değişiyor.

Aksaray- Beyazıt arası yayalaştırılıyor!

BİMTAŞ tarafından İstanbul'un en önemli yerlerinden olan Vatan Caddesi, Unkapanı'ndan Aksaray'a uzanan Atatürk Bulvarı ve devamında Aksaray'dan Yenikapı'ya uzanan Gazi Mustafa Kemal Paşa Caddeleri'nin yeniden düzenlenmesi projeleri ihale edildi.

Aksaray'da daire fiyatları 300 bin TL'ye çıktı!

Aksaray'da yapılan daire fiyatları tavan yaptı. 2016'da 150 ile 200 bin TL arasında olan fiyatları 2017'de 300 bin TL'ye kadar yükseldi.

Aksaray'a yeni şehir kurulacak!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Yeni Sanayi Projesi ile mevcut sanayiyi taşıdıktan sonra üniversite ve organize yolu arasında yeni bir şehir kurulacağını söyledi.

yenikapı aksaray arası kaç dakika Haberi

yenikapı aksaray arası kaç dakika

Yenikapı Aksaray metrosu ne zaman açılacak!

Yenikapı Aksaray metrosu 2014 yılının ilk metro projesi olarak hizmete alınacak. Yenikapı Aksaray metro hattı ile Havaalanı Aksaray metro hattının uzatılarak Marmaray ve Taksim metrosu ile entegre edilmesi planlanıyor. Yenikapı Aksaray metro hattında inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.


Aksaray-Yenikapı Metrosu bugün açılıyor! Açılış töreni canlı yayında! TIKLAYIN


Aksaray - Yenikapı metrosu açılıyor! İşte açılış tarihi!


Yenikapı Aksaray metrosu kaç km?

Yenikapı Aksaray metro hattında hat uzunluğu 0,7 kilometre olarak İstanbuluların aktarma yapması için kolaylık sağlayacak. Peki Yenikapı Aksaray metro hattı kaç dakika sürecek? diye merak ediyorsanız hemen söyleyelim. 0,7 km'lik bu hattın seyahat süresi sadece 1 dakika olacak.


Yenikapı Aksaray metro güzergahı!

Aksaray Yenikapı metro istasyonu iki durak arasında hizmet verecek. Yani Yenikapı Aksaray arasını 1 dakikada geçerek...