20 / 05 / 2024

yenikapı bursa feribotu

yenikapı bursa feribotu

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Yenikapı ile Bursa arasında hizmet veren hızlı feribot seferleri, kış koşullarında kısa sürede rahat yolculuk hizmeti almak isteyenlerin ilgisini çekiyor

İDO'dan sefer iptalleri! 10 Şubat 2015

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferleri iptal edildi. Bandırma- Yenikapı, Yenikapı - Bursa seferi, Bostancı - Bandırma seferleri iptal edildi

İDO sefer iptalleri 11 Ocak!

İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. 08.40 Kadıköy-Yenikapı-Bursa, 09.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

İDO bazı seferlerini iptal etti!

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, 12.10 Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü, 12.30 Yenikapı-Bandırma Hızlı Feribot, 12.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı Deniz Otobüsü, 12.45 Bursa-Yenikapı-Kadıköy Deniz Otobüsü seferi yapılamayacak.

İDO seferleri iptal edildi!

İDO 'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 08.00'deki Bursa-Armutlu-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy, 08.40'taki Kadıköy-Yenikapı-Bursa, 09.00'daki Bursa-Yenikapı-Kadıköy 09.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferleri iptal oldu.

İDO bazı seferlerini iptal etti!

İDO bazı seferlerini iptal etti. İDO'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 10.30'daki Bursa-Yenikapı-Kadıköy, 13.10'daki Kadıköy-Yenikapı-Bursa ve 18.30'daki Bostancı-Yenikapı-Bandırma deniz otobüsü seferleri iptal oldu.

İDO Kadıköy-Yenikapı-Bursa Hattı 'nı 17 Şubat'ta devreye sokacak!

İDO'nun devreye alacağı Kadıköy - Yenikapı/Bursa seferleri ile Bursalılar, her iki yakanın önemli ulaşım merkezleri olan Yenikapı ve Kadıköy üzerinden İstanbul’un metro ağına dahil olabilecek.

Bursa İl Özel İdaresi ilköğretim okulu inşaatı yaptıracak

Bursa İl Özel İdaresi, Nilüfer İlçesi Hüsnü Züber İlköğretim Okulu inşaatını yaptıracak.

Bursa Yıldırım Belediyesi ruhsatsız yapıları yıktıracak!

Bursa Yıldırım Belediyesi Başkanlığı, ruhsatsız yapıları yıktıracak

Bursa'daki Yeşil Türbe'nin restorasyonu tamamlandı

Osmanlı mimarisinde dış duvarlarının tümü çini ile kaplı tek türbe olan Bursa'daki Yeşil Türbe, eski siluetine kavuştu

Bursa Belediyesi turizm yatırımı bekliyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın turizm yatırımı beklediğini söyledi

 

Ali Ağaoğlu: Doğru proje bulursak Bursa'da konut yapabiliriz

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Doğru proje bulursak Bursa'da konutta da olabiliriz" diye konuştu

Marmaray Projesi Yenikapı-Sirkeci hattındaki tünel delme işlemi başlatıldı

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, 5 yıldır devam eden arkeolojik kazılar nedeniyle yeni başlayacak olan Marmaray Projesi Yenikapı-Sirkeci hattındaki TBM ile tünel delme işlemini başlattı

Akros Çimento'dan Bursa'ya 175 milyon Euro'luk yatırım

İki yıl önce Türk-Rus ortaklığı ile kurulan Akros Çimento, Bursa'ya 175 milyon Euro'luk yatırım için gün sayıyor

 

yenikapı bursa feribotu Haberi

yenikapı bursa feribotu

Bu hatta, 1-20 Ocak tarihlerindeki araç ve yolcu bileti satışlarına bakıldığında ve geçen yılın aynı dönemiyle karşılaştırıldığında karşılıklı seferlerde, araç ve yolcu seçeneklerinin her birinde yüzde 10 ile 15 arasında artış görüldü. 

İstanbul-Bursa arasındaki hızlı feribot hizmetine ilginin artmasında, Yenikapı'nın son dönemde daha popüler bir merkez haline gelmesinin de payı var. Özellikle Marmaray hattının devreye girmesiyle Yenikapı'daki yolcu hareketliliğinde de artış yaşandı. 

Bugün başlayacak ve 9 Şubat'ta sona erecek yarıyıl tatiline dönük promosyonlu satışlar ve Uludağ gibi kayak merkezlerinde yapılan rezervasyonlar da YenikapıBursa hızlı feribot hattındaki canlılığı destekliyor. 

Ocak ayı başında Kabataş-Bursa arasındaki deniz otobüsü (İDOBÜS) hizmetini sonlandıran İDO'nun, bu hattaki yolcularının bir bölümünün Yenikapı-Bursa arasındaki hızlı feribot seferine yöneldiği görülüyor. 

İDO, eskiden Bostancı-Yenikapı/Armutlu Tatil Köyü-Armutlu arasında yapılan deniz otobüsü seferlerini 1 Ocak...