16 / 05 / 2024

Yenikapı miting meydanı

Yenikapı miting meydanı

Başbakan Erdoğan' ın bugün saat 15.00 ' te Yenikapı ' da inşa edilen gösteri alanında miting yapacak. Miting öncesinde yüzlerce işçi, sahne hazırlıklarını tamamladı...

Zeytinburnu Kazlıçeşme'de 9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de mitingi alanı ile miting meydanının etrafında fiilen park olarak kullanılan alanı icradan satıyor. Gayrimenkulün  satış bedeli 9 milyon 23 bin TL olarak belirlendi.

İstanbul Millet Bahçesi görücüye çıktı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, AK Parti tarafından Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen "Büyük İstanbul Mitingi"nde Millet Bahçesi projesinin görüntülerini ilk defa izletti. 

TOKİ İstanbul'da 15 yılda 156 bin konut inşa etti!

Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen "Büyük İstanbul Mitingi"nde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, mega projeler hakkında bilgi verdi...

Yenikapı kruvaziyer limanı ihalesi 8 Mayıs’ta!

Yenikapı miting alanının yanına yapılacak olan kruvaziyer limanı ihalesi 8 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

Yenikapı miting meydanının imar planı iptal edildi!

İstanbul’da tarihi mirasa ciddi hasar verdiği ve doğal dengeyi bozduğu gerekçesiyle eleştirilen Yenikapı Dolgu Alanı’na ilişkin imar planı iptal edildi.

Yenikapı Miting Alanı’na Etkinlik Çadırı inşa edilecek!

Büyükşehir Belediyesi, denizi doldurarak düzenlediği Yenikapı Miting Alanı’na şimdi de ‘Etkinlik Çadırı’ inşa edecek. Kurulacak çadırın maliyeti, denizin doldurulması için harcanan bedele yakın.

Ulusoy: Yenikapı miting alanı yüzer iskele olsun

Yenikapı meydanının yılda 4 gün kullanıldığını belirten TÜRSAB Başkanı Ulusoy, "Sadece 5-6 ayda Yenikapı'ya yüzer bir iskele yapılabilir. Galataport özelleşti. 80 geminin iptali demek" dedi.

Yenikapı miting alanına İSKİ için arıtma tesisi mi yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) 2 yıl önce, yaklaşık 40 milyon dolara (bugünkü kurla yaklaşık 120 milyon TL) denizi doldurarak düzenlediği Yenikapı Miting Alanı, 10 metre kazılarak biyolojik arıtma tesisi yapılacak.

Şile sahili doldurulup meydan inşa edilecek!

Gezi, toplantı, alışveriş ve miting alanı için Maltepe, Yenikapı ve Tuzla sahillerinde yapılan dolgu alanlarına bir yenisi daha ekleniyor. Şile’de 90’lı yıllarda doldurulan alan üzerine 8.5 milyon liraya liman ve meydan projesi yapılacak.

İstanbul'a bir dolgu meydan daha geliyor!

Gezi, toplantı, alışveriş ve miting alanı için Maltepe, Yenikapı ve Tuzla sahillerinde yapılan dolgu alanlarına bir yenisi daha ekleniyor. Şile’de liman ve meydan projesi yapılacak.

İstanbul Fuarı, Yenikapı için planlandı!

Fuar için de kullanılacak İstanbul Metropolü Miting ve Gösteri Alanı projesinin adresi Yenikapı, 1971'de İstanbul Fuar Merkezi Alanı olarak tasarlanmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

Başaran Ulusoy: Yenikapı meydanı cruise limanı olsun!

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Galataport’un inşaat süresinin 3-4 yıl süreceğini belirterek, “İstanbul’da cruise (lüks yolcu gemisi) için limana ihtiyaç olacak. Yenikapı’da yılda 3-4 kere miting düzenleniyor, meydan 350 gün liman olarak kullanılsın” dedi.

Kazlıçeşme miting alanına AVM ve otel yapılacak!

Yenikapı’da devreye giren miting alanından sonra Kazlıçeşme’de yer alan 141 bin metrekarelik arsa için yeni planlar yapıldı. Rantın yüksek olduğu Zeytinburnu sahildeki arsada turizm ve ticaret projeleri yapılması planlanıyor.

Yenikapı miting meydanı Haberi

Yenikapı miting meydanı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 15.00'te Yenikapı'da inşa edilen gösteri alanında miting yapacak. Miting öncesinde yüzlerce işçi, sahne hazırlıklarını tamamladı. Kazlıçeşme Meydanı'nın yaklaşık 3 katı büyüklüğündeki alanda, bugüne kadar yapılan en yüksek katılımlı miting yapılması hedefleniyor. AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu da hazırlıkları dün alanda denetledi. Babuşcu, mitinge rekor bir katılım beklediklerini söyledi. 


Hasan Ay/ Sabah...