23 / 07 / 2024

Yenikapı-Sefaköy Metrosu hangi semtlerden geçecek

Yenikapı-Sefaköy Metrosu hangi semtlerden geçecek

1.7 milyar TL'ye mal olacak Yenikapı-Sefaköy Metro Hattı projesi Fatih, Zeytinburnu, Bakırköy, Bahçelievler ve Küçükçekmece ilçelerinden geçecek. Yeni hat 13,95 kilometre uzunluğunda olacak.

İBB, Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metrosu'nun yapımı için 5. kez Cumhurbaşkanlığı'na başvurdu!

İBB, Cumhurbaşkanlığı Kamu Yatırım Programı’na alınmayarak 4 kez reddedilen Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projesi için 5. defa İBB tarafından başvuru yapıldı. İşte ayrıntılar...

Sega Life Sefaköy'de yüzde 20 peşin, 48 aya varan vade fırsatı!

Sega Yapı tarafından Sefaköy'de yükselen Sega Life projesinde yüzde 20 peşin 48 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.  Sega Life'ta hangi konutlar yer alıyor? Sega Life'ta konut fiyatları ne kadar? İşte Sega Life konut projesi ile ilgili ayrıntılar...

Sinpaş Boulevard Sefaköy'de 120 ay vade fırsatıyla!

Sinpaş tarafından Sefaköy'de inşa edilen Sinpaş Boulevard Sefaköy projesinde 120 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Sinpaş Boulevard Sefaköy'de hangi konut tipleri bulunuyor?

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin, İstanbullulara son dakika müjdesi verdi. Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı!

Milyonlarca İstanbulluyu ilgilendiriyor! İncirli-Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu'nda son dakika! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İncirli-Sefaköy-Beylikdüzü metro hattında hala onay beklendiğini dile getirdi ve duruma tepki gösterdi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları...

İstanbullulardan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu'na onay verilmemesine tepki!

İstanbullulardan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu'na onay verilmemesine tepki geldi. Vatandaşlar, Sefaköy-Beylikdüzü metro hattının yatırım programına alınmamasını halk için iyi olurdu diyerek yorumladı. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı 2022 yatırım programına alınmayan projesi ve finansmanı hazır olan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu'na ilişkin gazetecilerin sorularını cevapladı. 

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'na onay çıkmadı!

İBB tarafından proje ve finansı hazırlanan, şehrin batı yakasındaki 3,5 milyon kişiye hizmet sunacak olan 18,4 kilometre uzunluğundaki Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'nun Cumhurbaşkanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan onay çıkmadı.

Yenikapı-İncirli-Sefaköy Metro Hattı ihaleye çıkıyor!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yenikapı-İncirli-Sefaköy Metro Hattı'nı ihaleye çıkarıyor.

Yenikapı-İncirli-Sefaköy Metro Hattı için çalışmalar başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yenikapı-İncirli-Sefaköy Metro Hattı için çalışmalara başladı.

Sefaköy-Başakşehir Metro hattı hangi hatlarla entegre olacak?

Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı’nı iptal edip yerine metro yaptıklarını söyleyen İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "Bu hattı Aksaray–İkitelli Hattıyla Mimar Sinan İstasyonu’nda, Kirazlı–Halkalı hattıyla Halkalı Merkez’de Mecidiyeköy-Mahmutbey Hattıyla Mehmet Akif İstasyonu’nda birleştiriyoruz." dedi

Yenikapı-İncirli-Sefaköy Metro Hattı geliyor!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yenikapı-İncirli-Sefaköy Metro Hattı için düğmeye bastı.

Yenikapı-Sefaköy Metrosu hangi semtlerden geçecek Haberi

Yenikapı-Sefaköy Metrosu hangi semtlerden geçecek


Yenikapı-Sefaköy Metro Hattı projesi 13,95 kilometre uzunluğunda olacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Raylı Sitemler Müdürlüğü'nün planladığı Yenikapı-Sefaköy Metro Hattı projesinde 10 istasyon belirlendi.


1.7 milyar TL'ye mal olacak Yenikapı-Sefaköy Metro Hattı projesi Fatih, Zeytinburnu, Bakırköy, Bahçelievler ve Küçükçekmece ilçelerinden geçecek. Yenikapı-Sefaköy Metrosu mevcutta olan Yenikapı metro istasyonundan başlayıp, Sefaköy'de son bulacak.



Yenikapı-Sefaköy Metro Hattı istasyonları;



– Yenikapı 

– Kocamustafapaşa

– Silivrikapı

– Zeytinburnu

– Osmaniye

– Adnan Menderes

– Siyavuşpaşa

– Zafer

– Çobançeşme

– Sefaköy



Gülcihan...