02 / 05 / 2024

Yeniköy Konakları Değerleme raporu

Yeniköy Konakları Değerleme raporu

Emlak Konut GYO, "Yeniköy Konakları" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Yeniköy Konakları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Yeniköy Konakları İstanbul projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı...

Yeniköy Konakları İstanbul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yeniköy Konakları İstanbul projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Yeniköy Konakları 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Yeniköy Konakları'nın 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Yeniköy Konakları'nın değerleme raporu yayınlandı!

Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Yeniköy Konakları projesinin değerleme raporu Emlak Konut tarafından yayınlandı.

Yeniköy Konakları'nın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Eyüp Alibeyköy Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin (Yeniköy Konakları), kesin kabulü yapılmış olup, kesin kabul tutanağı 24 Şubat 2022 tarihinde onaylandı.

Emlak Konut GYO Ormanköy gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ormanköy projesi için hazırlatılan değerleme raporunu yayınlandı. 

Yeniköy Konakları'nın geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Yeniköy Konakları projesinin geçici kabulü yapıldı. Geçici kabul tutanağı bugün onaylandı. 

İş GYO Kasaba Evleri 2020 yılı değerleme raporu!

İş GYO, İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Ömerli Mahallesi, 115 ada, 5 parsel üzerinde yer alan Kasaba Evleri projesinin değerleme raporunu yayınladı. 

Yeşil GYO 2021 yılı değerleme şirketlerini seçti!

Yeşil GYO'nun portföylerinde bulunan varlıklar için ve 2021 yılı için Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile  De-Ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alacak...

Sinpaş GYO 2021 yılı değerleme şirketlerini seçti!

Sinpaş GYO'nun portföyünde bulunan varlıklar için, yıl içinde alınacak ve değerleme hizmeti gerektirecek varlıklar için de Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. firmaları seçildi. 

Vakıf GYO 2021 yılı değerleme şirketlerini seçti!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan ve değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için Arge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık AŞ firmasından değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.

Mistral GYO 2021 yılı değerleme firmalarını seçti!

Mistral GYO'nun portföyünde bulunan her bir varlık için Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. ve Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.

Pera GYO 2021 yılı değerleme firmasını seçti!

Pera GYO'nun her bir varlık hakkında 2021 yılı için değerleme hizmeti almak üzere Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin seçilmesine oybirliğiyle karar verildi.

Atakule GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Atakule GYO, 2021 yılında portföyünde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için değerleme hizmeti alınacak şirket olarak REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Akmerkez GYO 2021 yılı değerleme şirketini seçti!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2021 yılı için Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

Yeni Gimat GYO 2021 yılı değerleme şirketini seçti!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2021 yılı için değerleme şirketlerini seçti...

Yeniköy Konakları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Yeniköy Konakları" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Yeniköy Konakları Değerleme raporu Haberi

Yeniköy Konakları Değerleme raporu

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Yeniköy Konakları yıl sonu değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Eyüp Alibeyköy Projesi İkmal İnşaatı İşi kapsamında "Yeniköy Konakları" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
İstanbul Eyüp Alibeyköy Projesi İkmal İnşaatı İşi kapsamında "Yeniköy Konakları" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu ekte yer almaktadır.

Dosya için tıklayın

Web: