02 / 05 / 2024

Yeniköy ve Kemerköy termik santralini kim aldı

Yeniköy ve Kemerköy termik santralini kim aldı

Park Holding A.Ş., Çelikler Taahhüt İnşaat - Kalyon İnşaat, Ortak Girişim Grubu, Limak, Elsan Elektrik Gereçleri, IC İçtaş ve Konya Şeker arasında geçen yarışın galibi IC İçtaş Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş oldu...

Arnavutköy Karaburun ve Yeniköy Mahalleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Karaburun ve Yeniköy Mahalleri Kıyı Kesimine ait 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

TOKİ Pamukkale Yeniköy 2. Etap ihalesi 17 Kasım'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli Pamukkale Yeniköy 2. Etap projesinin ihalesini 17 Kasım tarihinde gerçekleştirecek.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Yeniköy’den ev kiralayacak!

9 yaşındaki oğlu Pars’ı geçtiğimiz nisan ayında kaybeden Ebru Şallı, Yeniköy’den yeni kiralık ev arayışı içerisinde...

Yeniköy Konakları ikmal inşaat ihalesi 16 Aralık'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Eyüp Alibeyköy'de yer alan Yeniköy Konakları projesi tasfiye edildi. Projede kalan ikmal inşaat işleri Emlak Konut GYO tarafından 16 Aralık'ta ihale edilecek.

Yeniköy Konakları projesi tasfiye edildi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Eyüp Alibeyköy'de yer alan Yeniköy Konakları projesi tasfiye edildi. Projede kalan ikmal inşaat işleri Emlak Konut GYO tarafından ihale edilecek... 

Hümeyra Yeniköy’e taşınacak!

Ünlü sanatçı Hümeyra, Yeniköy’de Boğaz manzaralı, 3 oda+1 salon bir eve taşınmaya karar verdi. Yaz aylarını Bodrum-Gümüşlük’te geçiren sanatçı, İstanbul’a eylül ayında dönüp yeni evine taşınacak.

Yeniköy Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yeniköy Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 661 bin 921,87 TL sermaye bedeli ile Halidun Orakçıoğlu ve Süleyman Nazif Orakçıoğlu ortaklığıyla kuruldu.

Arnavutköy Yeniköy'de 6.8 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul, Arnavutköy İlçesi, Yeniköy Mahallesi, Uzak Çeşme Sokakta, tapunun 157 ada, 4 parselde yer alan tarlayı  6 milyon 775 bin 536 TL'ye icradan satıyor...

Bursa Yeniköy'de yıkım çalışmaları başladı!

Daha önce somut adım atılamayan Bursa Yeniköy meydan çalışması için Orhangazi Belediyesi harekete geçti. 

Yeniköy’de arsa satışı tartışması!

Bursa Orhangazi’nin gündemini tam 1 yıldır meşgul eden Yeniköy’deki satılması planlanan arsalar ile ilgili süreç devam ediyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Hasan Bozbey, bugünkü yazısında ''Yeniköy'deki arazilerin satışı'' ile ilgili süreci anlattı.

Gaziantep Yeniköy Cami açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Yeniköy Cami’nin açılış törenini gerçekleştirdi.

Sarıyer Yeniköy'de 15 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Yeniköy Mahallesi'nde yer alan bahçeli kargir ev vasıflı gayrimenkul 15 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Yeniköy Konakları İstanbul 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Yeniköy Konakları İstanbul projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı...

Yeniköy ve Kemerköy termik santralini kim aldı Haberi

Yeniköy ve Kemerköy termik santralini kim aldı


Yeniköy ve Kemerköy Santrallerin özelleştirilmesi için aralarında Park Holding ve Limak'ın da olduğu altı katılımcının teklif verdiği ihale sonuçlandı. Park Holding A.Ş. , Çelikler Taahhüt İnşaat - Kalyon İnşaat, Ortak Girişim Grubu, Limak, Elsan Elektrik Gereçleri, IC İçtaş ve Konya Şeker arasında geçen yarışın galibi IC İçtaş Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş oldu.


İçtaş ve Çelikler ile Kalyon İnşaat arasında geçen son açık artırma mücadelesinde 2 milyar 671 milyon dolar teklif veren İçtaş ihaleyi alan taraf oldu.


Kemerköy ve Yeniköy termik santralleri için açılan ihalede nihai pazarlık yapıldı. Nihai pazarlık görüşmesinde 6 grup yarıştı. Elemesiz turda ihaledeki en yüksek teklif 1 milyar 35 milyon dolar oldu.


Elemesiz turda ihaledeki en yüksek teklif 1 milyar 35 milyon dolar oldu. İlk elemeli tutarda 1...