29 / 04 / 2024

yenimahalle Ankara\'da uygulama imar planı değişikliği

yenimahalle Ankara\'da uygulama imar planı değişikliği

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden: Ankara'da uygulama imar planı değişikliği yapılacak

Ankara'da arazi almak isteyenlere büyük fırsat! Bu fiyatlar kaçmaz! Kahramankazan, Polatlı, Sincan, Yenimahalle...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Ankara'nın çeşitli ilçelerinde yer alan 389 farklı arsayı açık artırma yoluyla satışa sunuyor. Ankara'da arazi almak isteyenlere büyük fırsat...

Ankara'da 10.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara 22. İcra Dairesi, Yenimahalle Pamuklar'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 880 bin TL olarak belirlendi.

Ankara'da konut satışında bu ilçeler başı çekiyor!

Başkent Ankara'da yılın ilk yarısında 64 bin 52 konut satıldı. Ankara´da konut satışlarının yoğun olduğu ilçeler sırasıyla Keçiören, Çankaya, Mamak, Yenimahalle ve Etimesgut oldu.

Ankara'da inşaat temel kazısının bitişiğindeki üç katlı dükkan çöktü!

Ankara'da Yenimahalle'nin en işlek mekanlarından biri olan Çarşı Caddesi ile Serdar Sokak kesişiminde temel kazısı yapılan inşaatın bitişiğindeki bodrum katı ile birlikte üç kattan oluşan dükkan çöktü...

Merkez Ankara'da 120 ay vade imkanı!

Merkez Ankara'da 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Ankara Yenimahalle'de hayata geçirilen proje 17 bloktan meydana geliyor. 

ÖİB Ankara'da 28 alanı özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara'da Yenimahalle ve Gölbaşı İlçeleri'nde toplam 28 gayrimenkulü özelleştiriyor..

Bauhaus, 16 Mayıs'ta Ankara'da 3. şubesini hizmete açacak!

Bauhaus, 16 Mayıs'ta Ankara'da 3. şubesini hizmete açıyor. 16 Mayıs Cumartesi günü saat 08.00'de kapılarını açacak olan Bauhaus Yenimahalle her gün akşam saat 22.00'ye kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Bauhaus Ankara'da 3'üncü şubesini 16 Mayıs'ta açacak!

BAUHAUS Ankara’daki üçüncü şubesini Yenimahalle’de açıyor, yerli ürünler ağırlıkta.Bauhaus, Ankara’da üçüncü, Türkiye’de ise 10 şubesini 16 Mayıs Günü Yenimahalle’de açacak.

Bauhaus Ankara'da üçüncü şubesini 16 Mayıs'ta açacak!

Dünya yapı market sektörünün önemli kuruluşlarından Bauhaus Ankara'da üçüncü Türkiye'de ise lO'uncu şubesini 16 Mayıs Günü Yenimahalle'de açacak.

Edirne Belediyesi projelerini Ankara'da anlattı!

Edirne Belediyesi'nin TCDB konusunda yaptığı Uygulama çalışmalarını aktarmak üzere, Edirne Belediyesi Meclis Üyesi Nahide Demir ve Belediye görevlisi Ayten Sünetçiler, Ankara'da Deneyim Paylaşım Atölyesi toplantısına katıldılar.

Adese AVM Ankara'da yeni mağaza kiraladı!

Adese Alışveriş Merkezleri A.Ş., Yenimahalle Ankara'da ilerleyen bir tarihte açılmak üzere 500 mt2 toplam alana sahip mağaza kiraladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklama...

Ankara'da mania hattı sorunu kentsel dönüşümü engelliyor!

Başkent Ankara'da kentsel dönüşüm çalışmalarının yanı sıra lüks konut inşaatlarının da yapımı tüm hızıyla sürüyor. İnşaat sektörünün canlı olduğu Çankaya, Yenimahalle ve Etimesgut'taki mânia sorunu müteahhitleri sıkıntıya sokuyor.

Ankara'da yatırım için en ideal bölgeler!

Emlak fiyatlarındaki yükselişten Ankara da nasibini aldı. Markalı konut projeleriyle incek ve Oran uçtu. Etimesgut, Çankaya, Yenimahalle ise 5 yılda yüzde 60'tan fazla prim yaptı...

yenimahalle Ankara\'da uygulama imar planı değişikliği Haberi

yenimahalle Ankara\'da uygulama imar planı değişikliği

Ankara'daki uygulama imar planı değişikliği İmar ve Şehircilik Müdürlüğü panosuna asıldı.


Detaylı bilgi için