08 / 05 / 2024

yenimahalle arsa tahsis şubesi

yenimahalle arsa tahsis şubesi

Yenimahalle Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından, imar planı kapsamında kalan 21 mahalledeki hak sahibi olup tapu almayan gecekondu sahipleri için Resmi Gazete'de ilan yayımlandı...

Nüve inşaat ne demek?

TOKİ arsa başvurusu şartları arasında "Tahsis edilen müstakil arsalar üzerine; arsa tahsis tarihinden itibaren ilk yıl içerisinde konut inşaatına başlanması, 2 yılda nüve kısmının tamamlanması" ifadesinin yer almasıyla nüve inşaat ne demek? sorusu da sıkça aratılır oldu. Peki Nüve inşaat ne demek?

Arsa alacaklara büyük fırsat! Ankara Yenimahalle'de 2 arsa satılıyor!  

Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, Susuz Mahallesi'nde yer alan 10 bin 153 ve 12 bin 386 metrekare büyüklükteki 2 arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara Yenimahalle'de 19.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Satış Memurlığı, Ankara Yenimahalle, İvedik Köy Mahallesi'nde yer alan arsa 19 milyon 468 bin 90 TL bedelle satışa çıkarıldı.

13 şehir hastanesinde ruhsat süreci tamamlanmadan inşaat başladı iddiası!

Sayıştay raporlarına göre Türkiye’nin farklı şehirlerinde yer alan 13 şehir hastanesinde arsa tahsis ve ruhsat süreçleri bitirilmeden yapım işine start verildi. Buna rağmen tamamlanamayan hastaneler için “süre uzatımı ödemesi” de gerçekleştirildi.

Ofis Karat Bakırköy'ün kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin (Ofis Karat Bakırköy) kesin kabulü yapıldı ve Kesin Kabul Tutanağı 22 Eylül tarihinde onaylandı. 

Memiş Kütükcü: Bedelsiz arsa tahsisi uygulaması ticarete can suyu olacak!

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, OSB'lerde arsa tahsis uygulamasının ticaret açısından can suyu niteliğinde olacağını dile getirdi.

Togo'ya büyükelçilik konutu için arsa tahsis edildi!

Togolu mevkidaşı Dussey'le ortak basın toplantısı düzenleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Togo'ya büyükelçilik konutu inşa edilmesi için arsa tahsis edileceğini dile getirdi.

Çorum'da Milli Eğitim'e arsa tahsis edildi!

Çorum İl Genel Meclisi üyeleri, İl Özel İdaresi'ne bağlı arsayı okul inşaatı için arsa tahsis etti.

Ofis Karat Bakırköy'ün geçici kabulü onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin (Ofis Karat Bakırköy) geçici kabulü onaylandı. 

Eskişehir OSB'de yatırımcıya 1 günde arsa tahsisi!

Son 4 yılda 93 yeni yatırımcıya 1,8 milyon metrekare arsa tahsis ettiklerini vurgulayan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, "Yatırımcılara bir gün içinde 10 bin metrekareden 300 bin metrekareye kadar arsayı, altyapısı hazır bir şekilde hemen teslim ediyoruz" dedi.

Kazakistan-Özbekistan sınırında Orta Asya Uluslararası Ticaret Merkezi inşa edilecek!

Kazakistan-Özbekistan sınırında kurulması planlanan Uluslararası Ticaret Merkezi için arsa tahsis işlemleri yapıldı. 

Adana Ceyhan OSB'de 13 firmaya arsa tahsis edildi!

Adana Ceyhan'daki Organize Sanayi Bölgesi’nde (COSB) yatırım için arsa tahsis edilen firma sayısı 13 oldu. 

Uludağ Üniversitesi'nde usulsüz arsa tahsisi iddiası!

2019 yılı Sayıştay raporlarının yayınlanması ile birlikte pek çok kamu kurumunda yaşanan usulsüzlükler tespit edildi, Bursa Uludağ Üniversitesi’nde bir şirkete usulsüz arsa tahsis edildiği belirlendi.

yenimahalle arsa tahsis şubesi Haberi

yenimahalle arsa tahsis şubesi


Yenimahalle Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden:


Yenimahalle Belediyesi sınırları içerisinde Mülkiyeti Belediyemize ait Güventepe Mahallesi, Güzelyaka Mahallesi, Anadolu Mahallesi, Avcılar Mahallesi, Çiğdemtepe Mahallesi, Şehit Kubilay Mahallesi. Kaletepe Mahallesi, Kayalar Mahallesi, Aşağı Yahyalar Mahallesi, Yukarı Yahyalar Mahallesi, Serhat (Güneşevler) Mahallesi, İvedik Mahallesi, Burç Mahallesi, Barıştepe Mahallesi, Pamuklar Mahallesi, Macun Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Varlık Mahallesi, Çamlıca Mahallesi, Ergazi Mahallesi ve Demetevler 2. Etap Islah imar planı kapsamında kalan Mahalleler ve Belediyemiz sınırları içerisinde kalan diğer mahallelerde bulunan 2981 saylı Yasadan faydalanabilecek Gecekondu sahiplerinin muhtelif ada ve parsel üzerinde bulunan gecekonduları ile ilgili olarak 31.05.2015 tarihinde yürürlükten kaldırılacak olan 2981 sayılı Yasa kapsamında hak sahiplilikleri koşullarını sağlamaları halinde taraflarına tapu işlemi yapılabileceği;

Bu itibarla Söz konusu mahallelerde bulunan ve 2981 sayılı...