23 / 07 / 2024

yenimahalle ihalesi oturum sonucu

yenimahalle ihalesi oturum sonucu

Başkent Ankara Yenimahalle İstasyon Mahallesi'nde yer alan 124 bin 475,80 metrekare arsayı Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı satışa çıkarıyor. Arsa ihalesinin ilk oturumu yarın yapılacak.

Yenimahalle Belediyesi sanayi ve ticaret imarlı 2 arsa satacak!

Ankara İli Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle Ergazi ve Macun'da yer alan imarlı arsalar için satış ihalesi düzenliyor.

Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Ankara Yenimahalle Hükümet Konağı bugün ihaleye çıkıyor!

Ankara ili Yenimahalle Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Ankara Yenimahalle Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Ankara ili Yenimahalle Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 147:30'da yapılacak.

TOKİ'den Ankara Yenimahalle'ye hükümet konağı!

Ankara ili Yenimahalle Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 15 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Sivas 746 konut ihalesi bugün!

Sivas İli Merkez İlçesi Yenimahalle 3.etap 746 Konut 1'er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Sivas 746 konut ihalesi 2 Kasım'da!

Sivas İli Merkez İlçesi Yenimahalle 3.etap 746 Konut 1'er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 2 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Sivas 427 konut ihalesi yarın!

Sivas İli, Merkez İlçesi Yenimahalle 2.Etap 427 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Sivas Yenimahalle 427 konut ihalesi 27 Şubat'ta!

Sivas Merkez İlçesi Yenimahalle 2.Etap 427 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Yenimahalle 479 konut ihalesi 7 Ocak'ta!

TOKİ'nin Ankara İli Yenimahalle İlçesi Yakacık Mahallesi 479 Adet Konut, 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Ocak'ta...

Türk Kızılayı Ankara Yenimahalle'de bina inşaatı ihale edecek!

Türki Kızılayı Genel Müdürlüğü Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Gazi Mahallesi'nde bina inşaatı yapım ihalesi düzenliyor. 

Erzincan Yenimahalle'deki arsa 3.9 milyon TL'ye yeniden satışta!

Erzincan Belediyesi, Yenimahalle'deki 2 bin 15 metrekare büyüklüğündeki arsayı yeniden satışa çıkarıyor. Satış ihalesi 6 Kasım'da gerçekleşecek..

TİGEM Ankara Yenimahalle kiralık dükkan ihalesi iptal edildi!

22 Ağustos'ta yapılacak TİGEM Ankara Yenimahalle kiralık dükkan ihalesi iptal edildi. İptal duyurusu bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

yenimahalle ihalesi oturum sonucu Haberi

yenimahalle ihalesi oturum sonucu

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Oraklığı Başkent Ankara Yenimahalle'de arsa satışı karşılığı gelişr paylaşımı işi ile arsa satacak. 


Emlak Konut Ankara Yenimahalle arsa ihalesinin ilk oturumu yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.


Merkez iş alanı ve park alanları olarak belirtilen arsanın büyüklüğü 124 bin 475,80 metrekare. Emsalinin 4,50 olarak belirlendiği gayrimenkulde emsale esas inşaat alanı 560 bin 141,10 metrekare.


Kapalı zarf teklif alma ve pazarlık, açık artırma usulü ile yapılacak olan ihale iki oturumda tamamlanacak. Arsa, Başkent Ankara Yenimahalle İstasyon Mahallesi'nde yer alıyor.


Gayrimenkul, Ankamall AVM, Atatürk Kültür Merkezi, 19 Mayıs Stadyumu, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gazi Üniversitesi yerleşkesine çok yakın bir konumda bulunuyor.



İlanı görüntülemek için