03 / 05 / 2024

Yenimahalle İlkyerleşim

Yenimahalle İlkyerleşim

Ankara Yenimahalle İlçesi İlkyerleşim Mahallesi'nde 14616 ada 2 ve 14617 ada 1, 2 parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği, askıya çıktı. Kara bugün resmi gazetede yayınlandı.

Ankara Yeni Boyut Konutları sakinleri tapularını aldı!

Ankara Yenimahalle İlkyerleşim Mahallesi’nde yer alan Yeni Boyut Konutları sakinleri tapularına kavuştu.

Yenimahalle Yamaçevler'de dönüşüm başladı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın üzerinde hassasiyetle durduğu Yamaçevler gecekondu bölgesinin Bakanlar Kurulu kararıyla kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesiyle bölgede çalışmalara hız verildi.

Ankara Yenimahalle'de kentsel dönüşüm kararı!

Ankara İli, Yenimahalle İlçesinde Bulunan Bazı Alanların Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı İlan Edilmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ankara Yenimahalle'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Ankara'nın Yenimahalle ilçesine bağlı bazı alanlar, kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi.

Ankara Yenimahalle ve Keçiören'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara'nın Yenimahalle ve Keçiören ilçelerinde bulunan bazı alanlar Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Yenimahalle Muhtar Ahmet Ali Şimşek Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yenimahalle Belediyesi tarafından yapılan hizmet alanları bir bir açılmaya devam ediyor. Ergenekon Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Muhtar Ahmet Ali Şimşek Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenlerle hizmete açıldı.

Ankara İlkyerleşim Mahallesi'nde imar planı değişikliği!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, tarafından Ankara İlkyerleşim Mahallesi'nde yapılan parselasyon planı onaylandı. İlan bugün Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ardahan Merkez Yenimahalle kentsel dönüşümünde son durum!

Ardahan Belediyesi Yalnızçam Salonunda düzenlenen Ardahan Merkez Yenimahalle 1. etap kentsel dönüşüm ve gelişim projesi Belediye Başkanı Faruk Köksoy’un katılımlıya hak sahipleriyle paylaşıldı.

Yenimahalle Atakent Nevi Konutları iletişim!

Daire büyüklüklerinin 167 metrekareden başladığı proje toplam 96 adet daireden meydana geliyor. Yenimahalle Atakent Nevi Konutları iletişim bilgilerine göre 0312 479 22 82 olarak belirlendi.

Ankara Yenimahalle İlkyerleşim'de imar planı askıya çıktı!

Ankara Yenimahalle İlçesi İlkyerleşim Mahallesi'nde 14616 ada 2 ve 14617 ada 1, 2 parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği, askıya çıktı. Kara bugün resmi gazetede yayınlandı.

Fethi Yaşar, Yenimahalle'de inşaatı süren yatırımları denetledi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Belediyesi’nin inşaatı devam eden yatırımlarını denetledi. Yaşar, Biz Yenimahalle’yi Ankara’nın en gözde yerleşim yerlerinden biri yapmaya kararlıyız," dedi.

Moment Beştepe Yenimahalle iletişim!

Toplam 330 tane home ofis ve 22 tane dükkanın bulunduğu proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Moment Beştepe Yenimahalle iletişim bilgilerine göre telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi.

Yenimahalle Moment Beştepe iletişim!

Yenimahalle Moment Beştepe iletişim için 444 74 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2 blok halinde hayata geçirilecek projede ofislerin büyüklükleri 70 ile 198 metrekare arasında değişiyor.

Yenimahalle İlkyerleşim Haberi

Yenimahalle İlkyerleşim

Yenimahalle Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden:


İlkyerleşim Mahallesi 14616 ada 2 ve 14617 ada 1, 2 parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği, Belediyemiz imar ve Şehircilik Müdürlüğü panosuna asılmıştır.

İlgililere ilanen...