27 / 04 / 2024

yenimahalle yukarı Yahyalar kentsel dönüşüm

yenimahalle yukarı Yahyalar kentsel dönüşüm

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Ankara'nın Yenimahalle ilçesine bağlı bazı alanlar, kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi.

Ankara Yenimahalle'de 8.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Aşağı Yahyalar Mahallesi'nde bulunan Ticari Rekreasyon Alanını satışa çıkardı. İhalesi 15 Aralık'ta gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 470 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Yenimahalle'de 4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Aşağı Yahyalar ve Yakacık'ta bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 4 milyon 25 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden 2 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Aşağı Yahyalar ve Alacaatlı'da bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 2 milyon 59 bin 50 TL olarak belirlendi.

Yenimahalle Susuz ve Aşağıyahyalar'da imar planı değişikliği!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle Susuz ve Aşağı Yahyalar mevkiinde belirlenen parsellerin parselasyon planı askıya çıktı. Askı ilanı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Ankara Yenimahalle ve Etimesgut'ta 23.2 milyon TL'ye satılık 3 adet arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yenimahalle Susuz ve Etimesgut Yukarıyurtçu'da toplam 23 milyon 223 bin TL'ye üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların ihalesi 23 Ekim 2014 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Yenimahalle'de icradan 7 milyon 325 bin TL'ye satılık gecekondu!

Yenimahalle, Aşağı Yahyalar Mahallesi'nde yer alan gecekondu Ankara 22. İcra Müdürlüğü tarafından 7 milyon 325 bin 86,50 TL'ye satılıyor. İhalesi, 9 Eylül saat 09:30'da yapılacak.

Yenimahalle'de bir günde üç açılış yapıldı!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, Aşağı Yahyalar Mahallesi’nde pazar yeri, zabıta noktası ve park açılışı gerçekleştirdi. Başkan Fethi Yaşar, Yahyalar’ın imar değişikliğinin ardından daha yaşanılır bir yer haline geldiğini ifade etti...

Yenimahalle 'de parselasyon planı değişikliği yapılacak!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Ankara İli, Yenimahalle İlçesi 'nde parselasyon planı değişikliği yapacak. 84336 nolu parselasyon planı Yenimahalle Belediyesi ilan panosuna asıldı...

Ankara Yenimahalle 'de parselasyon planı değişikliği yapılacak!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Ankara Yenimahalle ilçesi Yuva Mahallesi 'ndeki parselasyon planı değişikliğini ilan panosuna astı, detaylar haberimizin içindeki ekte yer alıyor.

Ankara Yenimahalle 'de parselasyon planı değişikliği yapılacak!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Ankara Ergazi Mahallesi 'nde gerçekleştirilecek olan parselasyon planı değişikliğini ilan panosuna astı. Detaylar haberimizin içindeki ekte yer alıyor.

Ankara Yenimahalle'de uygulama imar planı değişikliği yapılacak!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Varlık Mahallesi sınırları içerisinde bulunan alanda uygulama imar planı değişikliği yapılacak, detaylar haberimizin içinde bulunan ekte yer alıyor.

Ankara Yenimahalle 'de uygulama imar planı değişikliği yapılacak!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Ankara İli Yenimahalle ve Alacaatlı Mahallesi 'nde uygulama imar planı değişikliği yapacak, değişiklik ile ilgili detaylar haberimizdeki ekte yer alıyor...

Ankara Yenimahalle'de parselasyon planı değişikliği yapılacak!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Ankara Yenimahalle'de Ergazi Mahallesi; 61003 ada 2 ve 3 parseller ve 61011 ada 2 nolu parsellerde parselasyon planı değişikliği yapacak...

yenimahalle yukarı Yahyalar kentsel dönüşüm Haberi

yenimahalle yukarı Yahyalar kentsel dönüşüm

Ankara'nın Yenimahalle ilçesine bağlı bazı alanlar, kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi.


Bakanlar Kurulunun kentsel dönüşüm ile riskli alan ilanına ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.


Buna göre, Yenimahalle ilçesine bağlı Yukarı Yahyalar, Çiğdemtepe ve Avcılar mahalleleri sınırları içinde kalan bazı belirli, alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi.


Söz konusu alanlarda yer alan harca esas değer üzerinden belediyelere devredilen Hazineye ait taşınmazlar, kentsel dönüşüm ve gelişim amacına yönelik imar planı ve uygulaması yapılmadan satılamayacak.


Riskli alan kararı

İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı Fatih Sultan Mehmet Mahallesi sınırları içinde kalan bazı alanlar ise riskli alan ilan...