29 / 04 / 2024

yenişehir 2014 projeleri

yenişehir 2014 projeleri

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'de yapım çalışmalan süren arıtma tesisi, meslek lisesi, kültür merkezi ve düğün salonu inşaatlarını inceledi. Şahin "Geleceğin kenti Yenişehir olacak" dedi

Yenişehir Yaşlı Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Yenişehir Belediyesinin en önemli projeleri arasında yer alan yaşlı yaşam merkezinin inşaatı tamamlanıyor.

Yenişehir Belediyesi Bilim Sanat Merkezi tamamlandı!

Yenişehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Bilim Sanat Merkezi inşaatı tamamlandı. Çevre düzenlemesine geçilen merkez önümüzdeki günlerde eğitim öğretim’e hazır hale getirilecek.

Mersin Yenişehir Bilim ve Sanat Merkezi'nde sona gelindi!

Yenişehir Belediye’sinin önemli projeleri arasında yer alan Bilim Sanat Merkezi inşaat çalışmasında sona yaklaşıldı.

Yenişehir-Bilecik yolunda çalışmalar başladı!

Yenişehir ile Bilecik arasında 30 kilometrelik yol için 2014 yılında yapılan ihaleye itiraz edilmesiyle yarım kalan çalışmalar, hukuki sürecin tamamlanmasıyla yeniden başladı.

Yenişehir'in çehresi değişiyor!

Merkeze sonradan bağlanan 10 ilçede altyapıdan ulaşıma, tarihi mirastan çevreye kadar her alanda yatırım hamlesi başlatan Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesinde de yaklaşık 50 milyon TL'ye mal olan projeleri hizmete açtı.

Yenişehir'in yeni huzurevi Nisan'da açılacak!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'e yapılan huzurevinin önümüzdeki ay hizmete açılacağını söyledi. Şahin, "52 oda ve 104 yatak kapasiteli yaşlı barınma evimizin inşaatı TOKİ tarafından yapıldı." dedi.

Yenişehir Belediyesi kaçak yapıların yıkım işlemini başlattı!

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, Yenişehir'de kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceklerini belirterek, kaçak yapıların yıkım işlemini başlattıklarını bildirdi.

Yenişehir Voyvoda Camii restore ediliyor!

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde bulunan tarihi camiiler Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore ediliyor. Yenişehir’deki en eski camilerinden biri olarak bilinen Voyvoda (Çınarlı) Camii Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore ediliyor..

Yenişehir'e 4.5 milyon TL'ye sulama göleti inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir ilçesinde çiftçilere verdiği gölet sözünü tuttu. Yenişehir ilçesine bağlı Terziler köyüne BUSKİ tarafından yapılacak sulama göleti 4,5 milyon TL’ye mal olacak.

Bursa Yenişehir TSE Otomotiv Test Merkezi için acele kamulaştırma!

Bursa Yenişehir İlçesinde tesis edilecek Yenişehir TSE Otomotiv Test Merkezi'nin yapımı amacıyla, proje güzergahına isabet eden alanlarda Türk Standartları Enstitüsü tarafından acele kamulaştırma yapılacak...

Yenişehir Pazaryeri'nin kader değişecek!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Yenişehir Pazaryeri’ne inşa edilmesi planlanan yeni hizmet binasının bölgenin kalkınarak gelişmesine katkı koyacağını söyledi. Konak Belediyesi’nin yeni hizmet binasıyla ilgili öneriler geldi.

Şanlıurfa Yenişehir'de 15 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Merkez İlçesi Yenişehir Mahallesi'ndeki 5 bin metrekare büyüklüğündeki boş arsayı 15 milyon TL + KDV muhammen bedel ile satışa çıkardı. İşte Şanlıurfa'daki o arsa satışı ihalesinin detayları...

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Dini Yüksek İhtisas Merkezi ihalesi bugün!

Toplu Konut idaresi Başkanlığınca Diyarbakır Yenişehir Dini Yüksek İhtisas Merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek. ihale saat 14:30'da yapılacak.

yenişehir 2014 projeleri Haberi

yenişehir 2014 projeleri


AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'de yapım çalışmalan süren arıtma tesisi, meslek lisesi, kültür merkezi ve düğün salonu inşaatlarını inceledi. Yenişehir'in geleceğin şehri olması için çalıştıklarını vurgulayan Şahin, "Şehirler artık yetiştirdiği biberle, et ve süt ürünleriyle değil, yaşadığı çevreyle anılacak. Geleceğin şehri Yenişehir'de atık sular, arıtılarak doğaya bırakılsın diye antma tesisi inşa ediyoruz" dedi. Şehirde ne varsa köyde de olacağını belirten Şahin, Yenişehir ile Orhangazi arasındaki yolda düzenleme yapılacağını ve bu güzergâhta projelendirme çalışmalarının sürdüğünü söyledi. İnceleme sırasında muhtarların sorunlarını da dinleyen Şahin, sulu tarım yatırımlarının artmasıyla ürünlerde verim ve kalitenin yükseldiğine dikkat çekerek, "İşlenmiş tarım ürünlerine geçişle birlikte çiftçimizin kazancı daha da artacak" dedi. 


Yeni...