06 / 05 / 2024

Yenişehir ağaç sayısı

Yenişehir ağaç sayısı

Yenişehir'de kaç ağaç yer alacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 167 milyon metrekare imar parseline sahip Yeni Şehir projesinin yüzde 42'si yeşil alanlardan meydana gelecek.

ABD'de yeni konut sayısı yüzde 14,7 düştü! İnşaat izni sekiz ayın en dip seviyesinde!

ABD'de yapım aşamasına yeni başlanan konut sayısı, mart ayında yüzde 14,7 düşüşle, 1 milyon 321 bine geriledi.

Migros, Eylül'de 35 yeni mağaza açtı! Mağaza sayısı 3 bin 205, satış alanı 1 milyon 897 bin metrekare oldu! 

Migros tarafından, Eylül ayında açılan yeni mağaza sayısını ve mağazaların formatlarını tek tek açıklandı. İşte detaylar...

Ekrem İmamoğlu olası bir depremde İstanbul’da ağır hasar alacak bina sayısını açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olası büyük depremde İstanbul'da ağır hasar alması mümkün olan olası bina sayısının yaklaşık olarak 90 bin olduğunu söyledi.

İmamoğlu duyurdu! İşte İstanbul’daki hasarlı ve ağır hasarlı bina sayısı!

Asrın deprem felaketini yaşayan Türkiye’de, büyük sarsıntının ardından en çok merak edilen şehir İstanbul için de ürküten bir uyarı geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, şehirde yıkılma tehlikesi bulunan bina sayısını açıkladı.

Yeni Levent'te konut sayısı değişti! Emlak Konut GYO o rakamı açıkladı!

Emlak Konut GYO güvencesi ve DAP Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Yeni Levent projesinde konut sayısı değişti. İşte Yeni Levent projesi ile ilgili o son dakika açıklaması...

Yeni Levent'te konut sayısı değişti! 

Yeni Levent projesi kapsamında, Levent 1 Etap ve 2. Etap birleştirilerek yapı ruhsatı revize edildi ve Tadilat Yapı Ruhsatı alındı. Daha önce 448 adet olan konut sayısı 431 konut ve 20 ticari ünite olarak yenilendi. 527 adet konut ve 32 adet ticari ünite için de Yeni Yapı Ruhsatları alındı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Son 9 yılda açılan stadyum sayısı TBMM'de!

Son dokuz yılda yapılan ve yeni isimlerle açılan stadyum sayısı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kayan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

32 şehir hastanesiyle yatak sayısı 44 bin 409’a çıkacak!

Dünyanın model aldığı şehir hastaneleri rekora koşuyor. Yapımı devam eden 32 şehir hastanesiyle yatak sayısının 44 bin 409’a çıkması planlanıyor.

Bursa Yenişehir'e yeni sanayi sitesi!

Bursa Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Küçük Sanayi Sitesi inşaatını ziyaret etti. Yenişehir Küçük Sanayi Sitesi, taşınması planlanan 135 sanayi sitesi arasında yer alıyor.

İzmir Kuzeyşehir projesinde konut sayısı 650'ye çıktı!

Yücesoy Mühendislik tarafından İzmir Menemen'de inşa edilen İzmir Kuzeyşehir projesinde konut sayısına 250 konut ilave edildi. Projede yatırım bedeli de 120 milyon TL'den 200 milyon TL'ye yükseldi.

Bursa Yenişehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde çalışmalara başlandı!

Bursa Yenişehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi için çalışmalara başlandı. AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamil, konutla ilgili açıklama yaptı.

Bursa Yenişehir'de cephe düzenleme çalışmaları başladı!

Bursa’ya eserleriyle değer katan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile birlikte Yenişehir’de devam eden cephe düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Yenişehir ağaç sayısı Haberi

Yenişehir ağaç sayısı

Yenişehir projesi, 7.5 milyon kişiden meydana gelecek. 453 milyon metrekare alanda kurulacak Yenişehir'de kaç ağaç yer alacak sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 


Yeni Şehir İstanbul projesinde 167 milyon metrekare imar parseli ile 146 milyon metrekare yeşil alan yer alacak. Projede ayrıca 108 milyon metrekare yollara ayrılmış durumda. 


78 milyon metrekare havalimanı alanı olarak belirlenen Yenişehir projesinde 8 şeritli yollar ve batı ile doğuyu birbirine bağlayacak 10 köprü bulunacak. Projenin toplam yatırım bedeli ise 50 milyon dolar. 


Yenişehir'de kaç ağaç yer alacak?

Yenişehir'de kaç ağaç yer alacak sorusunun yanıtı 26 milyon olarak belirlendi. 460 gökdelenin yer alacağı projede teras evler,apartmanlar, villalar bulunuyor. 


Yeni Şehir İstanbul projesinde 210 bin araçlık otopark, turistik alanlar, marinalar, serbest bölge, Osmanlı çarşısı, aş evi, apart otel, kültür merkezi yer alıyor.