27 / 04 / 2024

Yenişehir belediyesi asbest çalışmaları

Yenişehir belediyesi asbest çalışmaları

Mersin'in Yenişehir ilçesinde yıkılacak binalarda tespit edilen asbest söküm işlemleri devam ediyor. Bu çalışmalar dahilinde binalardan 20 ton asbestli malzeme söküldü

Mersin'de asbestli binalarda çalışma başladı!

Mersin Yenişehir Belediyesi, ilçe genelinde asbest olan binalarda söküm çalışmalarına başladı.

Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı! O ile 1315 adet yeni konut geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışması kapsamında harekete geçti. Belediye, kentsel dönüşüm projesinde 3 etapta depreme dayanıklı toplam 1315 konut, 118 ofis ve 148 ticari alan inşa edecek.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı: 128 odalı yeni otel geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Karaseli ilçesine 128 oda kapasiteli otel projesi için harekete geçti. Otelde 72 standart oda ve 56 suit oda ile toplam 128 oda yer alacak.

Ehliyeti olanlara müjde! Muğla Büyükşehir Belediyesi KPSS şartsız şoför alımı yapacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi yayımladığı ilanla 39 yeni personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Personelleri çeşitli kadrolarda istihdam edileceği ve farklı ilçelerde görevlendireceğini öğrenildi.

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır, Yenişehir, Dokuzçeltik Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı.

Arsa almak isteyenlere taksit müjdesi! Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle 2 adet arsa satıyor! 

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle KDV'den muaf arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 29 milyon 746 bin 220 TL olarak belirlendi.

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi 3 taksitle arsa satıyor! 36 milyon TL'ye!

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, Diyarbakır ili, Yenişehir ilçesi, Şilbe Mahallesi, 667 parselde yer alan arsayı 3 taksitle 36 milyon TL'ye satıyor...

Başakşehir Belediyesi, Kanal İstanbul güzargahından arsa alacak iddiası!

Başakşehir Belediyesi'nin, Kanal İstanbul projesinin çevresinde inşa edilecek Yenişehir’in sınırları içinde toplam 27 bin metrekarelik arsa satın alacağı ileri sürüldü. Kentsel dönüşümde kullanılmak için alınacağı ifade edilen arazilerin değeri takdir komisyonunca tespit edilecek.

Yenişehir'de yapı kullanma izni olmayan binalar mühürlenecek!

Mersin Yenişehir Belediyesi, kent geneline yapı kullanma izni olmayan binaların mühürleneceği konusunda sakinlerine uyarıda bulundu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Yamanlar Dağı'ndaki tesis için yeni teklif!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yamanlar Dağı’nda sanatoryum olarak kullanılan sonrasında kaderine terkedilen tesis için yeniden teklifte bulundu. 

Bursa Yenişehir Belediyesi'nce alınan taşınmaz mal satışı kararı mecliste!

Bursa Yenişehir Belediyesi'nce alınan bir taşınmaz mal satışı kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erozan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Yenişehir belediyesi asbest çalışmaları Haberi

Yenişehir belediyesi asbest çalışmaları

Mersin'e bağlı Yenişehir ilçesinde yıkılması planlanan binalardan kansere neden olabilen asbest sökümleri bitti. Milliyet'te yer alan habere göre; asbestli olduğu laboratuvar incelemelerinde belirlenen 20 ton malzeme, prosedürlere uygun bir şekilde söküldükten sonra paketlenerek, bertaraf edilmek üzere lisanslı araçla Ankara’ya gönderildi.

Yenişehir ilçesine bağlı Akkent Mahallesi'nde yıllardır atıl durumda olan ve yıkılması planlanan bir binada geçen günlerde asbestli madde kontrolü yapıldı ve binanın farklı yerlerinden alınan 50 numunenin 19’unda asbest maddesi görüldü. Bunun üzerine, Yenişehir Belediyesi başta akciğer kanseri olmak üzere ciddi solunum hastalıklarına neden olabilen asbest tehlikesine geçit vermedi. Uzman ekipler tarafından yapılan asbest söküm işlemlerini ve tüm süreci yakından takip eden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, "Çevreyi ve insan sağlığını korumak gibi bir görevimiz var ve bu görevi en...