21 / 05 / 2024

yenişehir sümbüllük camii

yenişehir sümbüllük camii

Yenişehir Yenimahalle'de, depreme dayanaklı olmadığı için yıkılan caminin yerine yenisi yapılıyor. Bin 80 metrekarelik arsa üzerine inşa edilen caminin 410 metrekarelik alanı kapsayacağını ve 700 kişilik olacağını belirtti.

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde yeni imzalar: 3. Etap 5. Kısım ve 3. Etap 10. Kısım sözleşmeleri tamam!

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinde adım adım ilerleniyor. Proje kapsamındaki 3. Etap 5. Kısım ve 3. Etap 10. Kısım için imzalar atıldı. İşte ayrıntılar...

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde son dakika: 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için sözleşme imzalandı!

Yenişehir Evleri ismiyle THY- Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilecek olan projede bir son dakika gelişmesi yaşandı. 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için yüklenici ile sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

Ataşehir'de 40 yıllık imar sorunu: İçerenköy sakinleri imar haklarının geri verilmesini istiyor!

Ataşehir İçerenköy'de 40 yıllık imar sorununa mahalle sakinlerinden tepki geldi. İmar Mağdurları Platformu adı altında toplanan mahalleliler, imar haklarının ellerinden alındığını iddia etti ve taleplerini sıraladı. İşte mağdurların o açıklaması...

Emlak Konut GYO - THY Yenişehir Evleri 2. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy'de hayata geçireceği Yenişehir Evleri 2. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı...

Temmuz ayında işsizlik sayısı yıllık bazda 542 bin arttı!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) verilerine göre kayıtlı işsiz sayısı Temmuz ayında aylık 29 bin kişi azalırken, yıllık bazda 542 bin kişi artış gösterdi. Kayıtlı işsiz sayısı bir önceki yılın aynı dönemine göre ise yüzde 18,1 oranında arttı.

Yıllık 800 bin yeni konut talebine rağmen karşılık konut üretimi 550 binlerde!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Türkiye'de yıllık ortalama yeni konut talebi 800 bin adede yaklaşırken, son dönemlerde arz sayısı 550 binlerde seyrediyor.

Yenişehir Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenişehir Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Husam Tamım M. Aladnanı tarafından kuruldu.

Mersin Yenişehir'de yıkılacak binalardan 20 ton asbest söküldü!

Mersin'in Yenişehir ilçesinde yıkılacak binalarda tespit edilen asbest söküm işlemleri devam ediyor. Bu çalışmalar dahilinde binalardan 20 ton asbestli malzeme söküldü

Avro Bölgesi'nde yıllık enflasyon aralıkta sıfırın altında!

Avro Bölgesi'nde, yeni tip koronavirüs önlemlerinin devam ettiği aralık ayında yıllık enflasyon yüzde eksi 0,3 olarak belirlendi.

Mersin Yenişehir'de yıkılacak binalar kontrol ediliyor!

Mersin'in Yenişehir ilçesinde yıkım kararı verilen binalar için asbest kontrolü yapılıyor. 

800 yıllık Kaleiçi Çarşısı yeniden canlandırılacak!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 800 yıllık Kaleiçi Çarşısı'nın yeniden canlandırılarak ekonomiye ve turizme daha fazla katkı sağlaması için düzenleme projesine başlandı. 

Başakşehir-Kayaşehir Metro hattı 20 yıllık vadeyle çok daha ucuza yapılabilir!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir-Kayaşehir Metro hattının 20 yıllık vadeyle çok daha ucuza yapılabileceğini söyledi.

Şanlıurfa'daki 800 yıllık Döşeme Camii yeniden açılıyor!

Şanlıurfa'nın simgesi haline gelen Balıklıgöl Yerleşkesi'nde yer alan, zeminindeki kayma ve su sızıntısı sonucunda 5 yıl boyunca kapalı halde bulunan 800 yıllık Döşeme Camii restore edildi. Zemini sağlamlaştırılan caminin Ramazan ayında ibadete açılması planlanıyor.

yenişehir sümbüllük camii Haberi

yenişehir sümbüllük camii

Sümbüllük Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Kadir Titis, bin 80 metrekarelik arsa üzerine inşa edilen caminin 410 metrekarelik alanı kapsayacağını ve 700 kişilik olacağını belirtti. Vatandaşlardan toplanan bağışlarla yapımı sürdürülen caminin 1 yıl soma ibadete açılmasının hedeflendiğini anlatan Titis, "Eski cami, depreme dayanıklı olmadığı için yıkılarak yerine yenisinin yapımı için kolları sıvadık. Tüm harcamaları vatandaşların bağışlarından karşüadık. Caminin bitişiğine de Kur'an kursu, çay ocağı ve dernek binası inşa edeceğiz" dedi. 


Olay...