02 / 05 / 2024

Yenişehir tanıtım

Yenişehir tanıtım

7.5 milyonluk nüfusuyla İstanbul'dan sonraki en büyük şehir olacak olan Yenişehir'de gökdelenler, apartmanlar ve teras evler ile villalar yer alacak. Projede toplam 460 gökdelen yer alacak.

Otokar, 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi

Otokar, üretimine başladığı alternatif yakıtlı ve otonom sürüşe sahip olan 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi. Otokar, elektrikli yeni modeller e-Kent ve e-Territo'nun yanı sıra otonom sürüşe sahip e-Centro'nun tanıtımını yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Google Pixel Fold Tanıtımı: Katlanabilir Telefon Dünyasına Yeni Bir Soluk Geliyor!

Google'ın merakla beklenen yeni katlanabilir telefonu Google Pixel Fold yakında tanıtılacak. Google tarafından yapılan duyuruya göre, cihazın tanıtımı 10 Mayıs'ta gerçekleştirilecek ve ön sipariş süreci hemen ardından başlayacak. 

Google Pixel 7a'nın tanıtımına günler kala görüntüleri sızdı!

Google'ın uygun fiyatlı yeni telefonu Pixel 7a'nın resmi tanıtımı yaklaşıyor ve cihaz hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Son olarak, Pixel 7a'nın kutu açılış görüntüleri internete sızdırıldı.

Türk fındığı için tanıtım atağı! Hedefte 15 yeni ülke var!

Dünyada kalitesiyle birinci sırada yer alan Türk fındığı için yeni bir tanıtım atağının startı verildi. Buna göre, hazırlanan  Giresun Ticaret Borsasınca hazırlanan Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) projesi kapsamında hedef pazarlar arasına 15 yeni ülkeyi dahil etme

iPhone 14’ün tanıtımına saatler kaldı. İşte sızdırılan bilgiler ve fiyatı

Teknoloji ve telefon devi Apple’ın merakla beklenen iPhone 14 serisinin ve yeni ürünlerinin tanıtımına saatler kaldı. Peki sızdırılan bilgilere göre iPhone’nin özellikleri neler. İşte yanıtı!

KİPTAŞ Mihmandar projesinin tanıtımı yapıldı! Nevşehir'e KİPTAŞ imzası!

KİPTAŞ Mihmandar projesinin tanıtımı yapıldı. İşte KİPTAŞ Mihmandar projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

iPhone 13 tanıtımı yeni yapılan Galaxy S22'yi ardında bıraktı!

Teknoloji şirketleri arasında yıldızı parlayan Samsung ve Apple karşı karşıya geldi. Samsung'un yeni tanıtımını gerçekleştirdiği Galaxy S22 serisi iPhone 13'ün gerisinde mi kaldı? İşte konuya dair o gelişmeler...

BESA Grup BO Viera projesinin tanıtımını yaptı!

BESA Grup The BO Viera projesinin tanıtımı için yeni açılan Zorlu Center'daki ofisinde yaza merhaba partisi ile yaptı. Bodrum Küçükbük Koyu'nda hayata geçirilen projenin ilk etabının 2019 yılı sonunda teslimi planlanıyor. 

Yücesoy Statü'nün tanıtım ofisi açıldı!

Yücesoy Mühendislik’in Ulukent’teki yeni projesi Yücesoy Statü'nün tanıtım ofisi açıldı.

Kayseri Palas Gençlik Merkezi'nin tanıtımı gerçekleşti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıoğlan ilçesine bağlı Palas Mahallesi’nde hayata geçirdiği Palas Kadın ve Gençlik Merkezi’nin tanıtımı gerçekleşti.

İMO Eskişehir Şubesi ürün tanıtım seminerleri düzenliyor!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi; üyelerini eğitmek, bilgilendirmek ve inşaat sektöründeki gelişmelerden haberdar etmek amacıyla düzenlediği eğitimler, ürün tanıtım seminerleri ve teknik geziler devam ediyor.

Babacan Premium’un yeni kampanyası tanıtıldı!

Babacan Premium’un reklam yüzleri Pascal Nouma ve Kadir Çöpdemir, projenin günde 99 TL’den başlayan sabit taksitlerle ev sahibi olma imkanı veren yeni kampanyasının tanıtım toplantısında bir araya geldi.

Antalya Kent Müzesi Projesi'nin halka tanıtımı gerçekleşti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kent merkezinde 140 bin metrekare alanda kurulacak Antalya Kent Müzesi proje tanıtım toplantısında proje kapsamında yıkılacak Atatürk Stadyumu'nun park olarak düzenleneceğini belirtti.

Yenişehir tanıtım Haberi

Yenişehir tanıtım

453 milyon metrekare alanda kurulacak olan Yenişehir'de kaç gökdelen olacak sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 7.5 milyonluk nüfusuyla İstanbul'dan sonraki en büyük şehir olacak Yenişehir'in maliyeti Kanal İstanbul'la birlikte  köprü ve havalimanları gibi yatırımlar da hesaba katıldığında 50 milyar dolar olacağı tahmin ediliyor. 


40-45 kilometre uzunluğundaki Kanal İstanbul'un da içinde yer aldığı Yenişehir projesinde 78 milyon metrekarelik havaalanı bulunacak. 146 milyon metrekaresi yeşil alandan oluşacak projede 108 milyon metrekare ise yollar yer alacak. 


10 köprüden meydana gelecek projede marinalar,  sergi,  konferans gösteri merkezi, müze, serbest bölge, camiler, eğitim merkezi, aş evi, Osmanlı Çarşısı ve Apart otel bulunacak. 


Yenişehir'de kaç gökdelen olacak? 

Yenişehir'de kaç gökdelen olacak sorusunun yanıtı 46 kilometre rakımlı alanda 100'er metre aralıklarla yerleştirilmiş 460 gökdelen yer alacak. Gökdelenlerin yanı sıra 14...