03 / 05 / 2024

Yenişehir test merkezi ve otomobil fabrikası

Yenişehir test merkezi ve otomobil fabrikası

Yenişehir Gündem Gazetesi köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün ki köşe yazısında test merkezi ve otomobil fabrikası alanları hakkındaki konuları ele aldı. İşte Ahmet Emin Yılmaz'ın köşe yazısı;

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir'in detayları belli oldu!

Kanal İstanbul’un çevresine kurulacak Yenişehir’e ilişkin detaylar netleşiyor. Arnavutköy’ü kapsayan birinci etapta tarlalar imara açılacak. Tarlalarda oteller, fuar alanı, teknoloji ve lojistik merkezi kurulacak.

İzmit Yenişehir Kültür ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçireceği kültür merkezinin temelini attı.

İzmit Yenişehir Kültür Merkezi'nin ihalesi 23 Şubat'ta!

İzmit Belediyesi tarafından bir kültür merkezi de Yenişehir Mahallesi’ne inşa edilecek. Projenin ihalesi Şubat ayı içerisinde yapılacak.

Yenişehir Yaşlı Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Yenişehir Belediyesinin en önemli projeleri arasında yer alan yaşlı yaşam merkezinin inşaatı tamamlanıyor.

Bursa Yenişehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde çalışmalara başlandı!

Bursa Yenişehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi için çalışmalara başlandı. AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamil, konutla ilgili açıklama yaptı.

Bursa Yenişehir'e Ağız ve Diş Tedavi Merkezi geliyor!

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl, ilçeye Ağız ve Diş Tedavi Merkezi kurulacağını açıkladı. Kamıl, bu çalışmanın yıl ortalarında tamamlanarak hizmete açılacağını kaydetti.

Başakşehir markalı konutların yeni adresi oldu!

Yenişehir’in merkezi Başakşehir markalı konutların yeni adresi oldu. Milyonluk evlerin satışa çıktığı bölgede metrekare fiyatları 4 bin 500 lirayı buldu.

Çayırova TOSB Otomotiv Test Merkezi açıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova’da 4.500 metre kare kapalı alana sahip Taşıt Araçları Organize Sanayi Bölgesi’nde ki (TOSB) Otomotiv Test Merkezi açılışına katıldı

Yenişehir Belediyesi Bilim Sanat Merkezi tamamlandı!

Yenişehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Bilim Sanat Merkezi inşaatı tamamlandı. Çevre düzenlemesine geçilen merkez önümüzdeki günlerde eğitim öğretim’e hazır hale getirilecek.

Bursa Otomotiv Test Merkezi projesinde sona yaklaşıldı!

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanvekili ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa'nın Yenişehir ilçesinde yapılması planlanan "Otomotiv Test Merkezi Proje"sinde sona yaklaşıldığını belirtti.

Mersin Yenişehir Bilim ve Sanat Merkezi'nde sona gelindi!

Yenişehir Belediye’sinin önemli projeleri arasında yer alan Bilim Sanat Merkezi inşaat çalışmasında sona yaklaşıldı.

Bursa Yenişehir'de arazi fiyatları 5-6 kat arttı!

Projeleriyle son dönemin gözde yatırım merkezi haline gelen Yenişehir, gün geçtikçe değerine değer katıyor. Yenişehir'de arazi fiyatları, açıklanan devlet projeleriyle birlikte 3 yıl içerisinde en az 5-6 kat değer kazandı.

Bursa Yenişehir'e hastane müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenişehir’de düzenlenen iftar yemeği öncesinde tepeden tırnağa yenilenen 35 yıllık Yenişehir Belediyesi Ekmek Fabrikası (YESAŞ) ile yapımı tamamlanan Kültür Merkezi törenle hizmete açıldı.

Yenişehir test merkezi ve otomobil fabrikası Haberi

Yenişehir test merkezi ve otomobil fabrikası

Hani... Her yılbaşında Milli Piyango nun büyük ikramiyesinin kime çıkacağı merakla beklenir ya, Yenişehir'in durumu tam böyle oldu. 

Çünkü... 

Yılbaşında gerçek büyük piyango Yenişehir e çıktı. 

Gerçi... 

Bazı gelişmeler kamuoyuna yansıdı, ama piyangonun hikayesi çok ilginç. Başlangıçta... 

Yenişehir'e dünya standartlarında Otomotiv Test Merkezi yapılması için bir yıl önce başlayan çalışmalar var. Ne var ki. havaalanı karşısındaki merada hem kamulaştırma sorunları çıkıp, hem de test pistinin uzatılmasıyla arazı yetersiz kalınca yakınlarda yeni bir arazi bulundu. 

Konuyu başından beri takip eden AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Hüseyin Şahin ile Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik arazinin tahsisi için Milli Emlak Genel Müdürü Abdullah Kara'ya gittiklerinde sürprizle karşılaştılar. 

Çünkü... 

Milli Emlak Genel Müdürü Kara şunu açıkladı: "Yabancı bir otomobil firması Batı bölgesinde büyük bir otomobil fabrikası...