10 / 05 / 2024

yenitepe istanbul

yenitepe istanbul

Kadıköy'de 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Yenitepe Kadıköy projesi ön satışa sunuldu. Projede metrekare fiyatı 4 bin 400 liradan başlıyor...

Tabanlıoğlu Mimarlık Çukurambar projesi!

Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından hayata geçirilen Fikirtepe’deki Yenitepe Istanbul projesinin 2’nci adasında yıkım çalışmaları başladı. Proje 21 katlı 4 blokta konut, ofis ve ticari alanlar olacak.

Nuhoğlu'ndan Çukurambar'a karma proje!

Fikirtepe’deki Yenitepe Istanbul projesinin 2’nci adasında yıkım çalışmalarına başladıklarını anlatan Ali Nuhoğlu, “Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yürütülen projede 21 katlı 4 blokta konut, ofis ve ticari alanlar olacak.

Yenitepe Kadıköy, Yedi Tepeli İstanbul'un Yenitepe'si!

Anadolu Yakası'nın merkezi Kadıköy'de yükselen Yenitepe Kadıköy evleri Nuhoğlu ve Gülsa İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Yenitepe Kadıköy projesi 21 katlı 4 konut blok halinde yükseliyor.

Concord İstanbul'da yüzde 10 indirim! Son 80 daire!

Kadıköy Fikirtepe'de Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Concord istanbul'da ramazan ayma özel kampanya düzenlendi. "Erken Bayram Fırsatı" olarak adlandırılan kampanyada, son 80 daire için yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor

Fikirtepe Concord İstanbul adres bilgileri!

Toplam inşaat alanı 11 bin 504 metrekare olarak belirlenen Fikirtepe Concord İstanbul adres bilgileri şu şekilde: TEKNİK YAPI PLAZA, Barbaros Mah., Ihlamur Sk. No:2B (Uphill Court) Batı Ataşehir - Istanbul TR 34746...

Concord İstanbul'da son 80 daire için yüzde 10 indirim!

Concord istanbul'da ramazan ayına özel kampanya düzenlendi. "Erken Bayram Fırsatı" olarak adlandırılan kampanyada, son 80 daire için yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor. Projesinin ilk etabında 622 rezidans yer alıyor.

Yenitepe Kadıköy satış ofisini müşterisinin ayağına götürüyor!

İstanbul’un kentsel dönüşüm merkezi Fikirtepe’de yapımı süren Yenitepe Kadıköy projesi, inşaat sektöründe son dönemde uygulanmaya başlanan yeni bir sistem ile satış ofisini müşterisinin ayağına götürüyor.

İstanbul Finans Zirvesi 15-16 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek!

Anadolu Ajansı'nın üst üste ikinci defa global iletişim ortağı olduğu ve bu yıl beşinci kez yapılacak olan İstanbul Finans Zirvesi (Istanbul Finance Summit - IFS), 15-16 Eylül tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Resim İstanbul'da fiyatlar 207 bin TL'den başlıyor!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul projesinde fiyatlar 207 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Resim istanbul 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden meydana geliyor.

İstanbul, turizmde sanatla büyüyecek!

Zorlu Center AVM işbirliği ile hayata geçirilen dans projesi 'Spirit of Istanbul' 7 Ağustos'tan itibaren Zorlu Center PSM’de sahnede.Ahmet Zorlu, "New York ve Londra'dan sonra müzikallerin yeni adresiyiz” dedi.

Yenitepe Kadıköy iletişim!

Tamamı peşin ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanan Yenitepe Kadıköy iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası şöyle: 444 46 16. Proje, Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor...

Yeditepeli İstanbul'un Yenitepesi: Yenitepe Kadıköy!

1,100 adet konuttan meydana gelen Kadıköy Yenitepe Evleri, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlardan oluşuyor. Proje, "Yeditepeli İstanbul'un Yenitepesi" sloganıyla satışa sunuluyor...

Fikirtepe Yenitepe Kadıköy!

Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Fikirtepe Yenitepe Kadıköy, İstanbuk Kadıköy Fikirtepe'de yükseliyor. Projede, yüzde 50 peşinatla 30 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor...

yenitepe istanbul Haberi

yenitepe istanbul

Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İNşaat imzası ile hayata geçirilen Yenitepe Kadıköy projesi, 21 katlı 4 blok olarak yükseliyor. 1.100 adet daireden oluşan proje 200 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlandırılıyor. 


Kadıköy Yenitepe projesi içerisinde fitness merkezi,sauna, vitamin bar, açılır kapanır havuz gibi imkanlar bulunuyor. Projede deniz manzaralı, bahçeli, geniş bahçeli ve yüksek tavanlı daireler yer alıyor.


1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tiplerinin yer aldığı Yenitepe Kadıköy Evleri 30 bin metrekare arsa alanına sahip. Projenin 25 bin 700 metrekaresi peyzaj alanına, 2 bin 500 metrekaresi sosyal tesis alanı olarak tasarlandı. 


"Yedi Tepeli İstanbul'un Yenitepe'si!" sloganıyla ön satışa sunulan projede metrekare birim fiyatı 4 bin 400 TL'den başlıyor. Proje mevcut olan dairelerin alanları 61 metrekare ile 302 metrekare arasında değişiyor.


Telefon: 0 216 576 49...