03 / 05 / 2024

Yenitepe İzmir konum

Yenitepe İzmir konum

Toplam 1.533 daire ile 25 ticari birimden meydana gelen Yenitepe İzmir projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Proje İzmir Alsancak'ta inşa ediliyor. 

İstinye Park İzmire nasıl gidilir? İstinye Park İzmir konum bilgisi!

İstinye Park İzmire nasıl gidilir nasıl gidilir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki İstinye Park İzmire nasıl gidilir? İşte İstinye Park İzmir konum bilgisi...

TOKİ İzmir Yenitepe'de 141 konutu satışa sunuyor!

TOKİ, İzmir'in Karabağlar ilçesi Yenitepe Mahallesi'ndeki İlbank projesinde yer alan 141 konutu 2 Kasım Salı günü satışa sunuyor.

Yenitepe İzmir'de bahçe kullanımlı daireler satışa çıkarıldı! 

İzmir Karabağlar'da Nuhoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Yenitepe İzmir'de, bahçe kullanımlı daireler 280 bin liradan satışa çıkarıldı.

Yenitepe İzmir dükkanları için ön talep toplanıyor!

Nuhoğlu İnşaat tarafından Karabağlar'da hayat geçirilen Yenitepe İzmir'de dükkanlar için ön talep toplanmaya başlandı.

Evora İzmir  Alsancak konum!

Evora İzmir  Alsancak konum bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede 1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otel bulunuyor... 

Folkart Vega İzmir konum!

Folkart Vega İzmir konum bilgileri haberimizde yer alıyor. TAGO Mimarlık tarafından tasarlanan projede teslimlerin 2021 yılında gerçekleştirilmesi öngörülüyor. 

Evora İzmir konum!

Evora İzmir'de 1.090 adet konut yer alıyor. Ön satışların başladığı projede otel ve dükkanlar da yer alacak. Peki proje nerede ve nasıl gidilir? İşte Evora İzmir konum...

Yenitepe İzmir fiyatları 2018!

Yenitepe İzmir fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor.  İzmir’in Uzundere mevkiinde hayata geçirilen proje Nuhoğlu İnşaat, Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat imzasını taşıyor. 

Yenitepe İzmir fiyatları!

1.533 daire ile 25 ticari alanın yer aldığı Yenitepe İzmir fiyatları 223 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. 

Yenitepe İzmir güncel fiyat listesi 2018!

Nuhoğlu İnşaat, Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat imzası ile hayata geçirilen Yenitepe İzmir'de daire fiyatları 223 bin TL'den başlıyor..

Nuhoğlu İnşaat iki ayda 300 milyon liralık konut sattı!

Nuhoğlu İnşaat, son gerçekleştirdiği kampanya ile Ekim ayından bu yana toplam yatırım değeri 2.4 milyar TL olan Yenitepe Kadıköy, Yenitepe İzmir, Marinera Çeşme ve Cubes Ankara projelerinden kısa sürede 300 milyon TL değerinde daire sattı.

Yenitepe İzmir lokasyon bilgileri!

Toplam 1.533 daire ile 25 ticari birimden meydana gelen Yenitepe İzmir projesi Nuhoğlu İnşaat , Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İşte Yenitepe İzmir lokasyon bilgileri...

Yenitepe İzmir Evleri satış ofisi!

Yenitepe İzmir Evleri projesi Nuhoğlu İnşaat , Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Yenitepe İzmir konum Haberi

Yenitepe İzmir konum

Nuhoğlu İnşaat imzasını taşıyan Yenitepe Kadıköy projesi 20 blok olarak yükseliyor. 1.533 daire ile 25 ticari birimden meydana gelen projede teslimler 24 ay sonra yapılacak.


Yenitepe İzmir projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları ise 63 metrekare ile 161 metrekare arasında değişiyor. 


Alsancak'ta hayata geçirien Yenitepe İzmir'de farklı ölçülerde havuzlar, spor sahaları, çocuk oyun alanları ve SPA merkezi gibi alanlar bulunuyor. 


Yenitepe İzmir nerede?

Yenitepe İzmir projesi İzmir'in Uzundere mevkiinde hayata geçiriliyor. Proje havaalanına 10 dakika, İzmir Yeni Fuar Alanı'na 3 dakika, şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor. 

Yenitepe İzmir kroki

Yenitepe İzmir adres: Talatpaşa Bulvarı , Kültür Mahallesi 4/4 A Alsancak /İZMİR

Tel: 0232 404 81 81