26 / 07 / 2024

yer altına apartman

yer altına apartman

Amerika Kansas 'ta bir inşaat firması, yerin altına apartman dikiyor. Daire şeklinde yerin altına doğru 15 kat olarak tasarlanan apartmanın inşaatı büyük bir hızla sürüyor.

Tadilat için başladığı evinin altından 2 bin yıllık yer altı şehri çıktı!

Kayseri'de Mimar Sinan'ın evinin bulunduğu sokakta oturan Mustafa Halıcıoğlu, 5 yıl önce tadilatına başladığı evinin altında 200 metre uzunluğunda 2 bin yıllık yer altı şehri buldu.

''Gümüş altına kıyasla bedava'' diyen İslam Memiş'ten çarpıcı gümüş yorumu geldi! Gümüşte flaş gelişme

Milyonlar yatırımcı için altın ve gümüş en kıymetli yatırım enstrümanları arasında yer alıyor. Fiyatlar kıyaslandığında gümüş altına göre bedava diyen İslam Memiş yatırımcıları uyardı. Altına yatırım yapamayanlar gümüş alıp kenara atıyor. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar?

Gram altın için son dakika açıklaması şimdi geldi! Gram altın 1.000 TL'nin altına iner mi? O isimden çok önemli açıklama

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altının 1.000 TL'nin altına düşüp düşmeyeceği merak ediliyor. Peki gram altın 1.000 TL'nin altına iner mi? İşte açıklamalar...

Kayseri Develi'de tarihi yapıların koruma altına alınması TBMM'de!

Kayseri'nin Develi ilçesinde yer alan tarihi yapıların koruma altına alınması ve restorasyonuna yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. MHP'li Ersoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

Seyitnizam-Zeytinburnu tramvay hattı yer altına alınacak!

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nın, Seyitnizam-Zeytinburnu arasında kalan 2 kilometrelik hat, ulaşımın rahatlaması amacıyla yer altına alınıyor.

Seyitnizam-Zeytinburnu tramvay hattı yer altına alınıyor!

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nın, Seyitnizam-Zeytinburnu arasındaki 2 kilometrelik hat ulaşımın rahatlaması için yer altına alınıyor.

Seyitnizam-Zeytinburnu tramvay hattının yer altına alınmasına ilişkin imar planı askıda!

Zeytinburnu İlçesi, Kabataş - Bağcılar Tramvay Hattı Seyitnizam ve Zeytinburnu İstasyonları Arasındaki Kısmın Yer Altına Alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

Seyitnizam-Zeytinburnu tramvay hattı yer altına alınacak!

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nın, Seyitnizam-Zeytinburnu arasındaki 2 kilometrelik hat ulaşımın rahatlaması, trafik sorununun çözülmesi için yer altına alınacak.

İzmir Büyükşehir'den metro vagonları için yer altı otoparkı!

Genişleyen metro ağı için 95 yeni vagonu filosuna katan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu vagonları Halkapınar’da inşaatına devam ettiği 2 katlı yer altı otoparkında konuşlandıracak.

Altına dayalı kira sertifikası ihracı 2018'de devam edecek!

Hazine Müsteşarlığının internet sitesinde 2017 yılı gelişmeleri ve 2018 yılı öngörülerini içeren "Hazine Finansman Programı" yayımlandı. Programda Altın Tahvili ve Altına Dayalı Kira Sertifikası ihraçlarına 2018 yılında da devam edilmesinin planlandığına yer verildi...

Alsancak'taki yer altı otoparkına tramvay yıkımı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Alsancak Kapalı Spor Salonu altındaki yer altı otoparkının bir kısmı tramvay hattı geçeceği nedeniyle yıkıldı. 133 araç olan otopark kapasitesi 110'a düştü.

Zeytinburnu tramvay hattı yerin altına iniyor!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Aydın, İBB işbirliğiyle yürüttükleri Zeytinburnu'ndan geçen Kabataş-Bağcılar tramvay hattının yer altına alınma projesinin bitmek üzere olduğunu müjdeledi.

yer altına apartman Haberi

yer altına apartman

Burada bulunacakların felaketten kurtulacağını savunan firma yetkilileri, apartmanın duvarlarının tamamen çelikten olacağım açıkladı. 


NÜKLEER KORUMALI! 

Sadece bir nükleer saldırıya karşı her türlü koruma sağlayacak olan yeraltı apartmanında aylarca yetecek hava ve su depolanıyor. 1800 metre kare olan bir kat 3 milyon dolardan satışa sunuldu. 900 metrekare olanlar ise 1.5 milyon dolar. Son derece lüks olarak inşaa edilen apartmanda yüzme havuzları ve özel spor alanları da...