30 / 04 / 2024

yer teslimleri Karasu Limanı

yer teslimleri Karasu Limanı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca "yap-işlet-devret" modeliyle ihale edilen Karasu Limanı inşaatında yer teslimi düzenlenen törenle yapıldı. Anlaşmayla liman alanını kullanma hakkının yüklenici firmaya devredildiği bildirildi.

Bandırma Edincik TOKİ'de konut teslimleri başlıyor!

Balıkesir Bandırma Edincik'te yer alan 316 adet konutun teslimleri başlıyor. Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap’ta inşa ettirilen proje çerçevesinde; konutların teslim işlemleri 09 – 20. 01.2017 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Kahramanmaraş Hanezar anahtar teslimleri!

Kahramanmaraş Elbistan'da hayata geçirilen Hanezar projesinde 6 blokta 322 daire yer alıyor. Peki Kahramanmaraş Hanezar anahtar teslimleri ne zaman?

TOKİ Denizli Karahayıt teslimleri sona erdi!

258 konutluk TOKİ Denizli Karahayıt projesinde yer alan dairelerin teslimleri bugün sona erdi.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar konut teslimleri başladı!

163 konutluk TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar projesinde konut teslimleri başladı.TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor.

TOKİ Aksaray Eskil konut teslimleri!

125 konutluk TOKİ Aksaray Eskil projesinde yer alan dairelerin yapımları tamamlandı. TOKİ Aksaray Eskil konut teslimleri devam ediyor.

İstanbul Avrupa Yakası'na 3 yeni metro hattı geliyor!

Avrupa Yakası'nda 2 metro hattı bir de tramvay hattı için çalışmalar başlıyor. İhaleye çıkacak hatların yer teslimleri sonrasında 15 gün içinde çalışmalarının başlayacağı planlanıyor.

Beyaz Park Beyaz İnşaat daire teslimleri!

Beyaz Park Beyaz İnşaat daire teslimleri 2017 yılının sonunda yapılıyor. Topkapı'da yer alan Beyaz Park projesinde ev fiyatları 468 bin liradan başlayarak değişiyor...

Wroof Kurtköy anahtar teslimleri başladı!

Wroof Kurtköy anahtar teslimleri başladı. 9 katlı 2 blok halinde hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve de 4+1 şeklinde tasarlanan konutlar yer alıyor.

Yeşilpark Cadde teslimleri Temmuz 2016'da!

Yeşilpark Cadde teslimleri Temmuz 2016'da gerçekleşecek. Zemin+13 katlı 2 blok halinde hayata geçirilen proje 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daireler yer alıyor.

Beylikdüzü Onbirinci Mahalle teslimleri!

Onbirinci Mahalle Beylikdüzü'nde 2+1'den 5+2'ye kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Proje Gül İnşaat imzası taşıyor. Peki Beylikdüzü Onbirinci Mahalle teslimleri ne zaman yapılacak?

Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi'nde yer teslimleri başladı!

İş GYO'nun İstanbul İli, Tuzla İlçesi, 7301 ada ve 1 no.lu parselde geliştirilen Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi Projesi tamamlandı ve projede yer teslimlerine başlanıldı.

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat teslimleri!

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat teslimleri ilk etapta 2016 yılı Kasım ayında gerçekleşecek. Toplamda 244 adet bahçeli evin yer aldığı projede fiyatlar 796 bin 890 TL'den başlıyor.

Niğde TOKİ kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Yapılan 2 yeni ihaleyle ilgili yer teslimleri tamamlandı. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek temel atma törenine katılmak için Niğde’ye geliyor.

yer teslimleri Karasu Limanı Haberi

yer teslimleri Karasu Limanı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca "yap-işlet-devret" modeliyle ihale edilen Karasu Limanı inşaatında yer teslimi düzenlenen törenle yapıldı. 


Karasu Hükümet Konağı'nda düzenlenen törende konuşan Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, anlaşmayla liman alanını kullanma hakkının yüklenici firmaya devredildiğini söyledi. 


Karasu Limanı'nın çok önemli ve büyük proje olduğunu belirten Coş, "Bu projenin gerçekleşmesinde saygıdeğer Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, bakanlarımızın ve ilimizin değerli milletvekillerinin çok büyük emekleri var. 


Kentimize, herkese hayırlı olsun" diye konuştu. Konuşmanın ardından Karasu Kaymakamlığı ve ihaleyi kazanan IC İçtaş arasında yer teslim sözleşmesi imzalandı. 


Törene AK Parti Milletvekili Hasan Ali Çelik, Kaymakam Şafak Gürçam, Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Limanlar Yapım Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Celal Engin Ersöz, AK Parti İlçe Başkanı İshak Sarı ve ihaleyi kazanan şirketin yetkilileri katıldı. 


Türkiye'nin en fazla ihracat yapan...